Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tüp bebek eğer olmazsa denicem 2 aşılama daha deneme hakkımız var diyo doktor 2 kez daha aşılama yaptırırım sonra mecburen tüp bebek de denerim ister tüp olsun ister aşılama yeter ki olsunda

kucaklarımız dolsun

canım var ya duygularıma tercüman oldun resmen yazdığın her satır yüreğimize dokundu
en kötüsüde herkezden gizli ördüğün yada satın aldığın bebek patiklerini herkezden saklayıp gizli gizli koklayıp ne olur gel artık diye ağlamak çok zor..

inşallah canım allahım hepimize versinde biz bize yapılanları yapmayalım kimseye olmayanları hiç kırmayalım moral verelim bebeği olmayan birisi bizim gibi unutanırda alamazsa kucağına bebeğimizi
biz verelim sevsin kucağı bi anlığınada olsa dolsun diyee

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı umarım çektiğimiz acılara değer.mutlu günler dilerim.

çok teşekkür ederim ben daha 2 aylık evliyim hemen çocuk istedik doktora gittiğimde böyle bir şokla karşılaştım hala atlatabilmiş değilim .ama güçlü olmaya çalışıyorum eşiminde desteğiyle. bende senin gibi yapıcam çünkü insan düşündükçe içinden çıkamıyor yaşadıklarının. senin adına çokkkk sevindim Allah isteyipte olmayan herkese o mutlu haberi nasip etsin. Bebişinle mutlu huzurlu uzun seneler inş. :)

özge cnm tedavin hayırlı olsun umarım en kısa zamanda yüzün güler
ben ilk aşılamamı bu ay oldum ve olumsuz çok mutsuzum bizimki sebebi belirlenemeyen infertilite doktorlar o daha zor diyo bi sebebi olsa onu iyileştiririz ama yok nedn olmadığını bilemiyoruz diyo
yani bi sebebin olduğu sevinmen bile lazım yani sebebsiz yere 3 senedir bekleyişteyiz
sen hiç stres sıkıntı yapma en önemli o
canım daha çok yeniymişsin sana çevrenden bebek soranlara evliğimin tadını çıkarcam 1 2 sene düşünmüyorum de ki
duyduğun laflardan başın ağrımasın dualarımız seninle bizlere de bol dua et..

günaydın kızlar nasılsınz? adet oldum demın yarn 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur

günaydın kızlar nasılsınz? adet oldum demın yarn 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur

hayırlısı olsun hiç sıkma canını sakın rahat ol herşey çok güzel olacak kavuşacağız bebeklere

nerden çıktı şimdi bacım ya,yine ağlattın beni,çok dokundu yaa.çok doğru diyosun,hatta bunlar şimdi aklına gelen,daha gelmeyen şeylerde var,görümcemin kızı doğduğunda kulağına ezanı dayısı okusun dediler ve eşim okudu benim halimi düşünün dudaklarımı ısırdım artık onların sevincini gölgelendirmim diye ama dayanamadım(

Allahım yalvarıyorum sana yarabbim bu mutluluğu bize çok görme,istemeyenlere nasip etme,isteyenlere nasip et.amin

hayırlısı olsun canım,üzülmek yok,iradenden dolayıda tebrik ederim seni benim gibi olmadın:)) bende eşimle konuştum şimdilik tüp bebeğe sıcak bakmıyo anlıcan 3.aşılama için start vericem bende,buğün 14.günüm test yaptım negatif,yarın olurum heralde,ondan sonrada 3.aşılama inşallah,hiç umudum yok ama(

ne mutluki sana erken teşhis olmuşsunuz,hiç moralini bozma,bu durumlarda moral çok önemli,inşallah en kısa zamanda sorunların üstesinden gelir,güzel haberler verirsin bize.

idrar testimi yaptın canım..güvenme o teste kanda baktır

yaa öyle mi hayırlısı olsun ne diyeyim başla tabi 2. aşılama da şans yükseliyor zaten ilk aşılamada şans daha az. Yılmadan devam edicez istediğimizi elde edene kadar.

idrar testimi yaptın canım..güvenme o teste kanda baktır

canım sen test yapmadın mı daha günün gelmedi mi senin seni merak ettim.

Ben randevumu salıdan çarşambaya alacaktım 11. gün gideyim 10. gün gimeyeyim diye dr 10 gün sonra dedi gerçi de neyse aradım ama kontrol hakkınızın süresi doluyor 11. gün olursa muayene ücreti ödersiniz dediler. Muayeneden sonra 10 gün içinde gidince kontrol diye geçiyor ücret alınmıyor bende vezgeçtim salı kalsın o zaman dedim ne diye vereyim 40 küsür tl para. Zaten muayene bile etmez direk kana yollar belki. Gerçi varsa da düşük çıkar iki gün sonra yine çağırır o zaman yine muayene parası vercem ama olsun.

Allah'ın hikmeti mi nedir bilmiyorum ben sabah ezanını hiç duymazdım ama 3 gündür tam sabah ezanı zamanı uyanıyorum ya o an uyanıyorm ya 2-3 dk önce. Bende dua ediyorum yine yatıyorum. Çok seviniyorum ama uyanabiliyorum diye.

evet canım idrar yaptım:))) kan testine hiç damarım atmıyo,hastande çok uzak bide,buğün eşimle iş gezisine,hemde aile ziyaretine gidicez şehir dışına belki ordan da birkaçgün fırsat bulursak kafa dinlemeye gideriz bi yerlere,bunları yaparken zaman geçer inşallah,o sırada herşey belli olur,eşimlede konuştuk 3.aşılamadan yana,ben tüp bebek diyorum ama oda kaç yaşındasın ki tüp bebeği istiyosun diyo,haklı ama hergeçen zaman benim yıpranmama neden oluyo zaten.anlıcan hasta olunca 3.aşılama yaptırıcam(((

kuzum yolculuk uzunsa dikkat et belki bebiş vardır...

kuzum yolculuk uzunsa dikkat et belki bebiş vardır...

kuzum yolculuk uzunsa dikkat et bebiş vardır belki...

yarın test yaptırcam canım allah yüzümü gldürür inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…