• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
vallahı cnm bence bı kez daha asılma dene neden yuz kısıden 15 kısı arasına sen gırmeyesın ama bence senın bu tuttu ben oyle hıssedıyorm cunku 14.gun adet olman lazm bu sabah olmadn aksamda olmazsan super :) asılamadan sonra 8 yada 14 .gun olur dedı doktor sadece kıst mıst olursa adet olmazsn sn pkolusun sende kıst bıraz zor bnce.. bnde tupe geccem ıkızım olsun cok ıstıormm :))

ayy kuzum yaa ben senınle konusunca kendımı cok ıyı hıssedıyorum ne yanı ben bılmyordum 8 yada 14 mevzusunu.kıst yok bende evet :D bana herkes dıyo senın tuttu dıye de bı ben emın olamıyorum kız ogrenıym dırek ılk olarak burdan yazıcam sana gulum..bu aarada bende senınle safak sayıyorum bu sabah yataktan cıkarken sen geldın aklma bugun 2.gun kaldı 13.gun dıyorumm..bana kaynanam ve herkes ınsallah ıkızın olur falan dıyıp duruyolar kı esımın tarafında cok var ıkız.ınsallah once bu tutsunbelkı bu ıkız olur senın..rabbım gonlune gore versın kuzum ya

Son düzenleme:
evet canım cok pahallı malesefff :( allah yardımcın olsun yumurtalarn buyusun neden buyumemıs pko da aksıne cook buyumesı gerektı bende 50 vuruldum hep bende bugun oldum 2.asılamamı cnm

sagol canım aşılaman hayırlı olsun bende bugun kontrole gittim yumurta varmöıs birtane ama çok küçükmüş 2 gün daha 37,5 vurulcam sonra perşembe kontroleum var dozu arttırcakmıs bana düşük dozda başlattı valla anlamadım bende

kalsın canım kalacağı yerde boşver.23mm bence gayet iyi,inşallah o döllenir kuzucuk,

iyiyim canım,kafam çok rahat şu sıralar doğum kontrol hapından dolayı,bide çok güzel bi haber aldım başka topikten bi arkadaşım hamileymiş ona çok sevindim baka herkes patır patır hamile kalıyo inşallah sende bu patırlardan birisi olucaksın:)))

bak sinemayı seviyosan birkaç tane film tavsiye edebilirim,mesela; uzun hikaye,alacakaranlık şafak vakti,evim sensin kafan dağılır

selam kızlar
internetim olmadığı için uzun zamandır giremiyorum siteye iyi haberler varmı çok merak ediyorum aramızda hamiş varmı?

hemen cevap yazın lütfenn

benim bildiğim aşılama için özel hastanelerde rapor çıkartabiliyor canım ben başta sadece devlet hastanelerinde çıkıyor sanıyordum burada konuştuğum dejavu_one arkadaşın özel hastanede aşılamada kullanılan ilaçlar için rapor aldığını öğrendim canım sen onu bir araştır eczaneyle ortak çalışmasınlar teşekkürederim canım darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah dualarım sizlerle

güzel dilekleri için sagol canım kaçıncı aşılamada tuttu cnaım eczaneyle anlaşmalıymıs zaten hastane kesinlikle onun için rapor çıkartmıyorr çünkü biizsm anlaşmalı eczanemiz var ordan al ilaçları daha uygun dedi normalde 350 tl o eczanede 275 tl

ayy kuzum yaa ben senınle konusunca kendımı cok ıyı hıssedıyorum ne yanı ben bılmyordum 8 yada 14 mevzusunu.kıst yok bende evet :D bana herkes dıyo senın tuttu dıye de bı ben emın olamıyorum kız ogrenıym dırek ılk olarak burdan yazıcam sana gulum..bu aarada bende senınle safak sayıyorum bu sabah yataktan cıkarken sen geldın aklma bugun 2.gun kaldı 13.gun dıyorumm..bana kaynanam ve herkes ınsallah ıkızın olur falan dıyıp duruyolar kı esımın tarafında cok var ıkız.ınsallah once bu tutsunbelkı bu ıkız olur senın..rabbım gonlune gore versın kuzum ya

ayy kuzucum allah razı olsun :) ayy evet senın olsun vallahı ben oyle sevınırım kı dunyalar benım olur.. ınsallah tutmustr da ıkıncı mıkıncı ugrasmazsın :) ayy aksam olsn bı an once adet madet gerı gıtsın olmasınn bıde ben senın fotografnı faln gormedm ama ruyamda gordm senı artık pko kardesıyız dyemı :)) dıyosun kı begum medıcanaya gıdelm tamam dıorm kucagnda bı kız var dıosn bak kızıma vayy anasını bı ben kaldım dıorum :)))

kendimdende haberler vereyim kızlar yarın 2.aşılamamı olcam sol tarafta 2 yumurtam varmış klomen kullanmıştım yumurtanın biri 17 biri 12 miş

dün saat 23de çatlatma iğnesi vuruldum bilmiyorum hiç umudum yok ama sanki buda tutmucakmış gibi geliyo bana...

sadece kaplang arkadaşımızın ki tuttu canım,6 haftalık hamile şimdi,

sen ne alemdesin?

sagol canım aşılaman hayırlı olsun bende bugun kontrole gittim yumurta varmöıs birtane ama çok küçükmüş 2 gün daha 37,5 vurulcam sonra perşembe kontroleum var dozu arttırcakmıs bana düşük dozda başlattı valla anlamadım bende

allah razı olsun canım.. ama bugun arttısaydı ya kac mm yumurtan aslında senın bı kac yumurtan olmalı sen pko lu degılmydn cnm

kalsın canım kalacağı yerde boşver.23mm bence gayet iyi,inşallah o döllenir kuzucuk,

iyiyim canım,kafam çok rahat şu sıralar doğum kontrol hapından dolayı,bide çok güzel bi haber aldım başka topikten bi arkadaşım hamileymiş ona çok sevindim baka herkes patır patır hamile kalıyo inşallah sende bu patırlardan birisi olucaksın:)))

bak sinemayı seviyosan birkaç tane film tavsiye edebilirim,mesela; uzun hikaye,alacakaranlık şafak vakti,evim sensin kafan dağılır

bu sefer evden cıkmıcam vcdan azabı duyuyorm ecım sensınde cok agladım moskovanın sıfresıne gıt kzuucum :)) ayrıca ben hamıle kalırsam senıde yanıma alırım aa ayrı gayrı olmaz senle beraber :)))) mınık kusun senı bırakmaz :)

ya sen nasıl bi minikkuşsun ya,vallahi Allahım esirgesin,Allah neşeni,umudunu daim etsin canım yaa, yazılarını okudukça gülümsüyorum,

moskavanın şifresi komedimi?

sadece kaplang arkadaşımızın ki tuttu canım,6 haftalık hamile şimdi,

sen ne alemdesin?

ayyyy çok sevindim canım ya

kaplang senide çok tebrik ederim
hamilelerin duaları kabul olurmuş ne olursun bizde dua et bide buda tutmayacak diye üzülüyordun allahım bizde nasip etsin neolursun dua et bize kuşum yaa

mutluluktan ağlıyorum kuşum çok mutlu oldum 2.de tutmuştu demi?

ya sen nasıl bi minikkuşsun ya,vallahi Allahım esirgesin,Allah neşeni,umudunu daim etsin canım yaa, yazılarını okudukça gülümsüyorum,

moskavanın şifresi komedimi?

evet kuzucum sumelanın sıfresı temel vardı ya bu onun 2. sı :) bende lazım he rızelıyım bı kez gttm ama kanımda var lazlık .))) hep gul bıtanem omrun boyunca

o zaman aşılaman yarın saat 11.00 da olur inşallah,ya ümidini kaybetme olucak inşallah buna inan,hepimiz burda bi ümit için burdayız acımızı,tatlımızı paylaşıyoruz bu arada çukulata yiyorum şimdi gel beraber yiyelim canım,sonra davet etmedi deme :)))

bu arada kaplangın aşılaması tuttu ama o adet olucanı zannediyodu ve en önemlisi kendini tüp bebeğe adapte etmişti ne demek istediğimi anladın heralde canım,kafana takmıcaksın oluruna bırak,günlük olaylarla meşgul ol!!!

inşallah tutucak bu sefer

kendimdende haberler vereyim kızlar yarın 2.aşılamamı olcam sol tarafta 2 yumurtam varmış klomen kullanmıştım yumurtanın biri 17 biri 12 miş

dün saat 23de çatlatma iğnesi vuruldum bilmiyorum hiç umudum yok ama sanki buda tutmucakmış gibi geliyo bana...

canım dun bende 2. oldum bnmde tek yumurtam vardı allahtan hayırlısı ınsallah tutcak ıkımıznde hadı yaptrda bana arkadas ol tek kaldm .:))

hmmm erkek daha ağır bastı sanki kuzum,söylediğin gibi sağlıklı,sıhhatli olsunda cinsiyet önemli değil,yaa başka topikten sıkça yazıştığım cemre vardı amerikadan oda hamileymiş:)) nasıl mutlu oldum yaa,ya 2-3 defa idrar testi yapmış ve silik çıkmış hepsinde doğrudur dimi?yani hamiledir ?

bendede silikti canım idrar testine inanmayıp kan testi yaptırdım kan testinde değerler yüksek çıkınca hamileliğime inandım en iyisi kanda baktırmak en azından emin olur idrar testlerinde azda olsa yanılma oluyor

Canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım hamilelik bulantıların felan başladımı...benim 7 haftalıkken başlamıştı...

ayyyy çok sevindim canım ya

kaplang senide çok tebrik ederim
hamilelerin duaları kabul olurmuş ne olursun bizde dua et bide buda tutmayacak diye üzülüyordun allahım bizde nasip etsin neolursun dua et bize kuşum yaa

mutluluktan ağlıyorum kuşum çok mutlu oldum 2.de tutmuştu demi?

teşekkür ederim tatlım 2 aşılamada tuttu çok şükür olmasaydı eğer tüp bebek için başlayacaktım 3 sene uğraştık allahım daha bekletmedi bizi dualarım sizlere arkadaşlar her duamda sizlerede ediyorum rabbim kabul eder inşallah hamile kalmakla bitmiyor ama canım şimdide kalbi atacakmı gelişecekmi tutunacakmı derdimiz var önceden aşılama tutacakmı diyordum şimdide bebek rahme tutacakmı diyorum allahım kötü şeylerle karşılaştırmasın kucağıma almayı nasip etsin

hmm doğrusun canım,ne bilim cemre şimdi topikte değil keşke hemen yaptırsa,hatta yaptırıyodur şimdi:))

angeellll ne oldu bir an ümit bağladın dimi,bak demiştim sana ümit bağlıyoruz burda diye!!! şuan eminim biran evvel aşılama yaptırmak istiyosundur:)))

begüm canım sürmela manastırına gitmiştim ama çok gülmedim,izlerim yine fragmanını.

ben çıktım kızlar maraşa gidicem asker uğurlamaya,belki annemlerde birkaç gün kalabilirim öpüyorum hepinizi,kaplangg yeğenime iyi bak üşütme haa:))))

hmm doğrusun canım,ne bilim cemre şimdi topikte değil keşke hemen yaptırsa,hatta yaptırıyodur şimdi:))

angeellll ne oldu bir an ümit bağladın dimi,bak demiştim sana ümit bağlıyoruz burda diye!!! şuan eminim biran evvel aşılama yaptırmak istiyosundur:)))

begüm canım sürmela manastırına gitmiştim ama çok gülmedim,izlerim yine fragmanını.

ben çıktım kızlar maraşa gidicem asker uğurlamaya,belki annemlerde birkaç gün kalabilirim öpüyorum hepinizi,kaplangg yeğenime iyi bak üşütme haa:))))

hadı allaha emanet ol bıtanemmm dıkkat et kendıne

Back