cnım ılkınde agrn varmıydı.. ya nerden bılıon dejavunun agrısı vardı tutmadı bence bı belırtı deıl agrı
Cnm ilkinde 15gun boyunca agrim sanci sanki adet olcakmisim gibi agrilar ama tutmadi bundada hicmi hic agrim Yok sanki hic asilama olmamisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnım ılkınde agrn varmıydı.. ya nerden bılıon dejavunun agrısı vardı tutmadı bence bı belırtı deıl agrı
aman daha guzel cnm agrın olmasın da tutsun agrılıda agrısızda olsa tutsun benımde ılk agrım yoktu oturdum agladım agrım yok dıye.. sonra kaşımı aldım agrıdı tutmadıgını anladm bıde ıstıhareye yatmstm kırmızı gordum bılıodm tutmadgnı.. bu gece yatcam ıstıhareye bakalım ruya gorucemmıCnm ilkinde 15gun boyunca agrim sanci sanki adet olcakmisim gibi agrilar ama tutmadi bundada hicmi hic agrim Yok sanki hic asilama olmamisim
aman daha guzel cnm agrın olmasın da tutsun agrılıda agrısızda olsa tutsun benımde ılk agrım yoktu oturdum agladım agrım yok dıye.. sonra kaşımı aldım agrıdı tutmadıgını anladm bıde ıstıhareye yatmstm kırmızı gordum bılıodm tutmadgnı.. bu gece yatcam ıstıhareye bakalım ruya gorucemmı
ınsallah hayırlı olur cnm bn ılkte guzel gormemstım tutmadıBende kaynanama istihareye yat dedim asilamaya gittigim gun Oda yatmis cok guzel gordum dedi ins dogru cikar
ınsallah hayırlı olur cnm bn ılkte guzel gormemstım tutmadı
Benimde ilkinde Kaynanam kotu gordu tutmadi bunda cok iyi gordum dedi ins tutmustur
ooo o zaman tuttar canm yaa ohhhh be ınsallah tutar bakalım ben ne gorcem :)
cook guzel bı hedıye olur canım sana ayy superrr..Biliyomusunuz ben asilama min tutup tutmadigini ogrencegim gun evlilik yil donumum ins guzel bir hedi olur Bana ne tesaduf dimi :)))))))
Ins cnm Sende bizdensin Hadi hayirlisi ins hepimizinki tutmusturarkadaşlar, benim de pazartesi günü oldu aşılamam... ilk gün biraz kasık ağrısı oldu... şimdilik pek bişi yok... ama baş dönmesi oluyor arada o da sanırım progestan hapının yaptığı bir yan etki... 25 inde öğreneceğiz sonucu... umarı hepimiz güzel sonuçlarla karşılaşırız...
Senin kacinci asilaman aldiginiz eczane soylemedimi ogrenmeden icme benim ikinci asilamam Bana hic bise vermedilerumarım umarım...
arkadaşlar yaa bana sabah kullanmam için crinone jel, öğle ve akşam kullanmam için ise progestan yumuşak kapsül verdiler... bu progestanı ağız yoluyla mı yoksa vajinal yoldan mı alıyoruz... siz kullandıınız mı nasıl kullandıınız ?
blmıom kı cnm bana ole dedıler vallahı
Ins cnm sakin pes etme ins hepimizin olcak
ben kucagıma aldım laptopu kuzucum ınsallah ay sonu boyle oluruz :)))
hadı ınsallah hayırlı haberler alıcaz asılamanı olcan snrada pozıtıfı gorcen ınsallah
aman daha guzel cnm agrın olmasın da tutsun agrılıda agrısızda olsa tutsun benımde ılk agrım yoktu oturdum agladım agrım yok dıye.. sonra kaşımı aldım agrıdı tutmadıgını anladm bıde ıstıhareye yatmstm kırmızı gordum bılıodm tutmadgnı.. bu gece yatcam ıstıhareye bakalım ruya gorucemmı
dejavu:
canım kusura bakma ama ben kaynananı görmeden gıcık oldum,ama ne yapıcaksın sonuçta kaynana derdini anlatamazssın,seni de anlamaz,eğer eşin senin arkandaysa herzaman gerisini boşver,evet belkide benim arkamdan da konuşuyolardır ama fazla takmıyorum daha doğrusu o ortamlara girmiyorum,gerçi merkezindeyim diyosun herşeyin,Allah sabrını versin canım sana,ne diyeyim,Allah bizi güzel konuşanları iyi ansın,kötü konuşanları şerle ansın!!!
hadı hayırlı olsun bende pazartesı yaptrdm..arkadaşlar, benim de pazartesi günü oldu aşılamam... ilk gün biraz kasık ağrısı oldu... şimdilik pek bişi yok... ama baş dönmesi oluyor arada o da sanırım progestan hapının yaptığı bir yan etki... 25 inde öğreneceğiz sonucu... umarı hepimiz güzel sonuçlarla karşılaşırız...
hadı hayırlısı cnm ınsallah hayırlı haberler alırısnmerhaba kızlar
daha önce yazmıştım, hatılarsınız belki 2. aşılamamı kasımda olmuştum bi ümitle ama olmadı buda gol değil diye dalga geçeyim kendimle :)
neyse kızlar bugün kontrole gittim noldu nasıl oldu anlamadım bekleriz sandım ama doktorcuğum yazdı ilacı haftaya perşembede verdi randevuyu gelecen durum iyi ise yapacaz dedi, bizimde maddiyat şu aralar sıkışık dedim kadıncağıza ben ayarlayacam sen gel dedi bana :) hayırlısı kızlar yaaa walla inşallah hayırlısı herşeyin, hamişler ve ümitle bekleyenler İNŞALLAH GÜZEL ALLAHIM hepimize gülecek :))) herkes kendine iyi baksın...