• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben çıkıyorum artık evde yemek yok koçiş aç gelir yemek ister koçişe bebişe yemek yapayım akşama görüşürüz seviyorum sizleri canlar iyiki varsınız

tuanazehra canım işte sende diyorsun takmak elde edil sırf biraz uzak kalmak için annemlerde kalıyorum kafam dağılsın biraz
aman bazı kaynanaların iyiliğide uzak dursun kötülüğüde acaba hiç şeker gibi gelinini çok seven bi kaynana yokmu ki bu dünyada allahım bebeğine sağsalim doğmayı nasip etsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

ciceesim tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah birtanem okuyunca ümitleniyor insan rabbim büyük bizede yaşatsın o güel duyguyu

kaplang bizde seni seviyoruz canım ii akşamlar ii bak yeğenimize..

bnde çıkıyorum kızlar ii akşamlar yarın belki girememem nete çok dua edin bana yarın aşılamam var öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
benım doktorda yıkanma dedı ve ıkı gnde 1 ılıskı dedı 1 hafta boyunca..

aynen gecen gece dayanamadım agladım zaten rahatladım bıraz.eger yıne sıkılır dolarsam yapacagım sey dua etmek kuran okumak ve aglamak olur zaten..cuma gelsınde dananın kuyrugu kopsnartıık
ınsallah hayırlı haberler alcaz bıtanem

leylacım iyi yolculuklar yarın olsada aşılama olsam

begüm bende tiksindim insanlardan ben neoldum ne olcam demiyorlar kendi yaşadıklarına bakmıyorlar kayınvalidemin 2 sene olmamış 8 doğum yapmış ilk 4 çocuğu ölmüş 3,4 aylıkken allahım kimsye yaşatmasın böyle kötü olaylar ama insanlar çabuk unutuyo geçmişini...

kaplang canım dualarımız seninle sakın insanların lafına bakma senin bebişin tutunacak hayata kalbide atacak kucağına da alacaksın minicik ellerini tutacaksın vee sen çok iyibi anne olacaksın allahım büyük

bizim tek duamız allahım o kötü niyetli insanlarda bizim çektiğimizi yaşatmasın ama rabbim büyük eden buluyor
bebeğin başaracak tutunacak hayata eminim canım

bu akşam bol dua edin bana kızlar

kendınınde gec olmus sımdı sana mı bahane buluo kaynanan yazık.. kotu ınsan cok var ne yazıkkı :(

arttırmadı canım yaaa perşembe bakıp arttırcakmıs evet pkoluyum birden fazla yumurta var ama gelişip öne atılmıyormus bugun 1tane gördü mm söylemedi perşembe bakıp arttırcak acaba benm arttırsam şöyle 50 falan vursam mı acaba ?

bide benim şırıngalar yetmeyecek gibi 1kutuda 6 tane vardı ilk kutu bitti ama ilacım var hala 2 kutunun şırıngalarına başladım dün akşam şırıngalar ayriyetten satılıyormu acaba

yok cnm arttrma sen persembe o artııtır ben senı pko lu bılıorm oylemıydn cnm

çok kızdım şaşırdım insanları anlamak çok zor dostun sanıyorsun bir bakıyorsun ki dostluktan eser yok hemen kaltım zaten işim var diye yoksa dayanamayıp bir şeyler söyleyecektim

benimde aşılamadan sonra sol kasım 1 hafta ağrıdı canım ama biz küs olmasaydık gene ben dayanır girerdim ilişkiye sende sık dişini gir ilişkiye kalkma birde hemen yat uyu bir şey olmaz spermler hemen çözülmüyor canım aşılama için spermler yıkandığından hemen çözünüyor işlem görüyor laboratuvar da diğeri vücuttan çıkıyor sabredicen amden bebek istiyosun katlanacaksın canım inşallah tutar bu aşılamada canım bizlerde seninle seviniriz ben tekrardan sevinirim banada iyice moral olursun sağlıklı olsun canım başta senin gibi güzel olsun

kotuluk moda olms canm sanlı marıfet.. ıyılık yap denıze at dıyede bosa dememısler.. herkesı allaha havale et bıtanem.. allah razı olsn guzel dıleklern ıcınde.. ıkıncı asılamada mı sol aksıgın agrımıstı bıtanem

evet çok zayıfım ben aslınd boyuma göre 4-5 kilo alsam yetecekmiş dr öyle demişti bende yemeye çalışıyorum ama iştahım arttı aşılamadan beri benim. Sen de bol bol dinlen canım dua et hadi senden de güzel haberler alalım.

Yok canım pozitifse genelde yanlış olmuyor var olann gebeliği göstermediği oluyor ama varsa da var oluyor. Benimde başka topiktne arkadaş 8 defa test yaptı pozitif gördü 4. yaptığında falan dr gitti negatif çıktı kesinlikle gebe değilsin demiş dr ama bizce gebe yani testleri pozitif çünkü. Bir daha gidip başka yerde yaptıracak. İnşallah bu aşılama da tutar canım hiç belli olmaz.

Canım doğru yani zaten aşılamada yumurtanın çatlama zamanı belli aşılama yapıldığı gün çatlamış oluyor onun üzerine en fazla 14 gün koyunca zaten regl oluyorsun ben 12. günde regl oldum mesela canım o yüzden 14. günde geçerse umut artar bence kist falan olmadıysa. İnşallah vardır canım da sevindirirsin bizi..

dınlenıorm cnm herkese bol bolda dua edıormmm canımsnzzz

kızlar ben çıkıyorum artık evde yemek yok koçiş aç gelir yemek ister koçişe bebişe yemek yapayım akşama görüşürüz seviyorum sizleri canlar iyiki varsınız

İyi akşamlar canım afiyet olsun şimdiden bebişe iyi bak bizde seni seviyorum öpüldünüz...

bende sana yazacaktım bugün aklımdaydın çok şükür iyiyim bende şimdilik bir belirti yok sadece kasık göğüs ve az bel ağrısı var canım ne miğde bulantısı nede aş erme hiç birşey yok olmasında rahat bir hamilelik geçiririm inşallah daha 5 haftalık belki ondan bir belirti olmadı canım 7 haftaya girdiğimde (0inşallah) bende de başlar birşeyler şimdiden tedirginlik başladı herkez moralimi bozuyor ilk gebeliklerde risk var düşe bilir hamileliğe kaptırma kendini vs vs üzüyorlar beni canım önceden hamile kalamıyorum diye laflar ediyorlardı şimdide hamile kaldık ona laf ediyorlar anlamadım ben bu insanları gitti iyiliğimi istemiyolar bunu anladım sen nasılsın canım senin nasıl gidiyor

Yaa sen ne bakıyorsun onlara onlar konulur durur sen hiç dinleme bile Allah'ım korur de geç yaa senin değerin çok iyiydi keseyi de gördün zaten herkesin riski ne kadarsa senin de o kadar hiçbir fark yok. Aşılama olunca sanıyorlar ki daha fazla risk var hiçte öyle birşey yok yanii aynı şey. Sen hiç üzme kendini keyfin çıkar gebeliğinin. İstemezler çünkü ister gibi görünürler ama içlerinden neler derler sen ben anlarız ancak halden.

leyla4627 canım çok teşekkür ederim sana afiyet olsun :) birtanem takmamaya çalışıyorum ama olmuyo benim günlük olaylarımda malesef bu konuyla ilgili

kısır felan diyorlarmış bana aşılama olunca annemlerde kalıyorum da aşılama olduğumu demiyorum kimseye

annemlerde kaldığım için arkamdan kısır ya çocuk için ameliyat oldu felan diyolarmış takmayım diyorum olmuyo bunlarıda diyen kayınvalidem bide aşılama olduğumu duysa başkasının spermini koydurdu felan der saklıyorum herkezden bi sizler varsınız güzel haberleri duyunca dahada ii oluyorum kafam dağılıyo burda

begüm canım sana arkadaş olucam belki ikimizinde olur yüzümüz güler çok dua et bana ben hepinize dua ediyorum..

Valla ben kimseye demedim bir eşim bir siz başka topikten arkadaşlarım başka kimse bilmiyor gerekte yok olursa sölerim anneme dedim olmadı zaten hala haberi yok elalemi geçin annem bile anlamıyor ne acelemiz varmışta falan düşünüyoruz dedğimde ya ben her özelimi herkese anlatmak zorunda myım teyzemlere gittik bayramda çekiyor kolumdan yok mu daja yapsanız olmuyor mu ya olmuyorsa olmuyordur illa olmuyor tedavi görüyoruz lafıını duymak mı hoşlarına gidiyor olunca sölicez dimi ya ben kimseye sormam yok çocuk düşünmüyor musunuz, neden olmuyor ne yakşıksız şeyler banane özelinden milletin yaa.. Kaynanama hele hiç demedim bilmiyor hiç sorar durur nasıl bişi diye anlat ondan sonra işin yoksa. Takmıyorum artk beni üzen insanlarla görüşmüyorum hiç kafam rahat..

hepimizde aynı sorunları yaşadık tatlım banada aynı şeyleri diyolardı kesin insanlar böyle yüzüne gülüp arkadan konuşuyolar mesala ben bugün bir sevdiğim bir tanıdığımıza söyledim hamileyim diye bana nedesin işte ilk gebeliklerde düşük riski herzaman fazla oluyor hamileyim diye kendini kaptırma düşerse çok üzülürsün bakalım tutunacakmı okadra sinirlendimki anlatamam hamile olmadan öncede niye olmuyo acaba ikiznizdede bir sorun yok vardır bir zamanı diyodu inan kafasını tutup duvarlara sürtesim geldi okadar sinirlendim ne yaparsan yap insanlar çok kötü kalpli hiç kimse senin iyiliğini istemiyor arkadaşım ailenden eşinden başka kimseden fayda yok canım

inan dünde çok dua ettim begümün aşılaması vardı ona çok ettim diğer bütün isteyen arkadaşlarada ettim canım aklımdasım ayriyetten sanada dua edeceğim

Bana da et tatlım ne olur yer gök dua ile demişler. Ben regliydim bugün temizlenmem lazım ama o kadar kötüyüm ki belim ağryor sanki daha yeni regl olcam gibi, uyku gözlerimden akıyor öğrencilerle zor ilgileniyorum ağzımı açacak mecalim yok. Bir de üstüne görmüşüm meğerse ben gebeymişim ay hayali bile güzell :9:

kızlar merhaba size bi umut olsun diye yazmak istedim. ben pkoluyum mart ve eylül aylarında başarısız 2 aşılamam oldu. eylül aşılaması sonrası tam zamanında adet gördükten sonra tekrar olmadı. normalde adetim hep düzensiz olduğu için önemsemedim ama yaklaşık 20 gün adetim gecikti. hafif hafif mide bulantıları ve göğüslerimde ağrı oldu ama adet belirtileridir falan dedim yine önemsemedim. en son geçen ptesi günü dayanılmayacak kadar mide bulantım oldu. eşim bi test yap bakalım eğer bebek yoksa midene ilaç alalım dedi. bende yoktur ama yapayım diye testi yaptım. ve yaparyapmaz çift çizgi gördüm. inanamadım test bozuktur 2 aşılama tutmadı kendikendinemi olacak dedim. geçen salı hastanede kan tahlili yaptırdık ve gerçekten hamileymişim. doktor görülebilecek düzeye gelmiş hemen kontrol edelim dış gebelik falan olabilir dedi. sonra muayeneye aldı ve bebişimi gördüm. hatta hiç beklemezken kalp atışlarını bile dinletti. 6 haftalıkmış ve hiç haberimiz olmamış. havalara uçtuk çok şükür başka tedaviye gerek kalmadan Rabbim verdi bize. hepinize tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah. aşılaması tutanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun canım ne güzel böyle haberler duymak çok var ama aşılamadan sonra kendisi gebe kalan kafadan atıyor insan biraz olmuyor diye sanırım o zamanda oluyor işte. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşallah..

kızlar merhaba size bi umut olsun diye yazmak istedim. ben pkoluyum mart ve eylül aylarında başarısız 2 aşılamam oldu. eylül aşılaması sonrası tam zamanında adet gördükten sonra tekrar olmadı. normalde adetim hep düzensiz olduğu için önemsemedim ama yaklaşık 20 gün adetim gecikti. hafif hafif mide bulantıları ve göğüslerimde ağrı oldu ama adet belirtileridir falan dedim yine önemsemedim. en son geçen ptesi günü dayanılmayacak kadar mide bulantım oldu. eşim bi test yap bakalım eğer bebek yoksa midene ilaç alalım dedi. bende yoktur ama yapayım diye testi yaptım. ve yaparyapmaz çift çizgi gördüm. inanamadım test bozuktur 2 aşılama tutmadı kendikendinemi olacak dedim. geçen salı hastanede kan tahlili yaptırdık ve gerçekten hamileymişim. doktor görülebilecek düzeye gelmiş hemen kontrol edelim dış gebelik falan olabilir dedi. sonra muayeneye aldı ve bebişimi gördüm. hatta hiç beklemezken kalp atışlarını bile dinletti. 6 haftalıkmış ve hiç haberimiz olmamış. havalara uçtuk çok şükür başka tedaviye gerek kalmadan Rabbim verdi bize. hepinize tüm isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah. aşılaması tutanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

bende pkoluyum sankı tedavı olmadan hıc olmucak gıbı gelıyo nedense sana coook sevındım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsn

valla yazınız özelliklede bana umut oldu bende pkoluyum malesef suan aşılama için tedavı görüyorum gonal f ile başaldım adetimin 10 günündeyim 37,5 başladık bugun kü kontrolumde doktor 1yumurta var dedi ama mm söylemedi iğnelere devam hamıle kalanlara çok seviniyoum özelliklede pkolulu hanımlara allah tamamına erdirsin canım saglıcakla al bebişini kucağına darısı bizim başımıza :))

Maaşallah Allahım kucağına almayı da nasip eder inşallah hayırlısıylaaaa:16::nazar::nazar:

hepimizde aynı sorunları yaşadık tatlım banada aynı şeyleri diyolardı kesin insanlar böyle yüzüne gülüp arkadan konuşuyolar mesala ben bugün bir sevdiğim bir tanıdığımıza söyledim hamileyim diye bana nedesin işte ilk gebeliklerde düşük riski herzaman fazla oluyor hamileyim diye kendini kaptırma düşerse çok üzülürsün bakalım tutunacakmı okadra sinirlendimki anlatamam hamile olmadan öncede niye olmuyo acaba ikiznizdede bir sorun yok vardır bir zamanı diyodu inan kafasını tutup duvarlara sürtesim geldi okadar sinirlendim ne yaparsan yap insanlar çok kötü kalpli hiç kimse senin iyiliğini istemiyor arkadaşım ailenden eşinden başka kimseden fayda yok canım

inan dünde çok dua ettim begümün aşılaması vardı ona çok ettim diğer bütün isteyen arkadaşlarada ettim canım aklımdasım ayriyetten sanada dua edeceğim

canım benım allah bın kez razı olsun senden

valla yazınız özelliklede bana umut oldu bende pkoluyum malesef suan aşılama için tedavı görüyorum gonal f ile başaldım adetimin 10 günündeyim 37,5 başladık bugun kü kontrolumde doktor 1yumurta var dedi ama mm söylemedi iğnelere devam hamıle kalanlara çok seviniyoum özelliklede pkolulu hanımlara allah tamamına erdirsin canım saglıcakla al bebişini kucağına darısı bizim başımıza :))

Arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsunnn inşallah pozitif sonuç alırsın danışmak istediğim bir konu var aşılama da tüp bebek gibi her gün mü iğne oluyorsun acaba?

Yaa sen ne bakıyorsun onlara onlar konulur durur sen hiç dinleme bile Allah'ım korur de geç yaa senin değerin çok iyiydi keseyi de gördün zaten herkesin riski ne kadarsa senin de o kadar hiçbir fark yok. Aşılama olunca sanıyorlar ki daha fazla risk var hiçte öyle birşey yok yanii aynı şey. Sen hiç üzme kendini keyfin çıkar gebeliğinin. İstemezler çünkü ister gibi görünürler ama içlerinden neler derler sen ben anlarız ancak halden.

Valla ben kimseye demedim bir eşim bir siz başka topikten arkadaşlarım başka kimse bilmiyor gerekte yok olursa sölerim anneme dedim olmadı zaten hala haberi yok elalemi geçin annem bile anlamıyor ne acelemiz varmışta falan düşünüyoruz dedğimde ya ben her özelimi herkese anlatmak zorunda myım teyzemlere gittik bayramda çekiyor kolumdan yok mu daja yapsanız olmuyor mu ya olmuyorsa olmuyordur illa olmuyor tedavi görüyoruz lafıını duymak mı hoşlarına gidiyor olunca sölicez dimi ya ben kimseye sormam yok çocuk düşünmüyor musunuz, neden olmuyor ne yakşıksız şeyler banane özelinden milletin yaa.. Kaynanama hele hiç demedim bilmiyor hiç sorar durur nasıl bişi diye anlat ondan sonra işin yoksa. Takmıyorum artk beni üzen insanlarla görüşmüyorum hiç kafam rahat..

Bana da et tatlım ne olur yer gök dua ile demişler. Ben regliydim bugün temizlenmem lazım ama o kadar kötüyüm ki belim ağryor sanki daha yeni regl olcam gibi, uyku gözlerimden akıyor öğrencilerle zor ilgileniyorum ağzımı açacak mecalim yok. Bir de üstüne görmüşüm meğerse ben gebeymişim ay hayali bile güzell :9:

Hayırlı olsun canım ne güzel böyle haberler duymak çok var ama aşılamadan sonra kendisi gebe kalan kafadan atıyor insan biraz olmuyor diye sanırım o zamanda oluyor işte. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşallah..

bende pkoluyum sankı tedavı olmadan hıc olmucak gıbı gelıyo nedense sana coook sevındım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsn

Maaşallah Allahım kucağına almayı da nasip eder inşallah hayırlısıylaaaa:16::nazar::nazar:

banada tedavi olmadan hiç olmayacak gibi geliyodu hatta borç altına girdik tedavi masraflarını ödeyemeyiz artık diyoduk Rabbim bi kapıyı kapatıp diğerini açıyor. aşılamadan sonraki 2 ay olma ihtimali yüksekmiş. ben hamile kaldığım ay hiçmi hiç aklıma getirmemiştim stres adına hiçbişey yoktu. stres yapmamak elde değil hepinizi çok iyi anlıyorum. Allahım hepinize tattırsın inşallah çok sağolun. dualarım sizinle.

banada tedavi olmadan hiç olmayacak gibi geliyodu hatta borç altına girdik tedavi masraflarını ödeyemeyiz artık diyoduk Rabbim bi kapıyı kapatıp diğerini açıyor. aşılamadan sonraki 2 ay olma ihtimali yüksekmiş. ben hamile kaldığım ay hiçmi hiç aklıma getirmemiştim stres adına hiçbişey yoktu. stres yapmamak elde değil hepinizi çok iyi anlıyorum. Allahım hepinize tattırsın inşallah çok sağolun. dualarım sizinle.

cok sevındım senın adına cnm ınsallah bızlere de nasıp olur

Back