- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Kızlar nasılsınızz?? kilolarınızdan bahstmişsiniz de sanırım hepimizin ortak özlliği çok zayıf olmamız. ben de 52 kiloyum 172 cm boyum. Buna bağlı bile olabilir sebepsiz infertilitemiz aklıma geldi yazayım dedim... bu ayı ilaçsız iğnesiz geçiriyorum 12. günümdeyim. neler yapıyrsunz aşılama sonrası ben 2 gün soğan suyu içeyim dedim zor geldi bıraktım.
valla öyle sanırım tüp bebekle ilgili yazı dizisi var posta gazetesinde kilo kadar aşırı zayıflığında infertilite nedeni olduğu yazıyordu dr da çıtlattı aslında bana bunu az kilo al dedi bende yemeye çalışıyorum. Ben birşey yapmıyorum canım aynı doktora gidiyorduk dimi seninle Hulusiye yanii sen ilk aşılamanı oldun tutmadı bir ay ara verdin nasıl oldu bende beklemedeyim işte 2. aşılama bir daha ki aya. Kür yapmıyorum ama çörek otu iyi geliyormuş dediler bir çay kaşığı suyla yutmak onu yapıcam ve kilo almaya çalışıcam en önemlisi ama aşılamadan sonra iştahım arttı benim belirgin şekilde.
aş ermesem de aş ermeyi düşünüyorum canım bu fırsattı değerlendirmem lazım birdaha bu fırsat elime geçmez nazım nazım nazlancam pekte huyum değil aslında çok tez canlıyım inşallah başlamaz şu bulantılar rahat bir hamilelik geçiririm böylelikle çektiğim kasık ağrılarına razıyım bulantı ve kusma olmasın sadece
ayy bence de aşer aşerebildiğin kadar yaa naz yap erkekler istemedikçe getirmezler düşünmezler istemeyi bileceksin hiçbirşey olmadı birşey canım çekti de akşamın bir vakti markete yolla. Bende hiç beceremem naz yapmayı biliyor musun kendisi gitmek ister ben yollamam sağolsun canım ne istese hemen alır. Amaa kış günü karpuz falan istemem sanmam yapacağını.
inşallah canım ya,ne bilim bende hep görüyorum rüya en güzelinden bitanesi de kundakta bembeyaz,yeşil gözlü erkek bebek görmüştüm anlamıda çok güzel,hayırlısı olsun ne diyelim elimizde olan bişey değil
Ben dün de gördüm kucağımda erkek çocuk vardı tutuyordum ama artık hiçbirşeye umut bağlamyorum ben hayra çıksın diyorum. Senin de hayırlara çıksın inşalahh.
herkese mrblarr nasılsınızz aşılamam tutmadı bu ay inşallah bekleyen arkadaşlarımızın güzel haberlerini alırız,kendimi iii hissetmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum,bilmiyorum sadece benmi bu kadar üzülüyorum aslında belli etmemeye çalışıyorum etrafımdakilerede anlatsam bile sıkıldıklarını hissediyorum kendimi sıkışmış hissediyorumm,eşim bile kızdı bana kötü görünüyomuşum ve bu durumdan etkileniyomuş bu akşama kadar ağlamadım bile benmi abartıyorum acaba anlamadım ve bu arada msjları okurken dikkatimi çekti bizde rapor aldık hastaneden sözde ama ilaçları eczaneden 800 tlye aldık 3 kutu bide çatlatma iğnesi,aşılama ücreti olarakta 600 tl verdik budurumda azıcıkta kazık yemiş oluyoruz galiba komik olansa eczanedekiler 100 lira kendilerinin indirim yaptıklarını söylediler siz aşılama ücreti olarak ne kadar verdiniz arkadaşlar yazabilirmisiniz acaba
Ben de üzüldüm canım üzülmemek eldemi o kadar iğn, muayene işlem insan az da olsa yıpranıyor ağlamasak bile yüzümüze yansıyor elbette erkeklerinde anlayışlı olması lazım onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamıyorlar ki herşeyi belirtiye sayıyoruz onları biz hissediyoruz onlar değil. Canım neden rapor çıkarmadım sen hastaneden ben özelde yaptırdım dr daha biz demeden yazdı raporumu aldık eczaneden b,r çatlatma iğnesi iki kutu gonal f karşılıyordu rapor, 260 tl ye aldık onları sonra bir kutu dah iğne lazım oldu, onu karşılamıyordu indirimli 300 verdik. Yani toplamda ilaçlara 560 verdim ben. Hastaneye de işlem için 560 verdim o pek değişmiyor demek ki fiyat olarak ama ilaçlar pahalıya çıkmış sana.