merhaba canım bnede cok agladım ılkı tutmadı ama allahtan hayırlısını ıstemeyı ogrendım belkı 2. asılamamda tutmmucak belkı hıc bebegım olmucak nıce peygamberlerın evladı olmamıs.. herkesın bı sınavı var bence artık aglama kuran oku namaz kıl cok huzurlu olurusn bnde 1500 tl verdım toplam ıgneler hastane progestan jel toplamı..
Slm cnm bende dun ikinci asilamami yaptirdim ve ilki tutmamisti o kadar aglamistimki sabaha kadar ama elden ne gelir buda bizim imtihanimizsağol cnm tabiki imtihanımız böyle hep diyorum hepimiz için hayırlısı neyse o olsun diye,ama bazen insan doluyor ve boşalmaya ihtiyacı oluyor namaz kılıyodum ama bıraktım bi süredir başlayacam inşallah tekrar,rapor çıkartmışmıydın cnm sen
kotuluk moda olms canm sanlı marıfet.. ıyılık yap denıze at dıyede bosa dememısler.. herkesı allaha havale et bıtanem.. allah razı olsn guzel dıleklern ıcınde.. ıkıncı asılamada mı sol aksıgın agrımıstı bıtanem
Yaa sen ne bakıyorsun onlara onlar konulur durur sen hiç dinleme bile Allah'ım korur de geç yaa senin değerin çok iyiydi keseyi de gördün zaten herkesin riski ne kadarsa senin de o kadar hiçbir fark yok. Aşılama olunca sanıyorlar ki daha fazla risk var hiçte öyle birşey yok yanii aynı şey. Sen hiç üzme kendini keyfin çıkar gebeliğinin. İstemezler çünkü ister gibi görünürler ama içlerinden neler derler sen ben anlarız ancak halden.
Valla ben kimseye demedim bir eşim bir siz başka topikten arkadaşlarım başka kimse bilmiyor gerekte yok olursa sölerim anneme dedim olmadı zaten hala haberi yok elalemi geçin annem bile anlamıyor ne acelemiz varmışta falan düşünüyoruz dedğimde ya ben her özelimi herkese anlatmak zorunda myım teyzemlere gittik bayramda çekiyor kolumdan yok mu daja yapsanız olmuyor mu ya olmuyorsa olmuyordur illa olmuyor tedavi görüyoruz lafıını duymak mı hoşlarına gidiyor olunca sölicez dimi ya ben kimseye sormam yok çocuk düşünmüyor musunuz, neden olmuyor ne yakşıksız şeyler banane özelinden milletin yaa.. Kaynanama hele hiç demedim bilmiyor hiç sorar durur nasıl bişi diye anlat ondan sonra işin yoksa. Takmıyorum artk beni üzen insanlarla görüşmüyorum hiç kafam rahat..
Bana da et tatlım ne olur yer gök dua ile demişler. Ben regliydim bugün temizlenmem lazım ama o kadar kötüyüm ki belim ağryor sanki daha yeni regl olcam gibi, uyku gözlerimden akıyor öğrencilerle zor ilgileniyorum ağzımı açacak mecalim yok. Bir de üstüne görmüşüm meğerse ben gebeymişim ay hayali bile güzell
Hayırlı olsun canım ne güzel böyle haberler duymak çok var ama aşılamadan sonra kendisi gebe kalan kafadan atıyor insan biraz olmuyor diye sanırım o zamanda oluyor işte. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşallah..
ikinci aşılamada ağrıdı sol kasığım daha çok böyle ağrı gibi değilde batma gibi bir şey bir hafta falan sürdü sonra geçti canım ama belim çok ağrıdı benim aşılamadan yapıldığı bir hafta tam belimde sayılmaz kalçama doğru ağrım vardı oturup kalkerken cok zorlanıyordum bel ağrım da kendiliğinden
insanlar çok kötü senin sevincini paylaşcaklarına moralini bozuyorlar bende biliyorum ilk üç ayda risk olduğunu insanın gözüne sokulmaz ki bu senelik iznimden yazdırdım 1 hafta olmadı giderim 1 haftada rapor alırım evde dinlenirim canım benimde kimse bilmiyor aşılamayı bir kaç arkadaş ve ailem biliyordu annemlerin desteği oldu bana çok insanlara karşıda korudular hep beni milletin ağzını kapatmasını bildiler canım
yatsı namazını kıldıktan sonra sana (İsmini bilmediğimden buradaki ismine istinaden) leylaya, begüme, ecrin şimdi adı aklıma gelmeyen buradaki herkeze dua ettim canım allahım inşallah kabul eder sizlere de nasip eder başka topikler acar orada konuşmalarımıza devem ederim
offf offff moralım cok bozuk az once tuvalete kalktıgımda akıntım ıyıce pembelestıgını gordum adet oldum ya tutmadıuyku muyku hıc bısey kalmadı.sancılarda basladı tam anlamıyla oldum dıyemıyorum sabah bellı olack ama olmama ıhtımalım %10 olma ıhtımalım %90 ben olumsuuzum dıyordum yanılmamısım.ama hemen 2.aşılamamı olucam yılmıcam ınat degılmı maddı manevı gosterebıldıgım butun cabaları gosterıcem..umutsuz degılım sadeece olumsuzum ama umudumu kaybetmeyı dusunmuyorum..
sağol cnm tabiki imtihanımız böyle hep diyorum hepimiz için hayırlısı neyse o olsun diye,ama bazen insan doluyor ve boşalmaya ihtiyacı oluyor namaz kılıyodum ama bıraktım bi süredir başlayacam inşallah tekrar,rapor çıkartmışmıydın cnm sen
Slm cnm bende dun ikinci asilamami yaptirdim ve ilki tutmamisti o kadar aglamistimki sabaha kadar ama elden ne gelir buda bizim imtihanimiz
ikinci aşılamada ağrıdı sol kasığım daha çok böyle ağrı gibi değilde batma gibi bir şey bir hafta falan sürdü sonra geçti canım ama belim çok ağrıdı benim aşılamadan yapıldığı bir hafta tam belimde sayılmaz kalçama doğru ağrım vardı oturup kalkerken cok zorlanıyordum bel ağrım da kendiliğinden
offf offff moralım cok bozuk az once tuvalete kalktıgımda akıntım ıyıce pembelestıgını gordum adet oldum ya tutmadıuyku muyku hıc bısey kalmadı.sancılarda basladı tam anlamıyla oldum dıyemıyorum sabah bellı olack ama olmama ıhtımalım %10 olma ıhtımalım %90 ben olumsuuzum dıyordum yanılmamısım.ama hemen 2.aşılamamı olucam yılmıcam ınat degılmı maddı manevı gosterebıldıgım butun cabaları gosterıcem..umutsuz degılım sadeece olumsuzum ama umudumu kaybetmeyı dusunmuyorum..
bende pazartesı yaptırdm 2. asılamamı bana arkadas ol :)))
Ins cnm hayirli haberler aliriz durumun nasil
sol kasıgımda batmalar dısında bıseyım yok cnm ılk asılamamda hıcbıyerm acımadı agrımadı
Benimde ilk asilamamda hic biyerim acimamisti ama hunda sag kasigim cok aciyo igne patiyo gibi
benımde solda hakkaten ıgne batıyo sankı.. ayrıca senın kac yumurtan vardı benım bı yumurtam oda soldaydı
Benimde bir yumurta Oda sagda yani ayniyiz ins tutarya kac yasindasin kac yillik evlisin
22 yasndaym 1.5 yıllık evlıyım cnmm.. pko var bende(
slm kızlar naıslsınız ben iğnelere devam ediyorum 37,5 yarın kontrolum var ama doktora kara veremedim yaa pahalıya patlayacak gibi ist avrupa yakasında iyi bir doktora giden avrmı aranızda bide şu şırıngalar kafama takıldı sanki bana yetmiycek gibi :26: 4 şırıngam kaldı 2,kutu gonalf hala açmadım ilk şişeye devam :26:
Bende 22 yasindayim ama bes yillik evliyim bizim hic sorunumuz Yok sebesiz infertilife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?