aşılamanın maliyeti ne kadar? bilen var mı?
sendende canım allah razı olsun ben ıstanbull medıcana yaptrdım 3 kutu ıgne kullandım hastaneye 900 verdım ıgne ılaclarla toplam 1500 tl tuttusağool canım ALLAH razı olsun...mesel sizinki ne kadar tutmuştu?
inşallah güzel sonuçlar almışsındır..bende zonguldaktyım...bana daha fazla gibi gelir diye dşündüm yarın bende ilk aşılamaya adım atacam inş.......
ılkı tutmadı ıkıncıyı yptrdım haftaya bellı olcakinşallah güzel sonuçlar almışsındır..bende zonguldaktyım...bana daha fazla gibi gelir diye dşündüm yarın bende ilk aşılamaya adım atacam inş.......
ılkı tutmadı ıkıncıyı yptrdım haftaya bellı olcak
sagol cnm dua et bana olurmubenimde ilk aşılamam tutmadı ama 2. tuttu çok şükür canm darısı basına artık :)
sagol cnm dua et bana olurmu
canm ben 30kasımda 2. aşılamamı oldum ve hamileyim. sakın umudunu yitirme. ben üniverste hastanesinde oldum üstelik özele bile gitmedim ama oldu işte hiiiiç umudum yoktu bu defa ama oldu. seninde olcak canm yeterki peşini bırakma...
Benim durumum sana çok benziyordu. Ben de 2 buçuk yıllık evliyim. Pcos hastasıyım bu nedenle sürekli doğum kontrol hapı kullandım. Aynı zamanda düşük glisemik indeksli yiyeceklerle seslendim. Tam hepsi kaybolmuştu ki bu sefer de yumurtalık rezervim azaldı. Korunmayı bıraktığım ilk ay klomen kullandım ancak hamile kalamadim. Sonraki ay doğrudan aşılama yapıldı. Ve hamile kaldım. Şimdi 8 haftalık Hamileyim. Umudunu yitirme sakın ve mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış. Bu durumdan ne kadar az insanın haberiolursa o kadar rahat edersin. Bol şanslar. Allahım hepimize nasip etsin.
Slm arkadaslar nasilsiniz Bugun hic giremedim misafir bollugundaydim tam 25 arkadas geldi esleriyle beraber daha yeni yolculadim anliycaniz bittim
Canım bu ordu gecmıs sızın evdenSlm arkadaslar nasilsiniz Bugun hic giremedim misafir bollugundaydim tam 25 arkadas geldi esleriyle beraber daha yeni yolculadim anliycaniz bittim
Olsun cnm buraya yazmışsın pko küçük küçük kıstler demek zaten oh hamıle kalmıssın darısı bızlerın basına ınsallahyazdıklarım 100 e ulaşmadıgı için cevap yazamıyormusum canım mesajınabende ufak ufak kistler varmıstı ama doktor onları hiç önemsemedi hatta onlara tedavi uygulamadı dırek klomen kullandım yani pko varmı yokmu bende tam bilemiyorum
tebrikler canm allah tamamına erdirsin
canım bnde 12 aralıkta yaptırdım 2.aşılamamı beklemedeyim
dua etde bizimkilerde tutsun canım yaa
sendende canım allah razı olsun ben ıstanbull medıcana yaptrdım 3 kutu ıgne kullandım hastaneye 900 verdım ıgne ılaclarla toplam 1500 tl tuttu
sanmıyorum canm özel hastanelerde yaptırmadıgın muddetce çok pahalı tutmaz. adetinin kaçıncı günü? birde sorun neydi sizin?
slm canım bildiğin gibi beklemedeyiz hamile arkadaşları duyunca seviniyoruz umut ışığı oluyo bize sen nasılsın nasıl gidiyo
bu arada baya kalabalıkmış cnm ya nasıl yettin okadar misafire maşallah :)
Canım bu ordu gecmıs sızın evden
evet cnm. Insallah olur..çok masraflıymışşşş :) hyırlısı
bncede kuzum Can'ın çıktıAynen oyle cnn ya bittim ama sukur bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?