Haklısın canım hatta ikinizde de sorun yokken neden olmuyor diye daha çok hırpalıyorsundur kendini en azından bi sorun olsa sebebi bilirdin. Ama inan sorun olmaması işini daha da kolaylaştırıcak ve şöyle söyliyim benim hep duyduğum ikinci aşılamada şansın çok daha yüksek olduğu. İnşallah bu sefer tutacak ümidini yitirme canımÖyle çok şeye şahit oluyoruzki gerçekten olmaz diye birşey yok. İnanıyorum bu ay güzel haberlerini alıcaz... Bizim topiğimzde pozitif düşünerek eğlenerek bisürü kişi hamile kaldı. Kafanı dağıtmak istersen beklerim http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...is-kalmayan-kalmayacak-2066.html#post27190172
Şimdi sonucu mu bekliyorsun??? İnşallah güzel haberler veririsinnn[/QUOTE
KOLAYLAŞSIN İSTİYORUM BİR SORUN OLSAYDI EĞER DÜŞÜNÜRDÜM BÖYLE BİR SORUN VAR O DÜZELİNCE OLACAK ŞİMDİ HAVADA KALIYOR KASILIYORUM 2 AŞILAMA İÇİN ÇOK ÜMİT ETMEK İSTEMİYORUM ÜZÜLÜYORUM ÇOK BENİM BİR ARKADAŞIM VAR DOĞUŞTAN RAHMİ TERS MÜMKÜN DEĞİL ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞTİ DOKTOR 2 TANE ÇOCUĞU VAR ŞİMDİ NORMAL YOLLA OLDU BİRDE DAHA SONRA DOKTORU BU BİR MUCİZE DEMİŞTİ TIPTA BUNA ÇARE YOK AMA ALLAHIN HİKMETİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ BEN BİRAZ ACELE EDİYORUM CÜNKÜ YAŞ OLDU 32 DAHA FAZLA BEKLEYEMEM YAŞ İLERLEDİKÇE VUCUT ARTIK KENDİNİ YENİLEMİYOR
arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracağım ama size sormak istediğim bişi var dr adetin 5. Günü klomen hapı verdi bitince ultrasona gel dedi bu kadar mı daha önceden adetin 2. Günü falabn gitmemek gerek var mı yok mu
benim bildiğim doktorun verdiği ilaca göre değişiyor ilaca başlama tarihi klomen kullandığımda regl 5 günü başladım kontroller gittim çatlama iğnesi vuruldum ama sonuç alamadık daha sonra iğneye geçtik regl 2 gününden itibaren 8 gün boyunca vuruldum 8 günü çatlama iğnesi 36 saat sonra aşılama yapıldı ama gene sonuç alamadık sen doktoruna güveniyosan takip işini ona bırak inşallah olumlu sonuçlar alırsınız
tecrübem olmadığı için sorduklarımı yinelediğimi sanma doğru anlamış olmak için tekrar tekrar soruyorum yani klomen bittikten sonra dr a gitmem doğru bişey
bu ayı da kaçırmak istemiyorum erteleye erteleye ancak karar verebildim:)
Şimdi sonucu mu bekliyorsun??? İnşallah güzel haberler veririsinnn
Bende belki de bu ay yaptırıcam aşılama. İğneleri geçen ay ki reglimde aldım. Ama eşim kasım sonu şehir dışına gidecek bende de regl düzensizliği var akıntıma göre bugün yarın olmam lazım ama hala gelmedi reç regl olursam aşılama zamanı eşimin gidişine denk gelebilir çünkü iş için gidityor önceden plananan birşeydi. Bu hafta regl olamazsam riske atmıcam aralıka bırakıcam iğnelerim boşa gidebilir aşılama yapılamazsa ilk aşılama da şans baya düşük ama Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey var mı. Hakkımızda hayırlısı.
Hic riske atma bence bosuna vucudun hormon almis olursun ama soyle birseyde var bende ignelerle 7 gun icerisinde yumurtalar gelisiyor 7gun catlama ignesi 36 saat sonrada asilama kisiden kisiye degisiyor ilaclara tepki hayirlisi olsun insallah canim
bende öyle düşünüyorum canım.biliyorum iğne ile geliştirdikleri için normalde geç gelişiyorsa bile erken gelişiyor ben klomen kullanmıştım normalde 21. Gün çatlarken 14. Gün kontrolünden dr çatladığnıı söylemişti. Ama riske atamıyorum işte beklicem ayın onuna kadar gelirse çok iyi olur başlarım ama daha gelen giden yok yaa reglimi böyle dört gözle bekleyeceğimi hiç düşünmezdim doğrusu
arkadaşlar sizlerdeki sorun nedir
eşimin sperm 12 milyon
bende hem guatr var hemde genetik rahatsızlık inversiyon
benim yada eşimin bir sorunu yok canım tahlilerdeki değerler normal seviyede benim bir arkadaşımda guatr hastasaydı ama hamile kaldı guatrın hamileliği etkilediğini biliyorum allah şifa versin canım doktorun ne diyor
guatra hiç takılma diyor ameliyatımı oldum şu an normal seviyede ama öteki sorunlar etkiliyor normalde genetik rahatsızlıklara tüp bebek diyor dr lar ama gittiğim dr aşılama önerdi çünkü benim kardeşimde de genetik rahatsızlık vardı onun normal yoldan oldu kısmet diyor ilk defa yaptıracağım için çok stresliyim bilmiyorum herşeyin hayırlısı
stres yapma diyecem ama ister istemez insan bu konuya kilitlenince yapıyor aşılamada korkacak bir durum yok muayene olur gibi kendini kasmadığın sürece canın pek acımaz sonuçta kardeşindede aynı rahatsızlıktan varmış doğal yolla olmuş demekki vakti zamanı gelmiş onun için sende bende sabretmeliyiz inşallah bizimde bir gün olucak bebeğimiz rabbimiz kabul etmeyeceği duayı bizlere ettirmez inşallah olucak inanıyorum ben hep dualarımda hepinize yer veriyorum nezaman yaptırcaksın aşılamayı
tam tarihini bilmiyoırum ama sanırım 20 sinde olacağım sen ne zaman olacaksın ayrıca merak ettiğim bişi var dr bana klomen hapı verdi bazıları da iğneyle oluyor aradaki fark nedir neden herkese farklı tedavi uyguluyorlar
tam tarihini bilmiyoırum ama sanırım 20 sinde olacağım sen ne zaman olacaksın ayrıca merak ettiğim bişi var dr bana klomen hapı verdi bazıları da iğneyle oluyor aradaki fark nedir neden herkese farklı tedavi uyguluyorlar
benim aşılam tahminin çarşanba yada perşembe olur gibi geliyor bana artık hayırlısı bu aşımamda olmazsa tüp bebek deneyeceğim ne kadar süredir tedavi görüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?