Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sagol allah razı olsun cnm bnm tutmadı obur aya kısmet

hayırlısı olsun ama daha tam belli olmaz heralde yaa,bekleyin.bide beğüm benden sana tavsiye 2.aşılamayı yaptırma direk tüp bebek yaptır eğer benimki de tutmazssa tüp bebek düşünüyorum canım ve benim 2.aşılamam gerçi belli olmadı daha ama olmazssa direk tüp bebek diyorum,yıpranıyosun.benim fikrim sen bilirsin tabiki!!!

dua ile canım...

yok canım yanlış anladın sen dedin ya 1001 fatiha okunduktan sonra okunacak duayı hemen okuma ben daha bitirmedim,200 tane kaldı onlarıda okuyayım sana haber veririm demek istedim.

bu arada bitirdim canım son duayı okuyabilirsin,diğer arkadaşlarda okuduysa.

yaa beğüm kan testi yaptırmış negatif,bi arkadaşta kahverengi akıntısı gelmiş sende cevap yazmışın hatta ne oluyo bacım yaa niye bi umut yok herkes dökülüyomu ne canım sıkılmaya başladı((

bu benim 2.aşılamam canım 29 kasımda belli olucak,diyorum ya eğer tutmazssa tüp bebek düşünüyorum.benim ki sebebsiz infertilite bende ve eşimde bi sorun yok aşılama bana göre erkekte sorun olduğunda tutma olasılığı fazla,o yüzden tutmazssa 3.aşılamayı düşünmüyorum

canım acele etme buğünlerde yapacağın testler pozitif çıkar yani yalancı gebelik diyoruz.aşılamadan sonraki günü 1.gün kabul edip 14.veya 15 gün test yaptır zaten bat ın da o tarihlerdedir

Bnde pko var cnm ınsallah sızlerınkı tutar bna unut nese olur

inşallah canım,inşallah 2.aşılaman tutar şimdiden söylim :)) sizleri okudukça benim de canım sıkılıyo ne bilim herkes için dua ediyosun derdimiz ortak,hayırlısı olsun artık.

pko tedavi ediliyo dimi?bende de basit kist vardı ama 3cm den 6.5 cm e ulaşmıştı ve iç kanama geçirmiştim kist yırtılmasından,gece ameliyata almışlardı ve rahim ve yumurtalarım alınabilirmiş hatta ölüm tehlikesi bile varmış,eşim imzalamış kağıdı ama benim haberim yoktu(

bunları bişeylerin kıymetini bilelim diye yazdım,ameliyattan sonra anladım herşeyi,çok istememeye başladım bazı isteklerimi.umarım sende en kısa zamanda pko yu atlatırsın,açıkçası bilmiyorum pko nun n kadar etkisi var gebeliğe.

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar... bende 2. aşılamamın startını verdim 3. gündür klomene başladım. maalesef benim eşimde problem var bendede pko denilen o illet var 2 yıldır çıkmayan pko şimdi çıktı karşıma ( bende şaşırmış durumdayım bu aşılamamda tutmazssa ne yaparım hiçbir fikrim yok.. (

tüp bebek yaptırırsınız,inşallah gerek kalmadan hamile kalırsınız

arkadaşlar merhabalar. yarın doktora gidiyorum. adetimin 3. günü yarın.herhalde süreci anlatır yumurta geliştirici ilaç yazar diye düşünüyorum..
hayırlısıyla su aşılama olayını da atlatsak... bilmiyorum ama umut doluyum ya... olacakmış gibi hissediyorum, hissetmek istiyorum....
eminim hamilelik belirtilerini hissetmeye başlarım aşılamanın hemen sonrasında....

Allah herşeyi gönlünüze göre versin,inşallah gerek kalmaz.
sayın başbakanımız 3 tane doğurun diyo biz bi taneyi doğuramadan sıkıntı halindeyiz,tüp bebek olması için fazla bi yardımda bulunmuyo ve 5 .000 6.000 tl yi buluyı galiba tüm masraflar,evet tüp bebek masraflı ama bi noktada gözün görmüyo,bakalım benim ki ne olucak 29 una belli olucak aşılama sonucum,tutmazssa tüp bebek düşünüyorum hayırlısı bakalım,keşke işten ayrılmasaydınız çokta engel değildi aşılama,yani çok vaktinizi almıyo

nerdesin canım ya,özledim sensiz pek tadı olmuyo sen bu saate kalmazdın gelirdin:))) sarma yaptım kızlar buyurun gelin yanındada tarhana çorbası var:))))

keşke ayrılmasaydım amma izin alamıyorsunki özel sektörde e aşılama içinde 2 gündü bir dr a gitmek gerekiyor yani mecbur kaldım birnevi.. az kalmış öğrenmene belirtin varmı hiç ??

ilk aşılaman olduğu için detaylı ilğileniyolar galiba,benim aşılamamda adetin 3.günü klomeni yazdırmaya gidiyodum bittikten sonra yumoşlara baktırmaya ve iğne yazdırmaya gidiyodum son olarakta aşılamaya gidiyodum üç defa gidiyodum sonuç olarak çokta vaktimi almıyodu,hayırlısı olsun ya en azından dinlenirsin..

benim belirti göğülerim şiş ve ağrıyo,arada bir bel ağrısı var,akıntım var ama adet belirtiside olabilir,adetimde böyle oluyo çünkü,ikisnin belirtisi aynıymış inşallah öyledir ve hamileyimdir..

inşh. hamilesinizdir yaa umut olursunuz banada :)

inşallah canım,inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim,kucağımız bebişlerle dolar ve mis kokularını çekeriz içimize( ben çıktım canım g.üzere

dua ve muhabbetle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…