inşallah aşılamaya gerek kalmadan sende bu ay hamiş kalırsın canım,sanada az kaldı bir kaç gün sonra belli olucak,inşallah olur canım ya,inan ki yemek yaparken hep duamdasınız,biraz önce sarma yapıyodum her sarışımda ayetel kürsü okudum:)) tek tek te isim okudum,sen,kaplang,cemre,eloserce,beğüm,buzin ve diğer aşılama yaptıran arkadaşlar.
bu arada daha avatarını göremedim iyiki değiştirdin deli dolu olun ya,cıvıl cıvıl olun:)))
dua ve muhabbetle canım
inşallah aşılamaya gerek kalmadan sende bu ay hamiş kalırsın canım,sanada az kaldı bir kaç gün sonra belli olucak,inşallah olur canım ya,inan ki yemek yaparken hep duamdasınız,biraz önce sarma yapıyodum her sarışımda ayetel kürsü okudum:)) tek tek te isim okudum,sen,kaplang,cemre,eloserce,beğüm,buzin ve diğer aşılama yaptıran arkadaşlar.
bu arada daha avatarını göremedim iyiki değiştirdin deli dolu olun ya,cıvıl cıvıl olun:)))
dua ve muhabbetle canım
hayırlısı olsun ama daha tam belli olmaz heralde yaa,bekleyin.bide beğüm benden sana tavsiye 2.aşılamayı yaptırma direk tüp bebek yaptır eğer benimki de tutmazssa tüp bebek düşünüyorum canım ve benim 2.aşılamam gerçi belli olmadı daha ama olmazssa direk tüp bebek diyorum,yıpranıyosun.benim fikrim sen bilirsin tabiki!!!
dua ile canım...[/QUOTE
1.5 yok cnmbı kz daha ypcm asılama.. Sora artık.. Senın kacıncı cnm
bu benim 2.aşılamam canım 29 kasımda belli olucak,diyorum ya eğer tutmazssa tüp bebek düşünüyorum.benim ki sebebsiz infertilite bende ve eşimde bi sorun yok aşılama bana göre erkekte sorun olduğunda tutma olasılığı fazla,o yüzden tutmazssa 3.aşılamayı düşünmüyorum
Kızlar kanda baktrdım negatıfff 2. Asılamaya artk
tüp bebek yaptırırsınız,inşallah gerek kalmadan hamile kalırsınız
Allah herşeyi gönlünüze göre versin,inşallah gerek kalmaz.
sayın başbakanımız 3 tane doğurun diyo biz bi taneyi doğuramadan sıkıntı halindeyiz,tüp bebek olması için fazla bi yardımda bulunmuyo ve 5 .000 6.000 tl yi buluyı galiba tüm masraflar,evet tüp bebek masraflı ama bi noktada gözün görmüyo,bakalım benim ki ne olucak 29 una belli olucak aşılama sonucum,tutmazssa tüp bebek düşünüyorum hayırlısı bakalım,keşke işten ayrılmasaydınız çokta engel değildi aşılama,yani çok vaktinizi almıyo
ilk aşılaman olduğu için detaylı ilğileniyolar galiba,benim aşılamamda adetin 3.günü klomeni yazdırmaya gidiyodum bittikten sonra yumoşlara baktırmaya ve iğne yazdırmaya gidiyodum son olarakta aşılamaya gidiyodum üç defa gidiyodum sonuç olarak çokta vaktimi almıyodu,hayırlısı olsun ya en azından dinlenirsin..
benim belirti göğülerim şiş ve ağrıyo,arada bir bel ağrısı var,akıntım var ama adet belirtiside olabilir,adetimde böyle oluyo çünkü,ikisnin belirtisi aynıymış inşallah öyledir ve hamileyimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?