• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba

bana yardımcı olur musunuz lütfen,

21 Kasımda aşılama oldum bu 2. aşılamam, 5 Aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha ve ne idrarda nede kanda baktırmadım, hem sonuçtan korkuyorum hemde çok fena belim ağrıyor, sivilcelerim çıktı sanki adet olacakmışım gibi ama hala bişiy yok, hamile olma ihtimalinde de böle belirtiler oluyor mu, walla beklemekten kafam karıştı, forumlarda çok şey okudum, aşılama olupta adet sancısı çeken ve hamile olduğunu öğrenen çok insan okudum, hatta sivilceleri bilem çıkmış, bende gariplik adetten önce sancım olurdu ama bu kadar hayatımda olmadı, çok ama çok aşırı ağrılarım var, belim hiç ağrımazdı ama belim kopuyor ağrıdan, bir kaç gün daha beklemek istiyorum kesin ondan sonra bakarım testlere diyorum, ayrıca ilk aşılamamı 1 sene önce yaptırmıştım,

size kısaca hayatımdan bahsedeyim, 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadım evlendiğimizden beri ama bir kere bile hamilelik belirtisini geçeyim olamadım bile, önceleri sadece gebelik öncesi hazırlık olsun diye doktor kontroluna gideyim dedim artık doktorlardan çıkamaz oldum, işin garip tarafı ne bende ne eşimde bişiy bulamıyolardı, taki bu seneye kadar doktorum benim yumurtalarımdan kaynaklandığını söledi üzülmedim desem alan olur, yıkıldım, rahim filmi bilem çektirdim sonra 4-5 kere klomenle denedik olmadı 2 kere çatlatma ile denedik olmadı bu 2. aşılamam bakalım sonuç ne olacak, hepimiz hakkında hayırlısı kızlar, Güzel Allah'ımdan ümit kesilmez o ol derse olur, sadece beklemek ne yapalım hayırlısı...

bende 2 aşılamada hamile olduğumu öğrendim bel ağrısı yüzde sivilceler kasık ağrısı ayni regl belirtileri gibi ben idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıktı kan testi yaptım sonuç hamileyim canım hiç bekleme yaptır testini

cnm benım normalde sol kasığım bıraz ağrır sonrada ben hemen adet olurdum.ama şimdi 3 4 gndur ağrım var fakat olmadım dediğim gbde bgun 15 gnumdu adetım geçerse idrar yapayım dyrm

bende sana yazcaktım nerelerdesın sen dıye en son konustuğumuzda hamıle olduğunu solemıstm bak cıkmış çok mtlu oldum cnm.umarım darısı benım başıma olur.benımde 15 gunumdu bgun daha adet olmadım sen kaçıncı gnunde oğrenmstın cnm.bırde karnında yada kasıklarında falan adet olacakmısın gbı ağrı oluyormuydu öğrenmeden once cnm sorularıma cvp verırsen sevnırım.

iyi akşamlar canım

uzun zamandır beklenilen bir bebekti o yüzden gelen gidenden fırsat olmadı şu sıralar el bebek gül bebeğim :52::52::52::52::52:
belimde göğüslerimde ve kasıklarımda ağrılarım vardı ve hala ağrılarım devam etmekte canım ben regl tarihimden 2 gün sonra yaptım canım tahlilimi çıktı bana göre regl tarihimdi test yaptığım tarik neden diyeceksin 3 kasımda hastalandım ama kanamam gelmedi 2 gün koyu renkli akıntı geldi 5 kasımda kanamam gercekleşti ben 5 kasımı baz almıştım cuma günü doktoruma gittiğimde o 3 kasımı baz almış renklenme geldikten sonra adet başlangıcı sayılırmış eğer regl tarihin geçmediyse idrarda çıkmaz ama kanda çıkar canım sen kan testi yaptır

iyi akşamlar canım

uzun zamandır beklenilen bir bebekti o yüzden gelen gidenden fırsat olmadı şu sıralar el bebek gül bebeğim :52::52::52::52::52:
belimde göğüslerimde ve kasıklarımda ağrılarım vardı ve hala ağrılarım devam etmekte canım ben regl tarihimden 2 gün sonra yaptım canım tahlilimi çıktı bana göre regl tarihimdi test yaptığım tarik neden diyeceksin 3 kasımda hastalandım ama kanamam gelmedi 2 gün koyu renkli akıntı geldi 5 kasımda kanamam gercekleşti ben 5 kasımı baz almıştım cuma günü doktoruma gittiğimde o 3 kasımı baz almış renklenme geldikten sonra adet başlangıcı sayılırmış eğer regl tarihin geçmediyse idrarda çıkmaz ama kanda çıkar canım sen kan testi yaptır

cnm o zaman bende en iyisi adet tarıhımın geçmesını bekleyeyım.ztn hamıleysem gececektır umarım gelmez.bırde bsey srcaktım senın ılk asılamanda adetın erken mı gelmıştı genelde ole oluyormusya

cnm o zaman bende en iyisi adet tarıhımın geçmesını bekleyeyım.ztn hamıleysem gececektır umarım gelmez.bırde bsey srcaktım senın ılk asılamanda adetın erken mı gelmıştı genelde ole oluyormusya

2 aşılamala aynı belirtilerim vardı canım 1 aşılamada regl tarihime 8 gün vardı hastalandım sonra 1 ay ara verdik kasım ayında 2aşılamaya geçtik

1 aşılamamla 2 aşılamada aynı belirtilerim vardı canım 1 aşılamada regl tarihime 8 gün vardı hastalandım sonra 1 ay ara verdik kasım ayında 2aşılamaya geçtik

ben her sabah ve akşam aç karnına bir çay kaşığı çörek otu yuttuyodum aşılama öncesi ve regl tarihime kadar peygamber s.a.v efendimiz demişki bu kara taneler ölümden başka her derde devadır sizlede deneyim ben aşılamamın birazda tutmasını buna bağlıyorum peygamber s.a.v. efendimizin dediklerine herzaman dikkat etmişimdir silerde inanarak tevekkül ederek için canların bol bol dua edin bende sizler için bol bol dua edeceğim

slm canlarım nasılsınız?

dejavucum adet döngün stres edilecek gibi değil o yüzden boşver,gelelim en hassa konuya :)) aynen canım sen 12. ve 23.günleri boş bırakma deplasmana devam edin canım :)))

beğüm kuzum canım,kız ben sana kıyamıyorum bizden biraz daha küçüksünya inan kıyamıyorum:((( canım emin ol tek yumurtayla hamile kalan çok kişi var,ayrıca 15mm olan yumurtan tutmucak diye bişey yokki!!!!! yada nerden biliyosun 15mm olanın büyümüceni??? daha aşılaman yapılmadan strese başlıyosun yapma canım benim yapma!!!

sedef sen ne yapıyosun nasılsın,moralin nasıl?

kikirik sen ne alemdesin,nasılsın?

kız bu formül şimdi mi söylenir? :))) bende denicem canım bunu hatta şimdiden kullansam nasıl olur belki kisti yok etmeye de yarar,

seni gidi hamişsin ya topikten uzak kaldın biraz :))) unuttun kızları:))

arkadaşlar bende pazartesi günü aşılama olacağım. Rahim filmini rahat çektirmiş biri olarak pek korkmuyorum açıkçası... Ne dersiniz...
Bugün yumurtaları ölçtük 16mm falandilar. Akşam 8de çatlatma iğnesini vurduk 10ile11arası ilişki önerdiler... Pazartesi öğlen 12de de aşılamam yapılacak.
16mm yeterli mi aşılama için. Birde size de ilişki önerdiler mi çatlatma iğnesinden sonra... Bu iğneden 24 36saat içinde oluyor diye okudun ama benimki bu zaman dilimini aşıyor...

slm canlarım nasılsınız?

dejavucum adet döngün stres edilecek gibi değil o yüzden boşver,gelelim en hassa konuya :)) aynen canım sen 12. ve 23.günleri boş bırakma deplasmana devam edin canım :)))

beğüm kuzum canım,kız ben sana kıyamıyorum bizden biraz daha küçüksünya inan kıyamıyorum:((( canım emin ol tek yumurtayla hamile kalan çok kişi var,ayrıca 15mm olan yumurtan tutmucak diye bişey yokki!!!!! yada nerden biliyosun 15mm olanın büyümüceni??? daha aşılaman yapılmadan strese başlıyosun yapma canım benim yapma!!!

kız bu formül şimdi mi söylenir? :))) bende denicem canım bunu hatta şimdiden kullansam nasıl olur belki kisti yok etmeye de yarar,

tek yumurta olan arkadas kim bilmiyorum ama benim ablamda tek yumurtali idi..ve uc kere dogal yoldan hamile kaldi, ustelik bir tanesinde gebe kalmak icin ugrasmiyordu sadece korunmuyordu...
leyla, yarin aksam beni takip et, ya da mesajlarima bak:27:

bende 2 aşılamada hamile olduğumu öğrendim bel ağrısı yüzde sivilceler kasık ağrısı ayni regl belirtileri gibi ben idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıktı kan testi yaptım sonuç hamileyim canım hiç bekleme yaptır testini

ilgin için teşekkür ederim canım ama az önce kırmızılar geldi :( bu kadar gecikmesinin alemi var mıydı? insanı daha beter yapıyor, sil baştan :(

slm canlarım nasılsınız?

bana kıyamazz leylammmmmmmmmm mınık kusuyum ben onunnn:)))) tutacaksa bı taneylede 1o taneylede tutar dmı leylosum :)

arkadaşlar bende pazartesi günü aşılama olacağım. Rahim filmini rahat çektirmiş biri olarak pek korkmuyorum açıkçası... Ne dersiniz...
Bugün yumurtaları ölçtük 16mm falandilar. Akşam 8de çatlatma iğnesini vurduk 10ile11arası ilişki önerdiler... Pazartesi öğlen 12de de aşılamam yapılacak.
16mm yeterli mi aşılama için. Birde size de ilişki önerdiler mi çatlatma iğnesinden sonra... Bu iğneden 24 36saat içinde oluyor diye okudun ama benimki bu zaman dilimini aşıyor...

bende yarın 2. asılamamı olucam cnm.. catlatma ıgnesınden sonra ben hıc duymadm ılıskı.. hatta doktor esınız perhıze gırsn 2 gun spermı yuksek cıksın dedı

tek yumurta olan arkadas kim bilmiyorum ama benim ablamda tek yumurtali idi..ve uc kere dogal yoldan hamile kaldi, ustelik bir tanesinde gebe kalmak icin ugrasmiyordu sadece korunmuyordu...
leyla, yarin aksam beni takip et, ya da mesajlarima bak:27:

cnm tek yumurtam yok :) asılama yaptrcm ya yumurtaları buyuttuk 3 tane oldu 1 tanesı 21 mm ldu dıerlerı 15 te kaldı o yuzden 1 yumurtamla asılama yapılcak dıye uzuldum sans artsın dıye 3 taneyle yapcaktk olmadı :(

şimdiden başla ama tok karnına içme sakın kilo yapıyor canım yemeklerden yarım saat önce iç peygamber s.a.v efendimiz demiş ölümden başka herşeye caresi var o demişse bildiği birşey vardır kesin hiç ara verme bende hala devam ediyorum bebeşi iyi gelsin diye fazla üyeliğim yok zaten girince herkeze birşeyler yazıyorum unuturmuyum sizleri sizler bana umut oldunuz beni dinlediniz nasıl unuturum takipteyim ayrıca

Merhabalar ben kulübe yeni üye oldum.kullanmayı çok iyi bilmiyorum.benim hikayemde şöyle.6 yıllık evliyiz 3 yıl oldu deneyeli olmadı.bende herşey yapıldı bir sorun yok dediler.klomen ve ovitrelle kullandım.hiçbirşeye yaramadı.üstelik kistlerim oluştu.bende doktor değiştirdim.kistleri söktürücü ilaç verdi.eşimden test istediler verdik.ama sonuç kötü.tüm değerleri sınırda .ayrıca varikosel var dediler.
Doktorumuz eşinin ameliyata gerek yok dediler.
Ama aylarca dendeik olmadı.sonunda asılamaya karar verdik.1.aşılamaya puregon iğneyle başladık.ovitrelle yaptık.spermler yıkanmadan aşılama yaptırdık.hiç umudum yoktu ama test yaptık sonuç pozitif çıktı.2 gün sonra tekerar test yap dedi doktor yaptık.ama değerler hızla düşmüş.doktor bana adet olacaksın ve düşüreceksin dedi.öyle de oldu.şimdi tekrar aşılama mı yapsam yoksa tüp bebek mi analamadım. Ayrıca bende yumurtlama problemi ve rahim tersliği var.

2 gündür giremiyorum nete konulardan uzak kaldım

cumu günü doktora gittim bebeği ve keseyi gördük bebek 7,2 mm di ağrılarım var ağrılarımın ise 2 tane büyük çatlayan ama döllenmeyen yumurtadan olduğun söyledi 10 haftaya kadar küçüleceğini söyledi şimidilik yumurtaların bir sorun olmayacağından bahsetti haftaya cuma gene gideceğim kontrol için kalp atışları içinde 7 haftasında belli olacağını söyledi kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum allahım tüm isteyenlerin dualarını isteklerini kabul etsin en kısa zamanda bir bebek nasip etsin

slm canlarım nasılsınız?

Napıyım kuzum bu ay beklentim yok rahatım.ayın 21inde hormon testi yaptırcam.adet oluncada 3.gün doktora gitcem tekrar aşılamya başlıcz

ben her sabah ve akşam aç karnına bir çay kaşığı çörek otu yuttuyodum aşılama öncesi ve regl tarihime kadar peygamber s.a.v efendimiz demişki bu kara taneler ölümden başka her derde devadır sizlede deneyim ben aşılamamın birazda tutmasını buna bağlıyorum peygamber s.a.v. efendimizin dediklerine herzaman dikkat etmişimdir silerde inanarak tevekkül ederek için canların bol bol dua edin bende sizler için bol bol dua edeceğim

Tatlım çiğniyomusun yoksa suyla hap yutar gibi yutuyomusun..

Back