goguslerım de sıs ama ıgnelerden progestan jelden sanırım aman ne bıleyım cnm tutmadı buyuk ıhtımalle napıyım ben elımden gelenı yaptm
yok cnm 27 aralık tarıhımAma olmadiki sen boyle kotu dusunursen zaten olmaz adet tarihinmi Geldiki oyle diyosun
hastanesıne gore degısıo cnm 600 de var 1500 de varmrb arkadslar ben daha once normal yolla 2 defa hamıle kaldım fakat kaybettım hamıle kalıyorum faakat bıraz zor oluyor ben beklemek ıstemıyorum artık aşılama hakkındada pek bısey bılmıyorum benı bılgılendırırmısınız zormu bu işlem ve özelde ortalama maliyeti nedirr :26: valla her ay hamılemıyım dıye beklemek ıstemıyorum
yok cnm 27 aralık tarıhım
bencede takmıyorm napıyım yedım bıtırdım kendımı taka takaOoooo daha cok varmisya ayniyiz bende o tarihte hasta olcam takma kafaya Bosver olacagi varsa olsun
hastanesıne gore degısıo cnm 600 de var 1500 de var
yok cnm bu ıkıncı ılkı tutmadı bunu da sanmıyorm tuttugunu ama hayırlısısaol cnm sen ılk kezmı yaptırdın nasıl zormu :26::26: ınsallah bebegın senınledır
mrb arkadslar ben daha once normal yolla 2 defa hamıle kaldım fakat kaybettım hamıle kalıyorum faakat bıraz zor oluyor ben beklemek ıstemıyorum artık aşılama hakkındada pek bısey bılmıyorum benı bılgılendırırmısınız zormu bu işlem ve özelde ortalama maliyeti nedirr :26: valla her ay hamılemıyım dıye beklemek ıstemıyorum
acı falan yok cnm rahat ol kasma kendını yeter sadecesaol cnm sen ılk kezmı yaptırdın nasıl zormu :26::26: ınsallah bebegın senınledır
cnm bu kez olmustur ınsallah umutsuzluga kapılma cogunun 2. asılamada tutmuss ınsallah guzel haberını okuycam burdanyok cnm bu ıkıncı ılkı tutmadı bunu da sanmıyorm tuttugunu ama hayırlısı
tatlım aşılama acısız bi işlem ama tabi kişiden kişiye fark ediyo maddi durumun ii değilse devlette yaptır
sadece ilaçlara veriyorsun para başka bişiye vermiyosun önce bi yumurta takibi yapıyorlar hap verip ilişki yöntemi ile deniyorlar olmazsa sonra
adetin 3.günü gidiyorsun ya hap yada iğne veriyo yumurtalarını büyütmek için sonra tekrara çağırıyo yumurtaları belli büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi ile çatlatıyo
sonra eşinde alıp spermi yıkayıp sana aşılıyorlar aşılma sonrası bi iki gün ilişki yok
sonra gün aşırı ilişki öneriyor
bol bol ıstırat ediyorsun benim ilk aşılamada tutmadı şimdi ikinci aşılamı oldum hayırlısı birtanem..
cnm bu kez olmustur ınsallah umutsuzluga kapılma cogunun 2. asılamada tutmuss ınsallah guzel haberını okuycam burdan
ay cnm cok saol benım ıcın uzun uzun acıklamassın cok tesekkur ederımhadı ınsallah begumunde senınde tutmusturr yaa hmm sevındım cok acılı bı ıslem olmamasına napim bende bunu denemek ıstıyorum beklemek ıstemıyorum nereye baksam bırı dogurmus ben özelde yaptırmayı dusunuyorum cnm tüp bebek merkezınemı gıtmem gerekıyor :26:
cnm bu kez olmustur ınsallah umutsuzluga kapılma cogunun 2. asılamada tutmuss ınsallah guzel haberını okuycam burdan
ay cnm cok saol benım ıcın uzun uzun acıklamassın cok tesekkur ederımhadı ınsallah begumunde senınde tutmusturr yaa hmm sevındım cok acılı bı ıslem olmamasına napim bende bunu denemek ıstıyorum beklemek ıstemıyorum nereye baksam bırı dogurmus ben özelde yaptırmayı dusunuyorum cnm tüp bebek merkezınemı gıtmem gerekıyor :26:
rabbım daha fazla bekletmez ınsallah canım benıım ıstanbuldamısıncnm bu kez olmustur ınsallah umutsuzluga kapılma cogunun 2. asılamada tutmuss ınsallah guzel haberını okuycam burdan
saol cnm ama zeynep kamıl ıstanbulda sanırım ben adanadayım :26:Asilamayi infertilife yapiyo ben infertilife yaptirdim zeynep kamilde
rabbım daha fazla bekletmez ınsallah canım benıım ıstanbuldamısın
adanada da vardır tup bebek merkezı canm orda gırsaol cnm ama zeynep kamıl ıstanbulda sanırım ben adanadayım :26:
amin canım amin.... yok cnm adanadayım :26:
adanada da vardır tup bebek merkezı canm orda gır
evet tatlım bu bolumlerde yapılıyoo ınsallah ılkınde tutar canım maddı manevı sarsmamıs olur senıdeevet tatlım adanada varda bu alanda daha once hıc bı bılgım olmadıgı ıcın sordum tup bebek merkezındemı yapılıyor asılama diye onu ogrenmek ıstedım ogrendım :)
evet tatlım bu bolumlerde yapılıyoo ınsallah ılkınde tutar canım maddı manevı sarsmamıs olur senıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?