How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olmuyorsa olmuyordur, vardir Allah'ın bir bildiği. İsyan etme sakın, sonra anlarsın, senin icin yapılan iyiliği. Hz. Muhammed (sav)
cook begendım kızlar ne kadar doğru degıl mı

sağolun kızlar inşallah hep birlikte ii haberler alırız

kaplang nasıl gidiyor hamilelik kuşum

kızlar yine hastanede kanımı alan hemşire damarımı bulamadı kolumdan deldi olmadı çok uğraştı en sonunda elimden deldi ve çok acıyo kolum elim delik deşik oldu :(

umarım çektiklerimizi görür rabbimm ...

kızlar yine hastanede kanımı alan hemşire damarımı bulamadı kolumdan deldi olmadı çok uğraştı en sonunda elimden deldi ve çok acıyo kolum elim delik deşik oldu :(

ahh canım gecmıs olsn senınde benım gıbı damarın ınce demekkı bulamıolar o zaman damarı :( gecmıs olsn cnmm

hayırlısı olsun canım rabbim cektiğimiz sıkıntıları görüyor canım inan vakti saati gelince verecek sanada bir melek

hamilelik şimdilik iyi tabi benimde sıkıntılarım var ama katlanacağım çok bekledim çok istedim şikayet yok güzel şeyler bunlar :1::1::1::1:

hayırlısı olsun canım rabbim cektiğimiz sıkıntıları görüyor canım inan vakti saati gelince verecek sanada bir melek

hamilelik şimdilik iyi tabi benimde sıkıntılarım var ama katlanacağım çok bekledim çok istedim şikayet yok güzel şeyler bunlar :1::1::1::1:

çok seviniyorum sana kuzum darısı bizlere inşallah

inşallah hayırlısyla alırsın kucağına bebişini

selam kızlar! :3: nasssılsınız?! benim sol tarafımda batmalar var,koyu akıntım oluyor..ama az önce yaptığım idrar testi negatif çıktı..pazartesiye kadar dayanamadım..acaba olmadımı? olmadıysa ekşicem benim adama.:9: durdu durdu ilişki günü top oynadı,ağrıttı belini..olmadı 2 gün geciktik..dövecem onu!:41: begum ve angel sizler nasılsınız? belirti var mı?

selam kızlar! :3: nasssılsınız?! benim sol tarafımda batmalar var,koyu akıntım oluyor..ama az önce yaptığım idrar testi negatif çıktı..pazartesiye kadar dayanamadım..acaba olmadımı? olmadıysa ekşicem benim adama.:9: durdu durdu ilişki günü top oynadı,ağrıttı belini..olmadı 2 gün geciktik..dövecem onu!:41: begum ve angel sizler nasılsınız? belirti var mı?

Cnn idrarda cikmaz olsaydi bile daha yeni oldugu icin idrara vurmamistir kanda baktir

cnm cıkmazz ıdrarda kanda cıkar sadece.

gokcemmm tefrıcıye son 700 :):nazar:

Back