Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba sen sakın korkma aşılamada hiç birşey yok rahim filminden daha basit birşey bence sonuç yüzünden çekiniyosundur rabbim uygun gördüyse ilk aşılamanla hatta normal yolla bile olur sen stres yapma herşeyin başında stres geliyor demesi kolay geliyor bende yapıyorum ister istemez şeytanın işi yok bizimle uğrasıyor rabbime sığınıyorum biliyorumki şer şerde bir hayır vardır bizlerin dualarını duyuyor en uygun en güzel zamanı bekliyor hayırlısı olsun hakkımızda

teşekkür ederim canım benim için güzel bir moral oldu ne güzel bebeğine kavuşmuş muşsun darısı bizim başımıza artık bizlerede dua et canım nasıl öğrendin hamilleliğini 2 haftalık olduğu için regl tarihin geçmemiş sanırım :44::44::44::44:

dualarını eksik etme bizlerden

spermleri evden götürmedik benim doktorumun muayenehanesi var herhangi bir hastanede çalışmıyor daha önceden devlat hastanesinde çalışıyodu tam gün yasasından sonra emekli oldu onun önerdiği bir laboratuvar var orada tahlil verildi sonrada aynı yerden alarak doktorumun muayenehanesine getirdik ordada aşılamam gercekleşti

Merhaba Ben yazdıklarınızın hepsini okuyamadım, yeni yeni öğreniyorum burada yazmayı :) birşey sorabilir miyim? Aşılama yaptırdınız mı? nereye ve tutan var mı?

aynı yere ve aynı dr gidiyoruz pazartesi 4 te asılamam olucak inş karsılasırız orda aynı satte denk gelirsek çok sevindim aynı yer ve aynı dr

umarım,,, güzel dileklerimizle güzel sonuçlara en yakın zamanda kavuşuruz...

Canım bende 3 gün önce aşılama oldum.bel kasıklarımda ağrı var benim.sende varmı.sanki adet olcam gibi ağrılar var

anladım canım ama şu takıldı aklıma şimdi aşılamanın çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılması lazım ben gece 12 vurdurursam pazartesi günü çarşamba günü öğlen aşılamanın olması lazım o zaman baya erken vermemiz lazım kş örneği öğlene kadar hazır olsun dimi senin aşılaman nasıl gündüz 3 te oldu gece 3 te mi vurdurmuşsun 2 gün önce anlamadım ben onu neyse onu takmıyorum dr ayarlar onu zaten yaa. Valla ben,m kadın hiçbir dr dan yüzüm gülmedi bir emine vardı gittim mahvetti beni daha az kullanılması gerekn ilaçları kontrole bile çağırmadan 5 ay kullanırdı prolaktin yüksekti dostınex verdi resmen panik atak oldum..daha neler neler sonra bu gttiğim hastanede bir bayana gitmiştim suratsızın teki kendisi de tel laf konuşmuyor şimdi bu dr dan memnunum erkek olan her doktorsan memnun kaldım gerçekten daha nazik davranıyorlar.

aynı yere ve aynı dr gidiyoruz pazartesi 4 te asılamam olucak inş karsılasırız orda aynı satte denk gelirsek çok sevindim aynı yer ve aynı dr

ayy inanmıyorum süper yaa.. Aynı dr demek çok iyi denk geldi bak birbirimizden güç alırız canım ama senin orada olduğun saatte ben olmıcam çalışıyorum öğle tatilimde gelip muayene olkup işe dönücem canım ama doktora söylerim benim selamımı iletir sana olur mu. Canım çatlatma iğneni sanırım cumartesi oldun saat kaçta oldun da gündüz 4 te olacak aşılaman? 36 saat sonra yapılması gerekiyor ya bu vaktte olması için cumartesi sabah 4 te yaptırmış olman gerekmiyr mu iğneyi bi söylesene bana en merak ettiğim bu hangi labta verecek eşin örneği. Düzen labı varmış galiba ay çok merak içindeyim ben. Tatlım ben özelde sana face mi ve msn yazayım mutlaka ekle. Konuşalım yarın vaktin olmaz ama aşılama olduktan sonra yarın akşam falan girebilirsen. Hadi hayırlı olsun ikimizde güzel haberler alırız inşallah canımmm dua edicem sana.. adım seda bu arada sen dr unutursa sor seda bana selam söyledi mi diyee..

Kızlar bittim valla yaa sabah kahvaltı ettim pazara gittik kayınvalidemlere yemek yaptım. Evi süpürdüm sildim, yazlıkları kaldırdım kışlıkları çıkardım yerleştirdim bir sürü giyilmeyen kıyafet çıktı yine ayırdık falan aman valla bu arada da iğnemi vuruldum ama canım acıdı ya vurulurken değil de iğneyi çekerken çok fazla canım yandı baya yandı orası şimdi daha iyiyim bugün artık o kutu bitmiş olması lazım doğru vurduysam. Yarın öğle tatilimde kontrole gidicem bakalım iğne yettiyse çatlatma iğnesi vurulurum yetmediyse yeni kutu alıcaz ama inşallah gerek kalmaz dr gerek olmayacak gibi dedi ama. Artık cildim hassaslaştı sanırım bir de zayıfım ya ya kanıyor ya acıyor yani. Hayırlısı artık.

canım çatlatma iğnemi cumartesi gecesi pazar sabahı oluyo saat 4te yaptık onun için pazartesi 4 te asılama olucak özelden mesaj yazıyorum ama gelmıyo sen yaz fc adresini eklerim ben yarın 3 e kadar girerim nete inş görüşürüz ilk aşılaman olacak sanırım bu arada dr soracam selamını inş unutmam bizde düzen lab gidiyoruz dr oraya gönderdi

cevap yazdım ama yanlış yere gitti sanırım özelden mesaj yazamıyorum sen yaz adreslerini ben eklerim sabah nette olurum buyuk ihtimalle inş konuşuruz

Merhaba Ben yazdıklarınızın hepsini okuyamadım, yeni yeni öğreniyorum burada yazmayı :) birşey sorabilir miyim? Aşılama yaptırdınız mı? nereye ve tutan var mı?

benin ikinci aşılamam birinci aşılamam tutmadı ikinci aşılamamıda c.tesi yaptık şimdi regl olmayı bekliycem benim doktorumun muayenesi var orda yaptırdım canım aşılama yaptırıp tutan arkadaşlar var canım

anladım öyle olması lazım çünkü 36 saat sonrası 4 e denlk gelmesi için bakalı bugün bana ne dieyecek Hulusi belki iğneler yetmemiştir de devam der belli olaz. Unutma sor canım ben söylicem unutmazsam. Ben yazdım sana face msn akşam ama gelmedimi ki acaba kutun mu dolu ana gönderdi sana mesajı neyse tekrar göndereyim ben sana ekle sen beni. Hayırlısıyla olur biter ve heyecanlı bekleyiş başlar umarım.

cevap yazdım ama yanlış yere gitti sanırım özelden mesaj yazamıyorum sen yaz adreslerini ben eklerim sabah nette olurum buyuk ihtimalle inş konuşuruz

ben yazdım ama tekrar yazayım canım..

Canım bende 3 gün önce aşılama oldum.bel kasıklarımda ağrı var benim.sende varmı.sanki adet olcam gibi ağrılar var

hayırlı olsun canım inşallah aşılaman tutar bendede kasık ağrısı var sol yumurtalığım ağrıyor gögüslerim şiş ve arıyor ilaçlardan sanırım çatlama iğnesi hamilelik hormonu içeriyor çatlatma iğnesinden olduğunu düşünüyorum ben ilk aşılamam mı canım

ewet canım benimde ilk aşılamam..zaten benim adetime 6-7 gün var kan testine gerek kalmadan adetim geçerse umutlanacam:)bide ben dün pazara çıktım canım ya öyle agır fln taşımıyorum ama süreklide yatmıyorum..yemek bulaşık fln onları yapıyorum sadece...sen yatıyomusun sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…