ıstanbul beylıkduzu canm sen
Bende umraniyede oturuyorum cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıstanbul beylıkduzu canm sen
Bende umraniyede oturuyorum cnm
hangı hastanede yaptrdn cnm asılama
Zeynep kamilde sen
sol kasıgımda batmalar dısında bıseyım yok cnm ılk asılamamda hıcbıyerm acımadı agrımadı
ben beylıkduzu medıcanaya gıdıyorm hayet memnunum cnm.. sırınga hastanedekı hemsıreden ıste verır.. ama vurdugun doz coook az ben 50 vuruldum senınkıde ez az 50 olsun sonra 75 cıkardık benım
yok kuzucum cıkartmadım 3 senelık evlı olmak gerekıyo dedıler ben 1 bucuk senelık evlıyım namaza da devam et btanem rabbımden baska bı yol yok..
Slm cnm bende dun ikinci asilamami yaptirdim ve ilki tutmamisti o kadar aglamistimki sabaha kadar ama elden ne gelir buda bizim imtihanimiz
benim ilkinde ağrım hep vardı solda batmalaer karında şişkinlik özellikle akşamları ağrılar başlıyordu bu sefer hiçbir belirtim olmazsa sevinirim ancak
bana 112.5 ayarlamıştı hep öyle vuruldum. Hatta hemşre 150 mi dedi yok ona 112.5 yeter dedi yüksek mi bilmiyorum yumurtalarım dirençlidir benim belki de. Geç yumurtlama oluyor ya bende normalde zaten ama merak ediyrum şimdi 27. günümde regl oldum ama iğnelede tabii acaba bu ay birşey kullanmıcam yaa erken mi olurum normal zamanımda m olurum neyse yarın dr rapor yazdırmaya gidicem sorarım ben bunu.
biliyorum cnm inşallah adetim bitsin başlayacam,rapor çıkarmak için 3 sene evli olmakmı gerekiyoo ama bana nasıl rapor verdilerki benim şubatta iki yıl bitecek
yılma kuzucum vardır bır hıkmet bende agladım sonra topladım hemen kendmı allahım hayırlısını vercek bıze bak benımde belkı 2. de tutmucak elımızden gelenı yapıyorz gerısı allaha kalms cnm bnm hemen 2.ye basla olmadı tup yapcaz maddı manevı sarsılıyrz allahım goruyo cnm herseyıı
inşallahh bukez olur cnm,benim gibi çabuk pes edenlere umut olursunuzz
benım ılkınde hıc agrım yoktu off yınemı tutmadı (
Canım hayırlısı olsun ne diyelim bak çoğumuzun tutmadı ama hayat devam ediyor yeni umutlarla ve hiç bitmeyecek o umutlar. Belli olmaz yine de iyice gelmeden umudunu kesme ama 2. aşılama için daha olumlu ol. İnat edicez tabii ki yılmayacağız neler neler var hayatta tüp bile yapacak olsak moralimizi bozmamalıyız bebişler olsun da nasıl olursa olsun ne önemi var.
Belki tuttu bebek yerlesiyo o yuzden agrin var cnm
bılmıorm kı oyle dusunuodum dejavu da agrım vardı tutmadı deyınce uzuldum :/ bnmde ılkte agrı yoktu ama bılemedm
Biri birini tuymuyoki ins dedigim gibi yerlesiyodu ama daha cok erken bekle biraz hemen uzulme
orası oyle tabı ama ne bılım umutsuz olmaya bahane arıom zaten senınde agrın var dımı