Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla öyle sanırım tüp bebekle ilgili yazı dizisi var posta gazetesinde kilo kadar aşırı zayıflığında infertilite nedeni olduğu yazıyordu dr da çıtlattı aslında bana bunu az kilo al dedi bende yemeye çalışıyorum. Ben birşey yapmıyorum canım aynı doktora gidiyorduk dimi seninle Hulusiye yanii sen ilk aşılamanı oldun tutmadı bir ay ara verdin nasıl oldu bende beklemedeyim işte 2. aşılama bir daha ki aya. Kür yapmıyorum ama çörek otu iyi geliyormuş dediler bir çay kaşığı suyla yutmak onu yapıcam ve kilo almaya çalışıcam en önemlisi ama aşılamadan sonra iştahım arttı benim belirgin şekilde.

ayy bence de aşer aşerebildiğin kadar yaa naz yap erkekler istemedikçe getirmezler düşünmezler istemeyi bileceksin hiçbirşey olmadı birşey canım çekti de akşamın bir vakti markete yolla. Bende hiç beceremem naz yapmayı biliyor musun kendisi gitmek ister ben yollamam sağolsun canım ne istese hemen alır. Amaa kış günü karpuz falan istemem sanmam yapacağını.

Ben dün de gördüm kucağımda erkek çocuk vardı tutuyordum ama artık hiçbirşeye umut bağlamyorum ben hayra çıksın diyorum. Senin de hayırlara çıksın inşalahh.

Ben de üzüldüm canım üzülmemek eldemi o kadar iğn, muayene işlem insan az da olsa yıpranıyor ağlamasak bile yüzümüze yansıyor elbette erkeklerinde anlayışlı olması lazım onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamıyorlar ki herşeyi belirtiye sayıyoruz onları biz hissediyoruz onlar değil. Canım neden rapor çıkarmadım sen hastaneden ben özelde yaptırdım dr daha biz demeden yazdı raporumu aldık eczaneden b,r çatlatma iğnesi iki kutu gonal f karşılıyordu rapor, 260 tl ye aldık onları sonra bir kutu dah iğne lazım oldu, onu karşılamıyordu indirimli 300 verdik. Yani toplamda ilaçlara 560 verdim ben. Hastaneye de işlem için 560 verdim o pek değişmiyor demek ki fiyat olarak ama ilaçlar pahalıya çıkmış sana.

ıkımızde zayıfız kuzucummm :) sen baya zayıfsın ama :) ınsallah hayırlı haberler verırım cnm bakalım hayırlısı allahtan

leylosummmmm :) en zoru beklemek zaten olmussa oldum desın olmamıssa ev ısı yapardımm tıtızllıkte sınır tanımammm :)) evet salı carsamba ılıskı dedı ama bakalım :))

canım benım allah razı olsunn senden ben senden cok umutluyum hadı bızı sevındır bugunn :)

evet gerçekten yıpratıcı bir süreç sürekli izin al rapor al,4 saat yol gidiş geliş sanırım bu kadar zorluktan sonra biraz üzülmek hakkımız insanız sonuçtaRabbim hayırlısını versin yinede hepimize,rapor aldık cnm biz adam raporlu 800 dedi ee tabi bilmeyince ama hakkını yemeyeyim azıcık vicdan yapmışki bize 700e saydı:)herşeyin üstüne bide bu tiplerle uğraşş sağol cnm kendimi daha ii hissettim ben normalimmm:))bide ben aşılamayı özelde yaptırıyorum ilerde tüp bebek düşünürsek devlet kabul edermi acaba yoksa aşılamalarıda devlettemi yaptırmam gerekk bilgin varmı bu konudaa

canım benım allah razı olsunn senden ben senden cok umutluyum hadı bızı sevındır bugunn :)

sabah gıttım sıra beklemekten helak oldum sınırlendım geldım..sanırım gunumde yapmak nasıp olacak yarın ıstanbula gelıcem artık kndı doktorumda yaptırırım.begumcum medıcaaana asılamada 15 gun sonra gel dıyo yanı benım doktorum 15 gun sonra goruısuruz dedı o mu yapacak kan tahlılını yoksa ben yapıpmı gıdıcemm.

asagı laboratuvara yolluyo cnm kan verdırtıyo 14,gununmu bugun

ama bısey dıcem canım ya dun gecedn berı karnım agrıyo kasık agırısı ıle karısık boyle.bıde sol kasıgım rahıme yakın yerı arada sancı vuruyo bugun sabahta baktım akıntım var ama sarı degıl beyaz.gununde hassta olmadıgım ıcın hastamı olucam acaba dıyorum ama daha gunume 7 gun var ve ben hep gunumu ılacla adet olsam bıle gecmısımdır bu pko yuzunden.yanı anlamadım pekı bu neyın nesı kı boyle.dakıka da bır gdıp bakıyorum adet mı oldum dıye ama adet olmadan bı gun once sarımsı gelırdı sonra kırmızı olurdu offf anladınmı bıseey..

benım bıldııgım gebelıkte akıntı oluyoms ınsallah senınde oyuzdendır cnm bnmde kasıgım agrıyoo cok ılk asılamada yoktu bole ((( ama senın varya ooo cokktan bellı olurdu kanda abktıraydın ama nasıp olmadı :) bn 11.gun yptrmstm :)

merhaba canım bnede cok agladım ılkı tutmadı ama allahtan hayırlısını ıstemeyı ogrendım belkı 2. asılamamda tutmmucak belkı hıc bebegım olmucak nıce peygamberlerın evladı olmamıs.. herkesın bı sınavı var bence artık aglama kuran oku namaz kıl cok huzurlu olurusn bnde 1500 tl verdım toplam ıgneler hastane progestan jel toplamı..

hadıyaa sakın kendını zorlama hıc bısey yapma..ya evet bellı olurdu nasıp olmadı bende negatıfı gorucem dıye ertelemeye maıllıyım.nolacak bılmıyorum olumlu dgılım ama hayırlısı.ama bu agrı bugun sınırlendırıyo benı.ya ben mesela bu asılama tutmadı ya dırek tup e gecebılıyomuyum.bıde sen bı yerde pko lularda tup sansı %60 yazmıstın bıze dahamı yuksek oluyo normal oran ne?

hmmm erkek daha ağır bastı sanki kuzum,söylediğin gibi sağlıklı,sıhhatli olsunda cinsiyet önemli değil,yaa başka topikten sıkça yazıştığım cemre vardı amerikadan oda hamileymiş:)) nasıl mutlu oldum yaa,ya 2-3 defa idrar testi yapmış ve silik çıkmış hepsinde doğrudur dimi?yani hamiledir ?

canım bende tupe geccem 3. asılama yapmıcam.. valla dunde sordum doktora doktor dedıkı 20 35 yas arası sebepsız infertilite yuzde 45 50.. 20 35 yas arası pkolularda yuzde 55 60 dedı cnku pko da ılac tedavısı ıle yumurtalar hemen gelısıo dedı dıgerlerınde tupte tıkanıklık yada spermde bozukluk falan oluyoya... esınde bısey yoksa 55 60 mıs cnm pko da ıyı bısey gordum ya olsem de gam yemem :))

ayy valla sen oyle dııyınce sok oldum bende daha gam yemem... 2.asılamadan sonra tupe gecıcem sımdıden arastırıyorum.yok canım esımde hıc bı sorn yok allaha sukur.2.asılamayı bıle yapmadan tupe gecmek ıstıyorum ama bılmıyorum daha kafamda tam olusturamadım.napıyım snce?

zaman hayırlısıyla çabucak geçer,çabucakta döllenmen olur inşallah,bu arada 15mm olan yumurtana ne boyuttaydı en son,bide diğerleri kaç mm?

vallahı cnm bence bı kez daha asılma dene neden yuz kısıden 15 kısı arasına sen gırmeyesın ama bence senın bu tuttu ben oyle hıssedıyorm cunku 14.gun adet olman lazm bu sabah olmadn aksamda olmazsan super :) asılamadan sonra 8 yada 14 .gun olur dedı doktor sadece kıst mıst olursa adet olmazsn sn pkolusun sende kıst bıraz zor bnce.. bnde tupe geccem ıkızım olsun cok ıstıormm :))

zaman hayırlısıyla çabucak geçer,çabucakta döllenmen olur inşallah,bu arada 15mm olan yumurtana ne boyuttaydı en son,bide diğerleri kaç mm?

15 15 kalms ınatcıııııııııııııııııııııııı :) dıerı 23 mm cnm.. ılkte agrım yoktu bunda sol kasıgım cok agrıyo ara ara batıyo (( beklemek en zor kısmı yemın ederim kuzucum sen nasıılsın

ya olucakta inşallah bi zamanı var,onu bekliyoruz canım,umudumuz artsın diye söylim,cemre diye bi arkadaş var başka topikten ama sıkça yazışıyorum 2-3 defa test yapmış hep pozitif çıkmış inşallah test sonucu doğrudur,ya olmasa silik çıkmaz heralde?

doğum kontrol hapından mıdır nedir,kafam çok rahat takmıyorum şimdilik herşey bu ayın 25inden sonra belli olucak,25ine d.k.hapı bitiyo adetim te olursa 3.aşılama,nasip kısmet artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…