canım ne olcaksa olsun dıye gun sayıyorm bısey yaptıgım yok kuzuucm beklıyorm sadece.. ayy bende olmstm sureklı kasnıydu sokakta bıle kasınıodu kosarak ewe gelıyodummmm ):)))canım sende artık psikiyatristliksin,hem tutmucak diyosun,hemde gün sayıyosun???????????????
sana anlatmak istediğim şey bu kuzum,paronayak oluyosun bu şekilde,yapma böyle minikkuşum,vallahi yapma,eğer bi sorun çıkmazssada 3.aşılamamı yaptıtırsam bat ımı bile düşünmücem,yani hesap yapmıcam,bu ayın sonunda bat ım bakalım ne olucak dr ne yapıcak,bi taraftanda mantar oluşmuş,şimdi onun tedavisnide oluyorum,çoookk kaşınıyooo :)))))
ılk asılamada kacıncı gun oldun kuzum adet.. ben yumurtlama takıbı ve asılamada tamı tamına 15 .gun :) doktor dıyo vucudunu programlıyorum dıye dalga gecıyo :) uutlandırıyo benı bosuna adı vucut :))))) bnde pazartesı uyanınca wc ye gtmcem kan gormemek ıcın :)))Zaten o zamana kadar regl olcam cnm olmassam bilinki hamileyim inssssssssssssss
Dikkat Etmeye calisiyorum desem yalan Suan Gine is yapiyorum surda kaldi 6 gunumuz Hadi hayirlisi
nasılsınız bakalım?
beğüm hala kasık ağrılarının olması bence iyiye işaret bence hamile kalıcan canım bu ay canım,baksana topikte hamile kalmayan kalmıyo :)))
inşallah senin,angelin,dejavunun aşılaması,diğer yaptıranların ki tutar.
ya ben kübra-17 yi merak ettim 30 kasımda yaptırdığını söylemiş aşılamasını,buğün ayın 17 si,buğünlerde yapılan testler yalancı hamileliik çıkabiliyo,bu ay bat ne zaman,yani kesinmi,kan testide yaptırsa sonuç yine pozitif çıkar.
dejavu canım,görüşünde çok haklısın,sen uzattıkça konu uzayıp gidiyo,bu arada şuan kafam çok rahat,eşimin diğer işiylede uğraşmaya başladım o yüzden fazla aklıma gelmiyo..
ılk asılamada kacıncı gun oldun kuzum adet.. ben yumurtlama takıbı ve asılamada tamı tamına 15 .gun :) doktor dıyo vucudunu programlıyorum dıye dalga gecıyo :) uutlandırıyo benı bosuna adı vucut :))))) bnde pazartesı uyanınca wc ye gtmcem kan gormemek ıcın :)))
ılk asılamada kacıncı gun oldun kuzum adet.. ben yumurtlama takıbı ve asılamada tamı tamına 15 .gun :) doktor dıyo vucudunu programlıyorum dıye dalga gecıyo :) uutlandırıyo benı bosuna adı vucut :))))) bnde pazartesı uyanınca wc ye gtmcem kan gormemek ıcın :)))
bende uzulmem desem sacma olur uzulurum tabkı ama cooook uzulmem napıyım ben elımden gelenı yaptm rabbımın vardrı bı bıldıgı ama ınsalalh olcakkkkIlk asilammdada tam gunumde oldum ama cok sancili oldum ins o kirmizilari gormeyiz cnm ya cok uzulurum yoksa(((((((
kız yakın yerde olsaydım sana kızmaya gelirdim,canımmmmmm demek istediğim şey zaten bu,olucaksa olsun demekle olmuyo,bu senin gün geçerek kafaya taktığının belirtisi.
sana şu kadarını söylim kk ya önceden bir hevesle girerdim,ne öğrenirsem o kar derdim,ama bazen üzülüyorum buraya girince,şimdi boş vaktim olunca giriyorum buraya,
mantar olduğunu anlamadan önce ilişki olmuştu,çok kötü yandı,eşime kızdım ne var orda diye :))))) eşimde dalga geçiyo,o kadar mı yandın bana diyo:))))
ayy bu çocuk çok tatlı emir başar şimdi onu izliyorum,cidden çok tatlı maşallah.
ne zaman yürümeye başlıyosun deyince,ne diyosun sen bee demsi güzel
angel kuzucummmm nasılsnnnn
esracıgımm :) benmde solda hafıf hafıf agrım var napıym dınlenıyorm bol bol dua edıyorm :)evet canım ya kim getirdi seni buraya ''anaam fatoş getirdi ''
maşallah allahım nazarlardan saklasın bizede nasip etsin
İyi sayılırım kuzum ya sol tarafta biraz ağrı var ve sanırsam grip olucam ilaçta kullanamıyoruz malum bol bol dinleniyorum
sen nasılsın ağrı sızı varmı?
bu arada ben esra kızlar :) ister esra diyin ister angel :)
esracıgımm :) benmde solda hafıf hafıf agrım var napıym dınlenıyorm bol bol dua edıyorm :)
keske canım hepınız gelın bana :))canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.
üşütmekten değilde,normalde mantar hücresi vajinada bulunurmuş,zayıf düştüğü zamanlarda kendini gösteriyomuş.mesela antibiyotik kullanma,doğum kontrol hapı kullanma başka nedenler de var aklıma gelenler bunlar,herifin bi suçu yok ama insan sevdiğine kızıyo,nazlanıyo işte :)))
kız keşke hepinizi bir arada görsem seni,esrayı(angel),serenesi,kaplangı,sedefi ne güzel olurdu
adın çok güzelmiş canım hep severim bu ismi,yanlız bu çocuk çok tatlı ya Allahım esirgesin pantolonunu indiriyo ya orda koptum,çok güldüm,acun soruyo ben beğenmedim diyo,çocukta butona basmadın ki diyo:)) maşallah çokta zeki.
Allahım bizlere de nasip etsin inşallah,ama ben inanıyorum hepimizin ki olucak
nasılsınız bakalım?
beğüm hala kasık ağrılarının olması bence iyiye işaret bence hamile kalıcan canım bu ay canım,baksana topikte hamile kalmayan kalmıyo :)))
inşallah senin,angelin,dejavunun aşılaması,diğer yaptıranların ki tutar.
ya ben kübra-17 yi merak ettim 30 kasımda yaptırdığını söylemiş aşılamasını,buğün ayın 17 si,buğünlerde yapılan testler yalancı hamileliik çıkabiliyo,bu ay bat ne zaman,yani kesinmi,kan testide yaptırsa sonuç yine pozitif çıkar.
dejavu canım,görüşünde çok haklısın,sen uzattıkça konu uzayıp gidiyo,bu arada şuan kafam çok rahat,eşimin diğer işiylede uğraşmaya başladım o yüzden fazla aklıma gelmiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?