Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoş geldin canım allah inşallah hayırlısını verir canım inşallah bebeğini kucagına alırsın canım

Hakkında hayırlısı artık canım inş 9 ay felan sürmez 3 ay sürer ya deli oldum bişi yiyemedim evt büyümüş olu 12. haftalık oluyor hayırlısı bakalım...

valla canım benım dr. 3. asılamaya gerek yok dırek tüp bebek yaptırın dedı ısteseydı 3. asılamayıda yapalım deyp parasını cebe atabılırdı...ben asılama yapan dr. cok memnum kalmadım o nedenle tüp bebegı baska klınkte yaptırdım. evet tüp bebegın sansı asılaya gore daha fazla ama asılamada tutmıcak dıye bısey yok tüp bebekte de tutmayanlar var aslında herseyın zamanı var rabbım ne zaman ol derse olur. inş. sızınde anne olma zamanınız gelmıstır

canım iyi olmaya calışıyorum aslında benimde ihtiyacım var bi kac gün tatile sen ara vermeden mi 3. asılamaya basladın

günaydın kızlar nasılsınız haftasonu giremedim internete yatılı misafirim vardı onlarla ilgilenmem gerekiyodu kızlar sizleri yanlız bıraktım nasılsınız

iyi olmaya çalışıyoruz canım ben 1 ay ara verecem dr ögle söyledi sonrasında ne olacak bakalım ne diyecek dr o na göre tedaviye devam edecez

valla öyle dedi canım zaten varsa kanda çıkar kana daha erken yansıyor erkenden bilmek daha iyi diye belki de. Yok ben hiç dinlemiyorum aslında kendimi çok ağrım olursa acaba mı diyorm emsela yatmadm da ben hiç normal hayatıma devam ettim ağır iş yapmadım yukarılara uzanmadım o kadar dün gezdim bile. Ama gerçekten sabah fenaydı yanii şimdi iyiyim hiçbirşey yok. Psikolojikte olabilir tabii bilemiyrum yarın öğrenicez işte.

insallah tutmustur cnm bırınden bırı yada ıkısı :)

yanii belli mi olur şans az ama bakarsın beni buluverir kısmet hayırlısı.

iyi olmaya çalışıyoruz canım ben 1 ay ara verecem dr ögle söyledi sonrasında ne olacak bakalım ne diyecek dr o na göre tedaviye devam edecez

canımm nasılsınn. seni bir ay ara vermen doğru karar zaten iki ay arka arkaya yaptırsın yıpranmasın vücudun fazla. Bana ne der bilmiyorum bende ikinciyi yaptırmak istiyorum da bu ay mı bilemiyorum ama hemen başlarım ne olacaksa olsun derim heralde bir ay ara verip stresine giremem. Ama 3. aşılama yaptırmam ben 2 tamamdır. Yarın sonucu alayım da büyük ihtimal benim de negatif olacak 2. aşılama için start vericez gibi geliyor. Sende kendiin toparla bu bir ayda moralin yerine gelsin düşün taşın bakalım hangisinde tutacağı belli olmaz üçüncüyü de denersin olmadı Allah olan yavrunu bağışlasın sana canım benim o da yok.

1 ay ara vermen iyi olur canım hem vucudun dinlenir hemde hormonların verilen ilaçlar hormonları cok çalıştırıyor hem onlarda biraz dinlenmiş olur ayrıca kullandığın ilaçların tekrardan kullanmasan bile bir sonraki ayada etkisi var canım sen yumurtlama günlerini hesapla 12-20 günler arası gün aşırı ilişkiye girin belki aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın benim doktorum ilk aşılamamda sonuç alamayınca 1 ay ara vermişti yazdıklarımı söylemişti ama gene olmadı tabi kısmet bende olmadı diye sende olmayacak değil tabi denemekte yarar var

Son düzenleme:
inşallah kalmaz benim bu 2 aşılamam daha 5 günüm var test için canım ama pek umutlu değilim son carem tüp bebek yaşım ilerliyor yaş oldu 32 daha bekleyemem çocuk işini

canım umutlu olmak coook onemlı ben ılkınde degıldım hıc hıssedıyodum olmayacagını lutfen umutlu ol.. bnde 22 yasndym ama ıcım 35 oldu herkesde bebek gore gore ıcım buzustu yemn ederm esım 30 yasnda o cok ıstıyo.. bu arada medıcanaya sordum embryo dondurduktan sonra tup bebek ıkıncı seferde 1500 oluyo... bıde cnm 1 embryo transfer edılıoms sanırım 35 yasna kadr oylemı

ecrin senle pko topıgınde konsmustk hayırlısı olsn cnm herkese sanada

sagol canım hayecan dorukda pkolu hanımların paylaşım alanında mı konustuk canım çok heyecanlıyım yarın kontrolum var büyük bir ihtımalle başlarım iğnelere adetimin 3,günü yarın sizler kaçıncı günü başladınız :))

mesajlastık bıleee :)) ben 2 de basladm kuzucumm bugun adetın 5.gunu hergun gobekten yapıorz 2. asılamam benım ınsallah tutucakk bu ay

mesajlastık bıleee :)) ben 2 de basladm kuzucumm bugun adetın 5.gunu hergun gobekten yapıorz 2. asılamam benım ınsallah tutucakk bu ay

doğrudur canım benım hafıza biraz balık hafıza :))) o kadar çok kişiyle konuştum ki :) ama senı hatırlar gibiyim :)) hadı hayırlısı olsun senın içinde sen istanbuldamı oturuyorsun canım benımda yarın kontrolum var bakalım ne diycek doktorcum :)

evet cnm ıstanbull 22 yasndaym falan dıye konsmstuk

kaplang ve dajavu benim içime doğdu sanki sizin tutçak gibi. Ben de dr değiştirdim dejavu-nun doktoruna gittim h.sonu bidahaki ay duruma göre tekrar aşılama yaparız dedi. bende dediğim gibi kist olmuş. ama küçük 1.5 cm . kist olmasıyumurtlamalaın çatlamadığnı mı gösterir onu sormak hiç aklıma gelmedi.

Guzel dileklerin icin tesekkurederim canim ben bile kendime bu sansin veremiyorum allah bilir oyle olmasini cok isterim canim 3 yildir kosturmaktan yoruldum tek sansim kaldi oda tup bebek bu asilamamda tutmazsa tup bebek deneyecegim sende sanirim eskisehirde yasiyosun ne guzel ayni doktora gitmek

Kistin olmasi senin yumurtanin catlamamasi canim bendede olmustu ilaclardan birden yumurtam buyumustu canim bu yuzden 1 ay bekleyip diger ay hastatalandigimda kistin vucuttan atilip atilmadina bakti bir sonraki ay kistim gitmisti canim gene baslamistik tedaviye

Artik pek umidim kalmadi karamsarim canim neguzel 22 yasindasin daha cok gencsin canim allahin izniyle olurcanim benim biraz daha acele etmem lazim yas oldu 32 ayni duygulari bende yasiyorum canim artik ne bebek nede hamile gormek nede cocuk magzalarinin onunden gecmek istiyorum akrabalara tanidklara komsulara gitmiyorum beni uzuyolar cok kiriyolar canim yarami kanatiyolar ama elim den birsey gelmiyor tevvekkul ediyorum sadece allahima yalvarmaktan baska carem yok burda birbirimize destek olmak bana cok iyi geliyor iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…