• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Artik pek umidim kalmadi karamsarim canim neguzel 22 yasindasin daha cok gencsin canim allahin izniyle olurcanim benim biraz daha acele etmem lazim yas oldu 32 ayni duygulari bende yasiyorum canim artik ne bebek nede hamile gormek nede cocuk magzalarinin onunden gecmek istiyorum akrabalara tanidklara komsulara gitmiyorum beni uzuyolar cok kiriyolar canim yarami kanatiyolar ama elim den birsey gelmiyor tevvekkul ediyorum sadece allahima yalvarmaktan baska carem yok burda birbirimize destek olmak bana cok iyi geliyor iyiki varsiniz tup bebek icinsadece fiyat arastirdim birde doktor arastirdim gorusmeye gittikten sonra ogrenecegim

Artik pek umidim kalmadi karamsarim canim neguzel 22 yasindasin daha cok gencsin canim allahin izniyle olurcanim benim biraz daha acele etmem lazim yas oldu 32 ayni duygulari bende yasiyorum canim artik ne bebek nede hamile gormek nede cocuk magzalarinin onunden gecmek istiyorum akrabalara tanidklara komsulara gitmiyorum beni uzuyolar cok kiriyolar canim yarami kanatiyolar ama elim den birsey gelmiyor tevvekkul ediyorum sadece allahima yalvarmaktan baska carem yok burda birbirimize destek olmak bana cok iyi geliyor iyiki varsiniz tup bebek icinsadece fiyat arastirdim birde doktor arastirdim gorusmeye gittikten sonra ogrenecegim

kaplang ve dajavu benim içime doğdu sanki sizin tutçak gibi. Ben de dr değiştirdim dejavu-nun doktoruna gittim h.sonu bidahaki ay duruma göre tekrar aşılama yaparız dedi. bende dediğim gibi kist olmuş. ama küçük 1.5 cm . kist olmasıyumurtlamalaın çatlamadığnı mı gösterir onu sormak hiç aklıma gelmedi.

öyle mii canım.. Demek aynı doktora gidiyoruz 3 kişi olduk yaa o doktora giden. Bir arkadaşta değer düşüktü kanaması da olmuştu regl oldum sandı hatta başka hastanede 37 çıkmış acilde sonra benim dr yönlendirdim 36 çıktı aynı gün dr bir ihtimsl demiş baya gecilmişti onun kanama da olunca tabii progestan yazdı ona sonra iki gün sonra yaptırdı 60 çıktı sonra da bugün 121 küsür falan yani Allah nelere kadir canım benim dr ona uğurlu geldi galiba bize de gelir inşallah ben marttan beri gidiyorum fazla konuşmuyor ama işinde iyi olduğu belli. Ben çok güveniyorum. Genelde çatlaayan yumurta kist oluyor canım regl ile atılır ama canım zararsız birşey merak etme. İnşallah aşılaman tutar gülüm ben de yarın gidicem teste aşılamadan sonra 10. gü çağırıyor kendisi.

ben ne zaman çatlatma iğnesi vurulsam kist yapıyor. 3 kere vuruldum 3 ünde de kist oldu. bu normalmi acaba bu yüzden mi tedavilerim sonuçlanmıyor bilemedim. sebepsiz dedi bu doktorum da . ben daha önce saatlerce herkesin beklediği ismini anmak istemediğim doktora gidiyordum aynı hastanede. sonra bıraktım ...hayırlısı bakalım. inşallah uğurlu gelir rabbim ol desin doktorumuzda vesile olsun:)

ya maddiyatı bi noktada gözün görmüyo ama sende açtığı manevi yara ve vucudunda bıraktığı izler daha kalıcı,hepimizin sınavı aynı demekki canım bu konuda yapıcak bişey yok,inşallah bu aşılaman tutar,ben eşime kızıyodum ama ümidimizi kesmememiz lazım ya 3.aşılama tutarsa!!!! ??????

ben düşünmüyodum 3.aşılamayı direk tüp bebek diyodum,ama düşündüm ya bu sefer olursa diye,o yüzden hep iyi düşünmeye bak ve 3.aşılamayıda düşüntabi inşallah 2.tutarda,yaaa boşver şimdiden tüp bebeği düşünme..:))

olucak inşallah

ya maddiyatı bi noktada gözün görmüyo ama sende açtığı manevi yara ve vucudunda bıraktığı izler daha kalıcı,hepimizin sınavı aynı demekki canım bu konuda yapıcak bişey yok,inşallah bu aşılaman tutar,ben eşime kızıyodum ama ümidimizi kesmememiz lazım ya 3.aşılama tutarsa!!!! ??????

ben düşünmüyodum 3.aşılamayı direk tüp bebek diyodum,ama düşündüm ya bu sefer olursa diye,o yüzden hep iyi düşünmeye bak ve 3.aşılamayıda düşüntabi inşallah 2.tutarda,yaaa boşver şimdiden tüp bebeği düşünme..:))

olucak inşallah

cnm, sabredenler klubune yazdim ben sana mesaj:))

olucak inşallah

ınsallah olmustr tutmustr bıtanem senın yaa bn smdı doktra gıdıormmm gunaydınn canlarımmmmmmmmmmmm yumurtalar buyumusmu bakalm :)

günaydın hayırlı haberlerini bekliyorum

Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım hala beklemedesin demi hala regl olmadın ben ümitliyim bu sefer canım tuttu aşılaman hala adet de olmadın sanırım hayırlı haberlerini hatta güzel haberini bekliyorum bende umutsuzdum ama nasip işte sakın umudunu kaybetme....

ben ne zaman çatlatma iğnesi vurulsam kist yapıyor. 3 kere vuruldum 3 ünde de kist oldu. bu normalmi acaba bu yüzden mi tedavilerim sonuçlanmıyor bilemedim. sebepsiz dedi bu doktorum da . ben daha önce saatlerce herkesin beklediği ismini anmak istemediğim doktora gidiyordum aynı hastanede. sonra bıraktım ...hayırlısı bakalım. inşallah uğurlu gelir rabbim ol desin doktorumuzda vesile olsun:)

Yaa öyle mi. Ben ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum ilk aşılamam zaten bende yapmasa barii bel ağrım çok vardı gece sabah ve sol tarafta sürekli sancı vardı iyyim şimdi. Bugün test günüm dr çağırdı bakalım ne olacak. Dün çok umutluydum bugün nötr hiçbir düşüncem yok. Hayırlısı diyorum umarım uğurlu gelir bir arkadaşa önerdim uğurlu geldi düşük yapıyor az kanaması var değeri düşük diye beklenirken dr bir ihtimal derken değeri yükseldi 60 ve sonra da 121 oldu. İnşallah biz de o günleri görürüz canım. O adını anmak istemediğin dr ben de gittim ve tabi bıraktım ama Hulusi beye güveniyorum ya hayırlısı artık..

Son düzenleme:
Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım hala beklemedesin demi hala regl olmadın ben ümitliyim bu sefer canım tuttu aşılaman hala adet de olmadın sanırım hayırlı haberlerini hatta güzel haberini bekliyorum bende umutsuzdum ama nasip işte sakın umudunu kaybetme....

hiç umut etmek istemiyorum yarın benim regl günüm canım yarından sonra 2 gün daha bekleyip gelmezse yaparım bir kere daha böyle oldu ozamanda klomen kullanıyodum bir hafta geçikti sonuç negatif çıktı sonra söktürücü verdi canım ilacı 5 gün içtim hemen geldi kanamam sonra gene öyle olmuş olabilrim canım allah biliyoki çok isterim ama umut etmek istemiyorum hatta doktrum bana demiştiki çatlaa iğnesinde hamillelik hormonu var dedi regl önce yapacağın testler pozitif çıkabilir dedi bende 3 senedir yapıyorum hem negatif olunca eğlence olsun ilk defa pozitif göreyim diye geöen hafta salı günü test yaptım gene negatif çıktı canım :))) bunda bile şansım yok hiç umudum yok anlayacağın bana tüp bebek yolları görünecek herhalde allahım hakkımda hayırlısını verdin hiç böyle nört olmamıştım yıldım yoruldum herhalde

Yaa öyle mi. Ben ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum ilk aşılamam zaten bende yapmasa barii bel ağrım çok vardı gece sabah ve sol tarafta sürekli sancı vardı iyyim şimdi. Bugün test günüm dr çağırdı bakalım ne olacak. Dün çok umutluydum bugün nötr hiçbir düşüncem yok. Hayırlısı diyorum umarım uğurlu gelir bir arkadaşa önerdim uğurlu geldi düşük yapıyor az kanaması var değeri düşük diye beklenirken dr bir ihtimal derken değeri yükseldi 60 ve sonra da 121 oldu. İnşallah biz de o günleri görürüz canım. O adını anmak istemediğin dr ben de gittim ve tabi bıraktım ama Hulusi beye güveniyorum ya hayırlısı artık..

senden güzel haber bekliyorum senin tutsun aşılamamda burda hepimize umut olsun canım

senden güzel haber bekliyorum senin tutsun aşılamamda burda hepimize umut olsun canım

İnşallah canım bugün umudum yok nedense umutsuzluk değil de nötr yani hiçbirşey hissetmiyorum dün daha umutluydum ne bileyim regl olcam gibi bir his var öyle belirtiler de var bilmiyorum artık az kaldı bakalım varsa bile çok düşük çıkacak tekrarlanacak zaten ama bir umut olması bile iyi yanii. Umarım senin de tutar canım bu kadar umutsuz olma.

valla öyle dedi canım zaten varsa kanda çıkar kana daha erken yansıyor erkenden bilmek daha iyi diye belki de. Yok ben hiç dinlemiyorum aslında kendimi çok ağrım olursa acaba mı diyorm emsela yatmadm da ben hiç normal hayatıma devam ettim ağır iş yapmadım yukarılara uzanmadım o kadar dün gezdim bile. Ama gerçekten sabah fenaydı yanii şimdi iyiyim hiçbirşey yok. Psikolojikte olabilir tabii bilemiyrum yarın öğrenicez işte.

yanii belli mi olur şans az ama bakarsın beni buluverir kısmet hayırlısı.

canımm nasılsınn. seni bir ay ara vermen doğru karar zaten iki ay arka arkaya yaptırsın yıpranmasın vücudun fazla. Bana ne der bilmiyorum bende ikinciyi yaptırmak istiyorum da bu ay mı bilemiyorum ama hemen başlarım ne olacaksa olsun derim heralde bir ay ara verip stresine giremem. Ama 3. aşılama yaptırmam ben 2 tamamdır. Yarın sonucu alayım da büyük ihtimal benim de negatif olacak 2. aşılama için start vericez gibi geliyor. Sende kendiin toparla bu bir ayda moralin yerine gelsin düşün taşın bakalım hangisinde tutacağı belli olmaz üçüncüyü de denersin olmadı Allah olan yavrunu bağışlasın sana canım benim o da yok.

iyiyim canım dr ne söyleyecek bakalım gittiğimde o na göre karar verecem bende inş senden güzel haber alırız canım

kaplang ve dajavu benim içime doğdu sanki sizin tutçak gibi. Ben de dr değiştirdim dejavu-nun doktoruna gittim h.sonu bidahaki ay duruma göre tekrar aşılama yaparız dedi. bende dediğim gibi kist olmuş. ama küçük 1.5 cm . kist olmasıyumurtlamalaın çatlamadığnı mı gösterir onu sormak hiç aklıma gelmedi.

mrb canım bişey soracaktım daha önce nereye ve hangi dr gidiyordun

hiç umut etmek istemiyorum yarın benim regl günüm canım yarından sonra 2 gün daha bekleyip gelmezse yaparım bir kere daha böyle oldu ozamanda klomen kullanıyodum bir hafta geçikti sonuç negatif çıktı sonra söktürücü verdi canım ilacı 5 gün içtim hemen geldi kanamam sonra gene öyle olmuş olabilrim canım allah biliyoki çok isterim ama umut etmek istemiyorum hatta doktrum bana demiştiki çatlaa iğnesinde hamillelik hormonu var dedi regl önce yapacağın testler pozitif çıkabilir dedi bende 3 senedir yapıyorum hem negatif olunca eğlence olsun ilk defa pozitif göreyim diye geöen hafta salı günü test yaptım gene negatif çıktı canım :))) bunda bile şansım yok hiç umudum yok anlayacağın bana tüp bebek yolları görünecek herhalde allahım hakkımda hayırlısını verdin hiç böyle nört olmamıştım yıldım yoruldum herhalde

Ne diyeyim canım allah yardımcın olsun kalbinden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallah...

kız bende bakınıyorum nerde bu cemre diye?dr dan gelince bakarım canım şimdi duşa giricem sonrada dr a gidicem kuzum gelince konuşuruz.

öpüyorum g.üzere...

slm kızlar nasılsınız bakalım,umarım iyisinizidir,şimdi duşa giricem sonrada dr a gidicem gitmeden bi slm vereyim dedim,inşallah bundan sonraki aşılamalarımız tutar

diğer yazıları okuyamadım ne var ne yok diye,gelince devam ederiz öpüldünüzzzzzzzzzz

Merhaba kızlar.Kasım ayının 24ünde yaptırdım ilk aşılamamı. Şimdi beklemedeyim ve heyecanlıyım. İlk aşılamada pek şansım yok sanki ama ister istemez umutlanıyorum. Dr.um 2 aşılama öneririm dedi beklemek istemezseniz direk tüp bebek yapalım dedi. Ama süreçleri gözümde çok büyüyor. İnşallah gerek kalmaz. Herkese bol şans, allahım isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin.

slm kızlar doktordan geldim gonal f 450 iğne verdi 4 gün bugun dahi 37,5 lik vuruncam 5gün kontrole gitcem kızlar hadı hayırlısı olsun :))

Back