Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben hergun meryem ve kenzül arş okuyorum zaten allah razı olsun ugrasmıssn yazmıssn.. bende dıorm olmazsa tup artık yapck bısey yok.. tamam unuttum :))

benim bildiğim aşılama için özel hastanelerde rapor çıkartabiliyor canım ben başta sadece devlet hastanelerinde çıkıyor sanıyordum burada konuştuğum dejavu_one arkadaşın özel hastanede aşılamada kullanılan ilaçlar için rapor aldığını öğrendim canım sen onu bir araştır eczaneyle ortak çalışmasınlar teşekkürederim canım darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah dualarım sizlerle

ben hergun meryem ve kenzül arş okuyorum zaten allah razı olsun ugrasmıssn yazmıssn.. bende dıorm olmazsa tup artık yapck bısey yok.. tamam unuttum :))

dualar olmasa ne yapacağız bilmiyorum benim gibi tüp bebeğe yogunlaş araştır fiyat al aşılamayı unut artık kendini de dinleme çalışıyorsan işine yoğunlaş bana yaz konuşalım farklı şeylerden kafa dağıt tatlım

allah razı olsn cnm destegın ıcın.. tup bebegı sordum bugun hastane pkolular yuzde 60 tutuoms artk bakalm ınsallah gerek kalmaz ona cunku tupten korkuorm ben

allah razı olsn cnm destegın ıcın.. tup bebegı sordum bugun hastane pkolular yuzde 60 tutuoms artk bakalm ınsallah gerek kalmaz ona cunku tupten korkuorm ben

aşılama ile arasında tek fark yumurtaların toplanması ve dışarıda döllenmesi embiriyoyu rahme yerleştirilmesi ben okadar hazırlamıştımki kendimi bu duruma gözüm kararmıştı yapacaktım hiç korkum yoktu hatta kk'da tüp bebek yaptıranların formlarını okudum canım cesaretim artmıştı biraz ondan

ama anestezıı alıosun blmem ne cnm zor ıs malıyetıde 6 bın tl medıcaana da allah yardımcım olsunda asılamam tutsun olmazsa yaptrcm tup keske tupte yuzde yuz olsa:)

ewet benle esım kuzucum 48 kıloydum 55 olmusum ama ıgnelerden boyum 1.70 ama :)

sen boyuna göre baya zayıfsın canım yaa. Ben boy 1.48 50 bile değil düşün yani kilo 38-39 gdip geliyordu ilk efa geçen ay 35 kiloya düştüm stresten ama şimdi yin yavaş yavaş aldığımı hissediyorum bir kere o aşılama iğneleri zaten şişkinlik yapmıştı bende ancak regl olunca atıyorum o şişkinliği şimdi ama yiyorum artık zorluyrum kendimi.

canım öyle deme umudun hep olsun ama kendini dinleme ve hiç belirti araştırma Allah inşallah nasip eder canım bl bol dua et bitanem..

Yok canım twitterden açıklama yapmış öyle birşey yok ama olunca haber vericem demiş belki aşılama yaptırmıştır da tutmamıştır olabilir yani.

Ayy rüya çok güzelmiş gerçekten canım bir de o niyetle yatmış. İnşallah canım yaaa yetmez mii insan bir ufak ümide bile tutunuyor gerçek olur rüyası inşallah..

canımsınnn :)
oldum aslamamı eve geldım kuzucum ılkınde agrım yoktu bnda cok oldu.. bıde asılamadan bı saat sonra cısımı yaptım ınsallah bıse olmaz yaa bıtanem

Bende de aşılama anında hiçbişi yoktu eve gelince sancular olmuştu ama az olmuştu bakalım benimde 2. nasıl geçecek. Bende hastanede bir saat yattım gülüm eve gelince de girdim valla lavaboya napıyım. Tutacağı varsa tutar Allah ol dediyse oacak canım ve o zaman geldiyse ne olursa olsun birşey olmaz ama dikkat etnekte laızm bol bol dinlen canım kafanı takma, belirti arama kendinde hatta unut aşılama falan yaptırmadın sen tamam mı hayırlısı olsun hakkında gülüm benim inşallah güzel haberleri alırız senin de 2. aşılaman tutar.

Canım bende özelde yaptrdım rahim filmi çektirdiğim ay hemen raporumu da yazdı doktorum ben sormadım bile öbür ay yaptıracağım belli olduğu için hemen rahim filmi sonucumdna sonra yazdı biz de onaylattık hastanenin rapor biriminde aldık 1 ay önceden iğneleri yani sigorta anlaşması olan her hastanede raporda yazolır canım öyle şey olur mu yaa gerçektne pahalı mesela ben raporla iki kutu gonal f ve bir çatlatme iğnesini 260 tl ye aldımi 3. kutu lazım oldu onu rapor karşılamıyor bir kutu iğneye 300 tl ödedin indirimli yanii. Yoksa çok paraya çıkıyor daha bunun aşılama ücreti de var. Büyürler canım merak etme önce yavaş büyüyor sonra hızlanıyor merak etme sen dozu da yükseltirse tamamdır. Ben baştan daha 112.5 doz ile başladım hatta kız 150 mi dedi yok ona 112.5 yeter dedi ki o kadar oza ben 3 kutu vuruldum 3. kutudan 1 doz kaldı onu zaten kullanamıcam açılmış olduğu içn süresi doldu attım onu. Şimdi de 2. aşılamaya hemen geçmedik 1 ay ara verdi dr ama ben aradım iğneleri alalım rapor yazın dedim çünkü raporun onayı 2-3 günde oldu reglinin 2. günü gidersem onay gelmezse zor durumda kalırım dr da gel yazayım raporunu al o zaman öncedcen dedi bana alcam dursun kenarımda ne olur ne olmaz. İnşallah sen de güzel haberler verirsin canım olumlu düşün olumlu olsunn.

Kızlar nasılsınızz?? kilolarınızdan bahstmişsiniz de sanırım hepimizin ortak özlliği çok zayıf olmamız. ben de 52 kiloyum 172 cm boyum. Buna bağlı bile olabilir sebepsiz infertilitemiz aklıma geldi yazayım dedim... bu ayı ilaçsız iğnesiz geçiriyorum 12. günümdeyim. neler yapıyrsunz aşılama sonrası ben 2 gün soğan suyu içeyim dedim zor geldi bıraktım.

hayırlı olsun canım benim,inşallah bu sefer tutucak,korkma bişey olmaz,dedim ya bende ilk aşılamam da kalkar kalkmaz wc ye gitmiştim.

şimdiiii işin en zor,en sabır isteyen tarafına geldin ne yapıyosun söyle bakim kafana takmıyosun farkılı şeylerle uğraşıyosun,mesela o günkü gelişen olayları takip et,yorum yap,haber dinle,kuran oku,bak kaplang sana en güzel dualardan birini yollamış ben çok hikmetini gördüm kenzul arşın,sürekli onu oku..bide iğneden yumurtaların çatladığı için diğer ovülasyon zamanın geçmemiş oluyo,o yüzden ilişkiye devam edin canım.

evet canım kk buğün bi ara çalışma var diyodu,bende giremedim.

bence şimdilik bişey yoktur ama 9. 10.haftalarda başlar heralde etkisi görülmeye,neye aşerceksin merak ediyorum:)))

canım benim 2 aşılamam da raporsuz oldu ilaçlarımda pahalı değildi,daha doğrusu sizin kullandığınız iğneleri yazmadı bana ben sadece adetin 3.günü gidiyodum serephone yazıyodu klomen olarak,adetten sonrada iğne ovitrelle kullanıyodum serephoneye karşılıyodu ama iğneye 68 tl veriyodum,ama şimdi 3.aşılamam da rapor çıkaralım dedi ve ilaçların pahalı olduğundan bahsetmişti ve gittiğim hastane özel hastane,anlıcan özel hastanede çıkarılıyo rapor,ben daha çıkarmadım şuan beklemedeyim gelicek ay 3.aşılamam yapılmadan önce çıkartılıcak

evet canım kk buğün bi ara çalışma var diyodu,bende giremedim.

bence şimdilik bişey yoktur ama 9. 10.haftalarda başlar heralde etkisi görülmeye,neye aşerceksin merak ediyorum:)))

aş ermesem de aş ermeyi düşünüyorum canım bu fırsattı değerlendirmem lazım birdaha bu fırsat elime geçmez nazım nazım nazlancam pekte huyum değil aslında çok tez canlıyım inşallah başlamaz şu bulantılar rahat bir hamilelik geçiririm böylelikle çektiğim kasık ağrılarına razıyım bulantı ve kusma olmasın sadece

inşallah canım ya,ne bilim bende hep görüyorum rüya en güzelinden bitanesi de kundakta bembeyaz,yeşil gözlü erkek bebek görmüştüm anlamıda çok güzel,hayırlısı olsun ne diyelim elimizde olan bişey değil

bende farklı bi etkisi yok canım boyum 1.70 kilom hala 55 ile 57 arasında aç olduğumda 55 tok olduğumda 57 :))) bu arada benimkide sebebsiz infertilite( bende 2 yıllık evliyim

ee ne güzel işte şuan ovülasyon dönemin boş durmayın inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın

inşallah olmaz canım sağlıklı,sıhhatli bi hamilelik olur:)) kızz bizim buralarda bişeye aşeripte yiyemediği zaten avucunu yala derler onun tadını almak için :))) aklında kalsın nemene lazım kışın ortasında yeşil erik felan istersen :))))

artık gidip alacak goncam geçen sene kilosu 400 tl yeşil eriğin burada 1-2 tane alsa yeter maksat tadına bakmak olmadı bende avucumu yalarım ne yapayım yazın ortasına geliyor hamileliğim ne yapacağım o zaman ben bilmiyorum ben sıcağı seviyorum ama hamileyken zor olduğunu duydum allahım kolaylığını da verir inşallah

Allah goncana yardım etsin :))) ee bi zahmet oda yapsın yani:))

hele bi doğsun sen en güzel,en rahat edeceği şekilde yaşatırsın yeğenimi :))) ayyy ne güzel oldu kız yeğenim felan,acaba kız mı erkek mi,bende onu merak ettim şimdi???

sağlıklı olsun da ne olursa olsun canım hiç önemli değil benim için kayınvalidem erkek istiyor eşimde biraz erkekten yana kız torun var 2 tane 1 tane erkek torun olsa fena olmaz diyolar benim ailem için çok sorun değil ama onlarda da biz kız torun var onlarda biraz erkeğe meğilliler sanırım senin içinden ne geçiyor

canımsınnn :)
oldum aslamamı eve geldım kuzucum ılkınde agrım yoktu bnda cok oldu.. bıde asılamadan bı saat sonra cısımı yaptım ınsallah bıse olmaz yaa bıtanem

ohh hayırlı olsun canıım benım bol bol dua edıcem sana.bn senden bu sefer cok umutluyum canım benım ıyııce ddınlen dik bacaklarını yat sureklı ara ara bızı durumundan haberdar et.bende tahlıl yapıcaktım ama duzcede bı ılcede oturdugum ıcın saglık ocagına gıttım hastanede yakın yanı sehır merkezıde yakın ama esım yolculuk yaptırmıyo saglık ocagınada iş yapmaktan gec kalmısım sabahtan gel dedıler yarın sabahtan gıdıcem erteesı gunde sonucu alıcam bakalım umutsuz umutsuz gıdıyorum ıstee.hakkımızda hayırlısı olsun.

herkese mrblarr nasılsınızz aşılamam tutmadı bu ay inşallah bekleyen arkadaşlarımızın güzel haberlerini alırız,kendimi iii hissetmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum,bilmiyorum sadece benmi bu kadar üzülüyorum aslında belli etmemeye çalışıyorum etrafımdakilerede anlatsam bile sıkıldıklarını hissediyorum kendimi sıkışmış hissediyorumm,eşim bile kızdı bana kötü görünüyomuşum ve bu durumdan etkileniyomuş bu akşama kadar ağlamadım bile benmi abartıyorum acaba anlamadım ve bu arada msjları okurken dikkatimi çekti bizde rapor aldık hastaneden sözde ama ilaçları eczaneden 800 tlye aldık 3 kutu bide çatlatma iğnesi,aşılama ücreti olarakta 600 tl verdik budurumda azıcıkta kazık yemiş oluyoruz galiba komik olansa eczanedekiler 100 lira kendilerinin indirim yaptıklarını söylediler siz aşılama ücreti olarak ne kadar verdiniz arkadaşlar yazabilirmisiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…