• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm ilkinde 15gun boyunca agrim sanci sanki adet olcakmisim gibi agrilar ama tutmadi bundada hicmi hic agrim Yok sanki hic asilama olmamisim
aman daha guzel cnm agrın olmasın da tutsun agrılıda agrısızda olsa tutsun benımde ılk agrım yoktu oturdum agladım agrım yok dıye.. sonra kaşımı aldım agrıdı tutmadıgını anladm bıde ıstıhareye yatmstm kırmızı gordum bılıodm tutmadgnı.. bu gece yatcam ıstıhareye bakalım ruya gorucemmı

aman daha guzel cnm agrın olmasın da tutsun agrılıda agrısızda olsa tutsun benımde ılk agrım yoktu oturdum agladım agrım yok dıye.. sonra kaşımı aldım agrıdı tutmadıgını anladm bıde ıstıhareye yatmstm kırmızı gordum bılıodm tutmadgnı.. bu gece yatcam ıstıhareye bakalım ruya gorucemmı

Bende kaynanama istihareye yat dedim asilamaya gittigim gun Oda yatmis cok guzel gordum dedi ins dogru cikar

arkadaşlar, benim de pazartesi günü oldu aşılamam... ilk gün biraz kasık ağrısı oldu... şimdilik pek bişi yok... ama baş dönmesi oluyor arada o da sanırım progestan hapının yaptığı bir yan etki... 25 inde öğreneceğiz sonucu... umarı hepimiz güzel sonuçlarla karşılaşırız...

merhaba kızlar

daha önce yazmıştım, hatılarsınız belki 2. aşılamamı kasımda olmuştum bi ümitle ama olmadı buda gol değil diye dalga geçeyim kendimle :)

neyse kızlar bugün kontrole gittim noldu nasıl oldu anlamadım bekleriz sandım ama doktorcuğum yazdı ilacı haftaya perşembede verdi randevuyu gelecen durum iyi ise yapacaz dedi, bizimde maddiyat şu aralar sıkışık dedim kadıncağıza ben ayarlayacam sen gel dedi bana :) hayırlısı kızlar yaaa walla inşallah hayırlısı herşeyin, hamişler ve ümitle bekleyenler İNŞALLAH GÜZEL ALLAHIM hepimize gülecek :))) herkes kendine iyi baksın...

arkadaşlar, benim de pazartesi günü oldu aşılamam... ilk gün biraz kasık ağrısı oldu... şimdilik pek bişi yok... ama baş dönmesi oluyor arada o da sanırım progestan hapının yaptığı bir yan etki... 25 inde öğreneceğiz sonucu... umarı hepimiz güzel sonuçlarla karşılaşırız...
Ins cnm Sende bizdensin Hadi hayirlisi ins hepimizinki tutmustur

umarım umarım...

arkadaşlar yaa bana sabah kullanmam için crinone jel, öğle ve akşam kullanmam için ise progestan yumuşak kapsül verdiler... bu progestanı ağız yoluyla mı yoksa vajinal yoldan mı alıyoruz... siz kullandıınız mı nasıl kullandıınız ?

umarım umarım...

arkadaşlar yaa bana sabah kullanmam için crinone jel, öğle ve akşam kullanmam için ise progestan yumuşak kapsül verdiler... bu progestanı ağız yoluyla mı yoksa vajinal yoldan mı alıyoruz... siz kullandıınız mı nasıl kullandıınız ?
Senin kacinci asilaman aldiginiz eczane soylemedimi ogrenmeden icme benim ikinci asilamam Bana hic bise vermediler

iyi geceler fındık kurtlarım nasılsınız bakim?ben yokken döktürmüşsünüz muhabbeti..

beğüm:

benim minikkuşum beğümün kıyamam ben sana ya,çok geçmiş olsun canım benim,ağrı kesici de alamıyosun dimi?aşılamadan sonra dr bana öyle demişti ağrı kesici alma bir hafta diye.
şimdi nasılsın ağrın geçtimi,belkide bunda farkında olmadan kastın kendini o yüzden dir ağrın,yada şuan dölleniyodur spercikler :))) inşallah öyledir,ya bu ay senden ve dajavudan hamiş haberi alıcakmışım gibi geliyo.

dejavu:

canım kusura bakma ama ben kaynananı görmeden gıcık oldum,ama ne yapıcaksın sonuçta kaynana derdini anlatamazssın,seni de anlamaz,eğer eşin senin arkandaysa herzaman gerisini boşver,evet belkide benim arkamdan da konuşuyolardır ama fazla takmıyorum daha doğrusu o ortamlara girmiyorum,gerçi merkezindeyim diyosun herşeyin,Allah sabrını versin canım sana,ne diyeyim,Allah bizi güzel konuşanları iyi ansın,kötü konuşanları şerle ansın!!!

kaplang:

canım sen ne alemdesin,nasılsın görüşmeyeli?maraşa gitmek iyi geldi bir aydan beri annemi görmüyodum,görmüş oldum doyamadım ama ne yapalım işte:(((
ya bende sol göğsümün altında ve sağ göğsümün altında inanılmaz bi ağrı var,batma şeklinde ve şuan tansiyonum düştü,midem bulanıyo tuzlu ayran içtim bi parçayım şimdi,doğum kontrol hapı yaparmı böyle ya,bide inanılmaz akıntım var şu sıralar ve yeşil renkte,ya ben bu dr u değiştiricem bazı şeyleri mantığıma yatmadı 1.aşılama serephone ve ovitrelle vermişti 2.aşılamada da aynısı şimdi 3.aşılamada rapor çıkarıcanı ve ilaçları değiştiriceni söylemişti neden 2.aşılamada değiştirmedi ilaçları anlamadım,yarın başka bi dr a gidicem bakalım o ne dicek gerçi hoş bu dr da randevusu doluymuş erken gelirseniz muayene olursunuz dedi,erken kalkmaya çalışıcam..

bu ay aşılaması olan arkadaşlarım ne olur kafanızı boşaltın,geçen haftalarda psikiyatriye gitmiştim sizede tavsiye ederim dr un söylediği kafama çok yattı çocuk yapmak isteyebilirsiniz,olursa mutlu olursunuz diyo acaba gerçekten çocuk istiyomusnuz yada olmadığı için mi bu kadar kafaya takıyosunuz dedi ve çocuk yapmak bi ihtiyaçmı değil mi bunu düşün demişti????karar sizin.......

yarın devam ederiz kızlar ....byee

hadı ınsallah hayırlı haberler alıcaz asılamanı olcan snrada pozıtıfı gorcen ınsallah

İnşllah canım hepimiz için hayırlısı olur.

Canım istihareye yatmak nasıl oluyoro benimde aklıma geldi de nasıl yapılıyor yanii içinden birşey dileyip onun sonucu hakkında birşey görmeyi mi diliyorsun anlatsana.

dejavu:

canım kusura bakma ama ben kaynananı görmeden gıcık oldum,ama ne yapıcaksın sonuçta kaynana derdini anlatamazssın,seni de anlamaz,eğer eşin senin arkandaysa herzaman gerisini boşver,evet belkide benim arkamdan da konuşuyolardır ama fazla takmıyorum daha doğrusu o ortamlara girmiyorum,gerçi merkezindeyim diyosun herşeyin,Allah sabrını versin canım sana,ne diyeyim,Allah bizi güzel konuşanları iyi ansın,kötü konuşanları şerle ansın!!!

Canım naparsın idare ediyoruz işte eskisi gibi değil yine de eşim benden taraf oldukça sesini çıkaramıyor. Şimdi yarın yemeğe çağırdım kayınpeder gelemem dedi parketmek zor bizim oralarda adamda yaşlı kaynanam gidelim demiş eşim alacak onları dün oturmaya gittik bana diyor ki evde o kadar şey yaptırdınız görmedim diyo balkon kapattık, saonu boyattık bir de salonun kalorifer değişti yenisiyle, apartmanında yalıtım olunca rengi dğeişti bu yanii. Ya kaloriferin neyinin merak ediyosun kalorifer işte, salonuda uçuk bir rene boyamadık yanii, balkonu camekan yaptık ay görememişmiş illa görecek.. Bir de evi gezdir ona. Yatak odamı iyice kapıcam ama özellkle zaten orada bir değişiklik yok ama kaıdn bakmak istiyor yaa.. Geliyor mutfağıma araç gereçler koymuş evlenirken yumurta ayracı , kepçeler falan açıyor alıyor eline bunu kullanıyor musun yk ne güzel mutfak yaptık bilmem ne her seferinde ama bir gün bir laf dicem kalbi kırılacak.

hadı hayırlı olsun bende pazartesı yaptrdm..

merhaba kızlar

daha önce yazmıştım, hatılarsınız belki 2. aşılamamı kasımda olmuştum bi ümitle ama olmadı buda gol değil diye dalga geçeyim kendimle :)

neyse kızlar bugün kontrole gittim noldu nasıl oldu anlamadım bekleriz sandım ama doktorcuğum yazdı ilacı haftaya perşembede verdi randevuyu gelecen durum iyi ise yapacaz dedi, bizimde maddiyat şu aralar sıkışık dedim kadıncağıza ben ayarlayacam sen gel dedi bana :) hayırlısı kızlar yaaa walla inşallah hayırlısı herşeyin, hamişler ve ümitle bekleyenler İNŞALLAH GÜZEL ALLAHIM hepimize gülecek :))) herkes kendine iyi baksın...
hadı hayırlısı cnm ınsallah hayırlı haberler alırısn

Back