- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
mehaba canım bu gün benimde 10 günüm aşılamada bende de pek belirti yok canım göğüslerim ve belim ağrıyo regl olcam sanki aşılamamın ilk üç günü sol kasığım ağrıdı batma gibi ama geçti canım benim bu ikinci aşılamam ilk aşılamamdada aynı belirtiler vardı ve 8 gün önce regl oldum ben bu aşılamadanda pek umutlu değilim canım sürekli düşünüp durma aşılamanı ben ilk aşılamada takvim elimden düşmüyodu regl olunca çok üzüldüm çok kötü oldum bu aşılamamda daha rahatım tecrube kazanıyo insan demekki sen çok düşündüğün için bukadar duygusallaşıyosun canım kendini oyala herşey olacağına varır
olmuyr ne yapsam olmuyor kafamdan atamıyorum sanırım olmadıgını bildigim için bu kadar üzgünüm düne kadar kasık agrım var dı hatta akıntım dün migdem bulanmıstı bi an umutlanmıstım ama bugün sabah kaltım da hiç bi agrım sızım yok hiç bi belirti yok elimde degil sabah dan beri aglıyorumm dedigin g,ibi ne kadar ümidim olmasa da adet olunca çok yıkılcam sanırım hiç bir zaman anne olamıcam aaafffffffffff dayanmak çok zorrr