• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar kesin hamileyim rabbimin izniyle bugunki degerlerim 558.90cikti cok iyi dedi. buarada ben 30kasim cuma gunu asilama oldum 14kasim cuma gunu yani tam 2hafta sonra doktorum kan tahlili icin cagirmisti ve gittim yaptirdim baktimkiiii hamileyim:)) daha cok yeni 2gun sonra tekrar gel degerlerin artiyomu bakalim dedi ve bugun elhamdulillah kesin olqrak hamile olduguma kanaat etti 10gun sonra bebisi gormek icin cagirdi rabbim isteyrn herkese nasip etsin:)

kizlar kesin hamileyim rabbimin izniyle bugunki degerlerim 558.90cikti cok iyi dedi. buarada ben 30kasim cuma gunu asilama oldum 14kasim cuma gunu yani tam 2hafta sonra doktorum kan tahlili icin cagirmisti ve gittim yaptirdim baktimkiiii hamileyim:)) daha cok yeni 2gun sonra tekrar gel degerlerin artiyomu bakalim dedi ve bugun elhamdulillah kesin olqrak hamile olduguma kanaat etti 10gun sonra bebisi gormek icin cagirdi rabbim isteyrn herkese nasip etsin:)
canım gozun aydın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsn

anladım canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin,ben 30 kasım beklediğin adet tarihi anladım!!

bizlerede dua et bende 3.aşılamamı olucam gelecek aya inşallah

Cnm ne mutlu sana Allah anali banali buyutsun allahim hayirliisiyla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et ins tutmustur bizde haftaya Bugun ogrencez hayirlisiyla ins bide o 15 gun boyunca ne belirtilerini oldu

Maşallah canım ilk aşılaman mıydı senin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahh. Darısı başımıza. :nazar::nazar::nazar:

Cnm ne mutlu sana Allah anali banali buyutsun allahim hayirliisiyla kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua et ins tutmustur bizde haftaya Bugun ogrencez hayirlisiyla ins bide o 15 gun boyunca ne belirtilerini oldu
ahh beklemesı cok buyuk dert kuzucm ya marıfet zorla beklemekte ınsallah senle bende hayırlı haberler alalım

Aynen oyle ya beklemek cok zor ins ama ins tutmustur ben soyle duydun 2.asilamanin tutma sansi daha yuksekmis ediyolar ins oyledir ya cok buyuk bir stres ya
doktor alakası yok sans aynı dedı bana ama 2. de tutan cok kısı gorduk burda ınsallah bızımde tutmustur cnm senın pko muydu bıseyn yokmuydu unuttum :1::1:

canm benim tek belirtim göğüslerim oldu uçları sivrildi ve hala daha cok felaket acıyolar ve sanırım dolgunlasıyolar bıraz. ben ordan azcık anlamıstım cnm bu arada 14 kasımda değil 14 aralıkta sonuclarımı öğrenmiştim yanlış yazmısım heyecandan olsa gerek darısı basına cnm tez zamanda:16:

canm benim tek belirtim göğüslerim oldu uçları sivrildi ve hala daha cok felaket acıyolar ve sanırım dolgunlasıyolar bıraz. ben ordan azcık anlamıstım cnm bu arada 14 kasımda değil 14 aralıkta sonuclarımı öğrenmiştim yanlış yazmısım heyecandan olsa gerek darısı basına cnm tez zamanda:16:

Amin cnm cok Saol benim yarin 9 gun olcak hala ne bir agrim ne bir sanci hic bir seyim Yok uzuliyimmi agliyimmi anlamadim sadece sok gogsumun ucu aciyo dahada bise Yok pofffffffffffffff:32::32::32::32::32::32:

yok cnm 2. aşılamamda tuttu benim ve üniverste hastanesinde yaptırdım hem tedavimi hem aşılamalarımı

tekrar hayırlı olsun canım işte bak olacağı varsa nerede yaptırırsan yaptır önemi yok tutuyor işte. Allah tamamalamayı nasip etsin inşallah..

Amin cnm cok Saol benim yarin 9 gun olcak hala ne bir agrim ne bir sanci hic bir seyim Yok uzuliyimmi agliyimmi anlamadim sadece sok gogsumun ucu aciyo dahada bise Yok pofffffffffffffff:32::32::32::32::32::32:

canım belirtilere hiç takılmayın ağrım var olmadı mı, ağrım yok olmadı mı gibi şeyler boşuna hiç belli olmuyor benim de sol da heğ ağrım vardı göğüs uçlarım acımaya başlamıştı falan ama olmadı herkesin belirtileri farklı hatta iki aşılamada bile fark oluyomuş kafanı yorma stres olma canım.

Kızlarr umutsuzluğa kapılmak yoh her daim umutlu olacaksın bari beklerken umudunuz olsun sonuç ne olursa olsunn umudunuzu koruyun. Mutlu olun onun sizinle olduğunu hayalini kurun ama lütfen sonuç olumsuz olursa da yıkılmayın Yaradana sığının isyan etmeyin en fazla tüp bebek olur gözünüzde büyütmeyin herks yaptırabiliyorsa biz de yaptırabiliriz. Bizim neyimiz eksik o yaptıranlardan daha mı dayanıksızız daha mızmız mıyız hayırr hiç sanmıyorum yılacak insanlar değiliz. Elbette gönülden geçen hepimizin aşılamalarının pozitif olması. Allah yüzümüzü güldürsün daha az maliyetle daha az yorularak kavuşalım bebeklerimize.

Son düzenleme:
Back