slm kızlar bende bu ay aşılama yaptrıcam inş. yarın adetimin 3günü doktorum rahme bakıp ilaç yazacak benide aranıza alırmısınız ben pkoluyum eşimdede varıkosel vardı amelıyat oldu en son ielri hareketli %0 dı onun için aşılama düşündük zaten gittiğim doktorda klomen hakkımın bittiğini ve direk aşılama ya geçmem gerektiği söyledi bakalım kısmet artık :)
hoş geldin canım allah inşallah hayırlısını verir canım inşallah bebeğini kucagına alırsın canım
Hakkında hayırlısı artık canım inş 9 ay felan sürmez 3 ay sürer ya deli oldum bişi yiyemedim evt büyümüş olu 12. haftalık oluyor hayırlısı bakalım...yok hiç öyle düşünmüyorum canım ben içimden öyle düşünmekte gelmiyo umutsuzum zaten benim kardeşimin eşi 9 ay boyunca kustu canım inşallah ilk üç ay sürer benim bilgiğim ilk üç ay bebek senin yediklerinden pek gıda almıyormuş 2 haftaya baya büyümüş olur
canım hayırlı olsun bebeğin bende tüpe sıcak bakanlardanım bebek istiyorsak brşeylere katlanmak zorundayız. Ben aşılama yaptırdım sonucu bekliyrum tutmazsa bir aşılama daha denerim sonra tüp düşünüyorum ben aşılamada da hiç of demedim iğnelerimi severek yaptım kontrollere de severek gittim dr çok güveniyorum çünkü. Tedavi anında iyiyseniz moraliniz yüksekse bence sonuçta iyi olur ben aşılamamın tutmadığını düşünüyorum zaten şans az yarın belli olacak bakalım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
canımm öyle deme poitif ol hiç olmazsa tedavi aşamasında moralin ne kadar iyi olursa o kadar geri dönüşü güzel olur vücudunun hepsi geçer yeter ki bebeğin gelsin. Bence doktorun haklı canım iki aşılamada olmazsa üçüncünün tutma şansı da zayıflıyor. Tüpe yönlendirmesi mantıklı hep 4 kere aşılama yaptırıp manen yorulacaksın hem şans daha az ama tüpün şansı daha fazla aynı iğneleri olup biraz daha uğraşacaksın ama şansın daha yüksek olacak. Sen bilirsin tabii canım inşallah gerek kalmaz 2. aşılaman tutar.
doktor cok önemli canım insan güvenmek istiyor hayırlısı olsun inşallah canım
sagol canım hepimiz için hayırlısı olsun :))
slm kızlar nasılsınız bakalım?
kaç gündür yoktum kafa dağıtmaya çıkmıştım biraz toparladım geldim,bu arada bende buğün hasta oldum kızlar anlıcanız benimde 2.aşılamam tutmadı(
kaplang,beğüm,sedef,azra,buzin yeni okudum yazılarınızı aramızda aşılaması tutan kimse yok heralde,benimkide tutmadı salı günü 3.aşılama için bende dr a gidicem klomen kullanmaya devam(
ya ben artık anlamıyorum bu kadar kişiyiz ismini saymadığım onca kişi var hiçbirimizin ki neden tutmadı,bunları görünce 3.aşılamadan da umudum kalmıyo,hoş hiç umudum yokta eşimin isteği üzerine yaptırıyorum.
ama ne olursa olsun üzmeyin kendinizi,toparlayalım,daha iyi oluruz inşallah.
bu arada bu ay aşılama yaptıran var mı?
kaplanggggg canım sen ne yaptın yazılarında göremedim aşılamanı bat ın buğündü,inşallah senden güzel haber gelir.
günaydın kızlar nasılsınız haftasonu giremedim internete yatılı misafirim vardı onlarla ilgilenmem gerekiyodu kızlar sizleri yanlız bıraktım nasılsınız
evet kuzum ama ınsallah tüpe gerek kalmaz ınsallahh...
bakacak kandaki değişikliklere sanırım ama bence erken bir zaman değilmi 15 gün sonra yapın diyolar genelede duyduğum ve okuduklarım hep öyle ama vardır doktorununda bir bildiği inşallah ahmilesindir senden gü
zel haber alırız canım miğde bulantıları için erken bence regl geçtikten 10 gün sonra başlıyor benim bildiğim kendini çok dinliyosun canım bence
insallah tutmustur cnm bırınden bırı yada ıkısı :)
iyi olmaya çalışıyoruz canım ben 1 ay ara verecem dr ögle söyledi sonrasında ne olacak bakalım ne diyecek dr o na göre tedaviye devam edecez
iyi olmaya çalışıyoruz canım ben 1 ay ara verecem dr ögle söyledi sonrasında ne olacak bakalım ne diyecek dr o na göre tedaviye devam edecez
inşallah kalmaz benim bu 2 aşılamam daha 5 günüm var test için canım ama pek umutlu değilim son carem tüp bebek yaşım ilerliyor yaş oldu 32 daha bekleyemem çocuk işini
ecrin senle pko topıgınde konsmustk hayırlısı olsn cnm herkese sanada
sagol canım hayecan dorukda pkolu hanımların paylaşım alanında mı konustuk canım çok heyecanlıyım yarın kontrolum var büyük bir ihtımalle başlarım iğnelere adetimin 3,günü yarın sizler kaçıncı günü başladınız :))
mesajlastık bıleee :)) ben 2 de basladm kuzucumm bugun adetın 5.gunu hergun gobekten yapıorz 2. asılamam benım ınsallah tutucakk bu ay
doğrudur canım benım hafıza biraz balık hafıza :))) o kadar çok kişiyle konuştum ki :) ama senı hatırlar gibiyim :)) hadı hayırlısı olsun senın içinde sen istanbuldamı oturuyorsun canım benımda yarın kontrolum var bakalım ne diycek doktorcum :)
Kistin olmasi senin yumurtanin catlamamasi canim bendede olmustu ilaclardan birden yumurtam buyumustu canim bu yuzden 1 ay bekleyip diger ay hastatalandigimda kistin vucuttan atilip atilmadina bakti bir sonraki ay kistim gitmisti canim gene baslamistik tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?