Canım ben oldum aşılama ama tutmadı...bugün adet oldum..senin için sölüyorum canım çok umut bekleme aşılamadan.garanti yöntem değil..tutanda var ama tutmayan daha çok...çok kolay bi işlem 2 dk sürmüyo.sonrasında 3 gün kendine dikkat sonrasındada agır iş yapma yeter...canın acımıyo işlem sırasında kendini kasma yeter
Kızlar 2. Asılmya basladm artık hayrlısı
kızlar test yaptırdım bugün sonuç negatifmalesef bu seferde olmadı .yinede adet gününü beklicez dr ögle söyledi ...
ya bu ay daha çok mu negatif oldu üzülme desem de olmayacak ama toparlan her yeni gün umut besler umudunu kaybetme bir gün sende anne olacaksın inşallah
üzüldm senın için canım.hayırlısı olsun bidahakine olur insallah.anladım cnm yani genel sonucu pozitif değil.ama benım gebeliğe engel hiçbir durumum yok eşiminde öyle.bilmiyorum belkide sanstan olmadı.1,5 yıldır ugrasıyoruz bide aşılama deneyelim dedik.cevapladığın için ayrıca tesekkur ederim:)
ya bu ay daha çok mu negatif oldu üzülme desem de olmayacak ama toparlan her yeni gün umut besler umudunu kaybetme bir gün sende anne olacaksın inşallah
Doktorumuz aynı ya seninle benimde içimi umutsuzluk kapladı bugün tüm gün öyleydi zaten. Hayırlısı gülüm ya senin bir çocuğun var hiç olmazsa bende o da yok negatif çıkarsa yoluma nasıl devam edicem onu da bilmiyorum yavaş yavaş negatife hazırlmaya başladım kendimi ilk seferde tutan o kadar az ki ben o kadar şasnlı olacağımı sanmıyorum kanı bile yaptırmış olmak için yaptırcam heralde bakalım. Sende üzülme canım Rabbim bilir en iyisini olmadıysa vardır bir hayrı.
canım belli olmaz belkide seninki tutmuştur bende şimdi ne yapacagıma karar veremedim ara versemmi ki diye düşünüyorum bakalım artık vardır herseyde bi hayır ....
merhaba kk lılar uzun süredir buralardayım ama size ilk kez yazıyorum sizden ricam. istanbul avrupa şafak hastanesinde asılama yaptıranlardan maliyetini ve asılamanın su ınternet sıtelerındekı gıbı sankı hepsni tıp uzmanları okuyacakmıs gibi yazılarn dısında kendi tecrubelerinizi ve ayrıntılarını dikkat edilmesi gerekn konular hakkında eger cok sey ıstemıyorsam benı aydınlatmanz:)
cnm hayırlısı olsun senın ıcın umarım ıstedıgın sonucu alrsın nerede yaptırdın ılkını ücreti ne kdr bılgı verebılırmsn bende yaptırıcam bu ay?
aşılamanın maliyeti her hastaneye göre değişiyor canım fiyatı hastane belirliyor aşılamayı folukul geliştirici iğnlerle yapıyolar iğneleri vurulmaya başladıktan sonra doktor seni cağıracak şu gün gel bu gün gel diye takip edecek kaç tane yumurta oluşacak diye yumurtalarında belli bir büyüklüge gelmesi beklenecek belli bir büyüklüğü geldiğinde sana çatlama iğnesi verecek onu vurulacaksın ve 36 saat sonra aşılama yapılacak bunların günü ve saatini doktorun belirleyecek canım aşılamada korkulacak birşey yok daha önce smir testi yaptırdıysan ona benziyor kendini kasmamaya çalış kasmassan bir şey hissetmezsin aşılamadan sonra ani hareketlerden kacının diyolar ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma yorulma gibi günlük işlerine devam edebilirsin
Tskkr ederm medıcana ıgnler ılaclar toplam 1500 tl.. Ama medıcna oshallı dha ucuz hstne var bnm dktrm burda dıe mecbr
kızlar bugunde adet olum hiç umut kalmadı yani .....
selamm ben adet oldum asılamm tutmadıı
inşş benden sonrakiler güsel haber verirler sansınız bol olsun
selamm ben adet oldum asılamm tutmadıı
inşş benden sonrakiler güsel haber verirler sansınız bol olsun
mrb kızlar bende 24 kasımda aşılamamı oldum bende normalde çarşamba gunu kanda bellı oluyormuş ama ben gunumun geçmesını beklıcem daha fazla hayal kırıklığına uğramak ıstemıyorum çünkü.aşılama yaptıranlar şimdilik belirtıler neler
İnş canım allahıma yalvarıyorum aglatmasın bizi daha çok...tüp bebek deyince içim tuhaf oluyo ağlamak geliyo ama napalım.cnım fiyat araştırdınmı sen ne kdar ortalama..bide zor biseymi yani can acıtan bişeymi acaba.yai aşılama gibi sonrasında ewe gidebiliyomusun...ben eger tüp yaptırırsam inş gerek kalmaz.eşimin annesine ve kendi ailemden başka kimseye sölemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?