okudunmuuu canım nasılll yaaa bu kadar cabukkk
Yok cnm ya tabiki hepsini ben okunadim benim esim hoca oldugu icin bir hopta bitirdik ama merak Etme hepsi okudun du guven Bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okudunmuuu canım nasılll yaaa bu kadar cabukkk
allah bın kez razı olsun esındenn de sendende bın kez razı olsun... 3000 oldu :))Yok cnm ya tabiki hepsini ben okunadim benim esim hoca oldugu icin bir hopta bitirdik ama merak Etme hepsi okudun du guven Bana
allah bın kez razı olsun esındenn de sendende bın kez razı olsun... 3000 oldu :))
sızın sayenızde canım ben az okudum...Ohhhhh masallah bitirmissin nerdeyse allah sendende razi olsun cnm ins tez zamanda kucagina alirsin bebisini
sızın sayenızde canım ben az okudum...
bırlıkte alıcazz kuzumm bırımızn kız bırımızın oglu olsun dunur olalımm
hafıff hafır kramlrm var kuzummm cook degıl amaa:18::18:ins cnm sen Bugun nasilsin bir durum varmi
hafıff hafır kramlrm var kuzummm cook degıl amaa:18::18:
benım hem gogsumde hem karnımda var sısknlık kuzumm nedenmıs gorcez 4 gn sonra :18::18::18:Aman baska bise olmasinda cnm Benimde karnimda acayip bir sekilde siskinlik var niye acaba:18:
Olmuyorsa olmuyordur, vardir Allah'ın bir bildiği. İsyan etme sakın, sonra anlarsın, senin icin yapılan iyiliği. Hz. Muhammed (sav)
cook begendım kızlar ne kadar doğru degıl mı
bncede hayatım cok sevdımSupermis cnm
ahh canım gecmıs olsn senınde benım gıbı damarın ınce demekkı bulamıolar o zaman damarı gecmıs olsn cnmmsağolun kızlar inşallah hep birlikte ii haberler alırız
kaplang nasıl gidiyor hamilelik kuşum
kızlar yine hastanede kanımı alan hemşire damarımı bulamadı kolumdan deldi olmadı çok uğraştı en sonunda elimden deldi ve çok acıyo kolum elim delik deşik oldu
umarım çektiklerimizi görür rabbimm ...
sağolun kızlar inşallah hep birlikte ii haberler alırız
kaplang nasıl gidiyor hamilelik kuşum
kızlar yine hastanede kanımı alan hemşire damarımı bulamadı kolumdan deldi olmadı çok uğraştı en sonunda elimden deldi ve çok acıyo kolum elim delik deşik oldu
umarım çektiklerimizi görür rabbimm ...
hayırlısı olsun canım rabbim cektiğimiz sıkıntıları görüyor canım inan vakti saati gelince verecek sanada bir melek
hamilelik şimdilik iyi tabi benimde sıkıntılarım var ama katlanacağım çok bekledim çok istedim şikayet yok güzel şeyler bunlar
selam kızlar! nasssılsınız?! benim sol tarafımda batmalar var,koyu akıntım oluyor..ama az önce yaptığım idrar testi negatif çıktı..pazartesiye kadar dayanamadım..acaba olmadımı? olmadıysa ekşicem benim adama. durdu durdu ilişki günü top oynadı,ağrıttı belini..olmadı 2 gün geciktik..dövecem onu! begum ve angel sizler nasılsınız? belirti var mı?
cnm cıkmazz ıdrarda kanda cıkar sadece.selam kızlar! nasssılsınız?! benim sol tarafımda batmalar var,koyu akıntım oluyor..ama az önce yaptığım idrar testi negatif çıktı..pazartesiye kadar dayanamadım..acaba olmadımı? olmadıysa ekşicem benim adama. durdu durdu ilişki günü top oynadı,ağrıttı belini..olmadı 2 gün geciktik..dövecem onu! begum ve angel sizler nasılsınız? belirti var mı?
Cnn idrarda cikmaz olsaydi bile daha yeni oldugu icin idrara vurmamistir kanda baktir
cnm cıkmazz ıdrarda kanda cıkar sadece.
gokcemmm tefrıcıye son 700 :)