How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ınsallah cnm ınsallah suan yagmur yagıyor yagan yagmurların suyu hurmetıne rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah:5: senın batla benım bat aynı sanırım 27 si ayın :26:
yok cnm benım 24 aralık ta adet olmazsam gebeyım ınsallah asılama sonras 15.gun onemlı 24 aralık bnm 15.gunum:18::18::18:

ben sana demedım mı canım hamılesın dıye ruyamda bıle gordum demedım mı oyyyyyyyy kurban olurum sana.. bana dua et olurmu
evetcanım ruyan cıktı sayılır canım benımkac gundur aklımdasın amaınetrnet yok gıremıyorum.
ayyy canım benim tebrik ederim bebeğim çok mutlu oldum canım seninde aşılamaydı demi kaçıncı aşılama idi bu bilgi verirmisin biraz
sagol canım rabbım sızlerede nasıp nasıp etsın ınsalah..benım ılk asılaamamdı canım

soyleyp kactın kuzucumm neredesınnn :) ben sana demıstm dımı o gelen kanda yerlesme kanamasıymıs ohhh pkolu bırını hamıle duyunca dunya benım oluyooooo :1:

yok canım mesaj attmısın ama cevab yazamıyoum cunku 100 yorum yapmam lazımmıs oyuzden bende kasık batmları cokoldu gunumun dolmasınayakın kabız veıdrarda cogalma basladı.cok sık acıkmalarımcogaldı falan

evetcanım ruyan cıktı sayılır canım benımkac gundur aklımdasın amaınetrnet yok gıremıyorum.

sagol canım rabbım sızlerede nasıp nasıp etsın ınsalah..benım ılk asılaamamdı canım

yok canım mesaj attmısın ama cevab yazamıyoum cunku 100 yorum yapmam lazımmıs oyuzden bende kasık batmları cokoldu gunumun dolmasınayakın kabız veıdrarda cogalma basladı.cok sık acıkmalarımcogaldı falan
küstümmmm senle unutttun benıı :19::19:

kızlar günaydın ;

birazdan progestoron tahlili vermeye gitcem dua edin bana bu sefer gebelik tahlili yaptırmaya gidince alcam progestoronu öyle karar verdim hiçde bakmıcam yumurta çatladımı diye
siz yinede dualarınızı eksik etmeyin bnden

dün akşam istihareye yattım kızlar ama hiç bişi anlamadım karışık kuruşuk uğraştım durdum ne gördüğümü de hatırlamıyorum en kısa zamanda bi daha yatıcam

sizlerde ne var ne yok

kızlar günaydın ;

birazdan progestoron tahlili vermeye gitcem dua edin bana bu sefer gebelik tahlili yaptırmaya gidince alcam progestoronu öyle karar verdim hiçde bakmıcam yumurta çatladımı diye

dün akşam istihareye yattım kızlar ama hiç bişi anlamadım karışık kuruşuk uğraştım durdum ne gördüğümü de hatırlamıyorum en kısa zamanda bi daha yatıcam

sizlerde ne var ne yok

günaydın canım

güzel habeler getir canım allahım yardınıcın olsun dileklerini isteklerini kabul etsin

kızlar günaydın ;

sizlerde ne var ne yok
canım hadı allaha emanet ol umarım hayırlı seyler olmustr ıcerıde :nazar:

Back