• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benımde aşılamamın 5.gunu ama goguslerımde ınanılmaz şişlik ve acıma var.kasıklarımda batma var bel agrım cok 2 gundur bırde sıcak basıyo arada.test gunume 10 gun var 14.de test yapıcam ama adet gunum 18 aralık.bu agrılar neyın nesı bılmıyorum..erken test yapmayı dusunuyrm.acaba sonuc alabılrmıyım.yaptıgım arastırmalara gore 4 gun ken yaptırıp cıkanlar var.ne dıyosunuz yapayımmı kızlarr.hepımıze bebısler nasıp olsun ınsallah..esen kalınızzz...)

benımde aşılamamın 5.gunu ama goguslerımde ınanılmaz şişlik ve acıma var.kasıklarımda batma var bel agrım cok 2 gundur bırde sıcak basıyo arada.test gunume 10 gun var 14.de test yapıcam ama adet gunum 18 aralık.bu agrılar neyın nesı bılmıyorum..erken test yapmayı dusunuyrm.acaba sonuc alabılrmıyım.yaptıgım arastırmalara gore 4 gun ken yaptırıp cıkanlar var.ne dıyosunuz yapayımmı kızlarr.hepımıze bebısler nasıp olsun ınsallah..esen kalınızzz...)

arkadaşlar benim ilk aşılamam olacak doktorum klomen le başlatacağını söyledi adet olmam gerekiyoo benim fshım yüksek bide ekimde amh yaptırdığımda 0.93 çıktı doktor normalin biraz altında dedi birdahaki aya aşılama yapalım dedi eşimin değerleri ii bi kere de tutarmı bilen varmı :40:

doktor bana iğneni al gel deid para yoktu üstümde alamadım bana dediki gel hemşirelere yönlendircem seni ama ben işe döndüm geri iğneyi alamadığım için iş çıkışı iğnemi alcam eczacı bilmezmi nasıl vurulduğunu yada bir polikinliğe gitsem zaten ne kadar vurulcak dozunu yadı doktorum kağıda göbekten mi vuruluyor yardım edın bana

slm kızlar nasılsınız bakalım,umarım iyisinizidir,şimdi duşa giricem sonrada dr a gidicem gitmeden bi slm vereyim dedim,inşallah bundan sonraki aşılamalarımız tutar

diğer yazıları okuyamadım ne var ne yok diye,gelince devam ederiz öpüldünüzzzzzzzzzz

Geldım cnm bn 10 mm olms 3 yumurta.. Hadı hayırlı haberlerle gell

ilk aşılanmı hayırlısı inşallah
ALLAHIM HAYIRLISIYLA ŞU YUKARDAKİ YAZIYI YAZMIŞ OLDUĞUN KULUNA NERDE NASIL İSTEYEN VARSA GÖBEKLERİNİ BEBEKSİZ KUCAKLARINI BEBEKSİZ BIRAKMA YARABBİM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA TEZ VAKİTTE TEZ VEREN DEDELERİN YÜZÜSUYU HÖRMETİNE DİLEKLERİNİ YERİNE GETİRMEYİ NASİP EYLE YARABBİM CEMİL CÜMLEMİZİN İÇİNDE BENİMDE BİZİMDE İNŞALLAH YARABBİM çok içimden geldi kız valla bak
stres yapma sakın tamammı tutarsa beni bul beni beğen bana yaz öpüyorum

10. Günden sonra kan tahlile çıkıyormuş bendede aynı belirtiler var ilk aşılamamdada vardı ama 8 gün önce oldum regl ikinci aşılamamdada aynı belirtiler var 2 5 aralık regl günüm 2 gün daha bekleyeceğim regl sonra ozaman yapacağım ama çokta umutlu değilim canım artık kısmet sen 5 gün daha bekle 10 gün dolunca yap

arkadaşlar benim ilk aşılamam olacak doktorum klomen le başlatacağını söyledi adet olmam gerekiyoo benim fshım yüksek bide ekimde amh yaptırdığımda 0.93 çıktı doktor normalin biraz altında dedi birdahaki aya aşılama yapalım dedi eşimin değerleri ii bi kere de tutarmı bilen varmı :40:

kısmet canım bu eğer kısmetinde varsa tutar niye tutmasın benimde eşimindebir problemiyok canım ama kısmetimizde yok olmadı şimdiye kadar benim 2 aşılamam regl tarihimi bekliyorum

Kızlar ben geldim sonucum maalesef negatif 1.20 çıktı ama daha 10. günümdü benim yumurta çatladıktan sonra üstüne 14 gün sayınca 4 günüm var aslında, kendi regl döngüme ise 10 gün var. Dokyor muayene de etti iyi dedi rhim için sonra kana gönderdi eşime ben içeride hazırlanırken düşük çıkabilir hemen moral bozmayın regl döngüsü uzun belli olmaz demiş bende sonuç çıkınca dr aradım negatif ama bekleyelim bazen böyle çıkıyor regl olmazsan pazartesi gel dedi işte öyle. Ama negatif zaten açık seçik regl olmayı beklicem ve 2. aşılamaya start vericem sanırım. İki katı bile olsa pazartesi günü ancak 10 falan çıkar yani ki çok zor o bile düşük. Şimdilerde hiç olmazda bir 10 falan çıksa iyiydi. Hayırlısı inşallah bekleyen arkadaşlarım güzel sonuçlar alırlar.

kısmet canım bu eğer kısmetinde varsa tutar niye tutmasın benimde eşimindebir problemiyok canım ama kısmetimizde yok olmadı şimdiye kadar benim 2 aşılamam regl tarihimi bekliyorum

inşallah tutar canım hayırlısıyla sağlıkla huzurla analı babalı büyücek şekilde nasip etsin rabbim cemilcümlemize içinde bizimde inşallah ben bi 41 yasin okim diyorum nasip bakarsın olur allahımın da sınavı bu bizlere ya nasip kısmet inşallah bende adet olmamı bekliyorum
kilo vermem gerekiyoo tabiki stresten de gelişmiyomuş sinirli bi yapım var biraz adet görünce 3 günü amh ile fsh testi yaptırıcam sonra rutin doktor hiç kür uyguladınmı kendine

Merhaba arkadaşlar
Benim eşimin değerleri düşük çıktı. 1.testimizde sayımız 12milyon 2.testimizde 8milyon, hareketlilik 1.de %21 2.de %31 morfoloji ikisinde de %0 benim dr.um direk tüp bebek dedi bu sayılarla aşılama tutmaz dedi ama tüp bebek raporu içinde 5milyonun altında olması gerekiyormuş yoksa rapor alabilmek için 2defa aşılama yapılması gerekiomuş sanırım kafam çok karıştı bu rakamlarla aşılama tutmaz mı gerçekten yaaa siz deneyimlisiniz yardımcı olur musunuz?

Kızlar ben geldim sonucum maalesef negatif 1.20 çıktı ama daha 10. günümdü benim yumurta çatladıktan sonra üstüne 14 gün sayınca 4 günüm var aslında, kendi regl döngüme ise 10 gün var. Dokyor muayene de etti iyi dedi rhim için sonra kana gönderdi eşime ben içeride hazırlanırken düşük çıkabilir hemen moral bozmayın regl döngüsü uzun belli olmaz demiş bende sonuç çıkınca dr aradım negatif ama bekleyelim bazen böyle çıkıyor regl olmazsan pazartesi gel dedi işte öyle. Ama negatif zaten açık seçik regl olmayı beklicem ve 2. aşılamaya start vericem sanırım. İki katı bile olsa pazartesi günü ancak 10 falan çıkar yani ki çok zor o bile düşük. Şimdilerde hiç olmazda bir 10 falan çıksa iyiydi. Hayırlısı inşallah bekleyen arkadaşlarım güzel sonuçlar alırlar.
Cnm bnde 10. Gun yaptrdım 1.5 cktı :((
2. Hayırlı olur ınsallah

slm kızlar nasılsınız?doktordan geldim şimdi kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi yasmin diye bi ilaç,ordan çıktım psikiyatriye gittim sanki etkisi oldu biraz şurp verdi bi nebze olsun kafandaki kuruntuyu alır dedi zamanla azaltır dedi.

bu arada bütün samimiyetimle söylüyorum kist çıkmasına sevindim:))) gelecek aya kaldı 3.aşılamam en azından kafamı boşaltırım ve herkese doğum kontrol hapı kullanıyorum derim bizi en çok etkileyen dış çevre değil mi zaten??? gerçekten çok sevindim 21 gün onu kullanıcam sonra 3.aşılamada ilaçlar değişicek daha etkili ilaçlar kullanılacakmış bide rapor çıkartalım dedi o ilaçlar pahalıymış galiba.

vallahi çok rahatladım kızlar kafam dağıldı yaa.hayırlısı bakalım ben eşimin ofisindeyim şimdi rahat değilim eve geçince bakarım,kimler ne alemde diye.

öpüldünüzzz

Cnm bnde 10. Gun yaptrdım 1.5 cktı :((
2. Hayırlı olur ınsallah

İnşallah canım bende regl olsam da bir an önce ikinciye başlasam diyorum bakalım bel ağrılarım var olcam yakın yanii bir de ağrılı olcam ki farkındayımm neyse sen başladın dimi ikinci aşılamaya canım.

İnşallah canım bende regl olsam da bir an önce ikinciye başlasam diyorum bakalım bel ağrılarım var olcam yakın yanii bir de ağrılı olcam ki farkındayımm neyse sen başladın dimi ikinci aşılamaya canım.

kist oluştuğunu nasıl anlarız acaba adet renginde değişiklik falan mı oluyor

Merhaba arkadaşlar
Benim eşimin değerleri düşük çıktı. 1.testimizde sayımız 12milyon 2.testimizde 8milyon, hareketlilik 1.de %21 2.de %31 morfoloji ikisinde de %0 benim dr.um direk tüp bebek dedi bu sayılarla aşılama tutmaz dedi ama tüp bebek raporu içinde 5milyonun altında olması gerekiyormuş yoksa rapor alabilmek için 2defa aşılama yapılması gerekiomuş sanırım kafam çok karıştı bu rakamlarla aşılama tutmaz mı gerçekten yaaa siz deneyimlisiniz yardımcı olur musunuz?

yardımcı olabilecek kimse yok mu yaaaa:53:

Hayirlisi olsun regl gunune kadar beklebakalim artis olur belki en son ben kaldim daha gelen giden yok yarin regl gunun yarinda gelmezse bende test yapicam bir sonraki gun umudum yok pek ama allah bilir rabbim insallah nasip eder hepimize

Son düzenleme:
Back