canım 200 tane kaldı,akşama doğru okurmusun sana haber veririm özel mesajdan,bu arada boşalttım mesajları
öğrene bilsek keske hiç değilse ona göre davranırız canım bende hiç sakınmıyorum kendimi dediğin gibi olacaksa eğer her şekilde olur allah hayırlısını versin birşey sorcam aşılama ve sperm tahliline nekadar verdiniz canım
Çok mutsuzum erkenden geldi kapkahverengi bir akıntı adet başlangıcı. Sanırım kist oluşmuş. Test de yaptım tek çizgi çıktı. Umutlarım sona erdi... İnşallah sizden iyi haberler alırız.
Çok mutsuzum erkenden geldi kapkahverengi bir akıntı adet başlangıcı. Sanırım kist oluşmuş. Test de yaptım tek çizgi çıktı. Umutlarım sona erdi... İnşallah sizden iyi haberler alırız.
canım ben dün hastakandım hiç erken olmazdı ama Allah daha fazla ümitlenmemi istemedi heralde hayırlısı inşallah diğer ardaşlar güzel haberler alırlarecrin aşılamadan sonraki günü 1.gün kabul edip 14.gün yada 15.gün test yapıyorsun tabi adet olmazssan!!! inşallah aşılaman tutar ilk aşılaman heralde,rabbim gönlüne göre versin canım iyi haberler alman dileğiyle..
hoş geldin aramıza ve hayırlı olsun
benim doktorum regl tarihimden 2 gün sonra testi yaptır dedi bundan önce yapacağın sonuçlar pozitif çıkabilir dedi çünkü yaptırdığım çatlama iğnesinde hamilelik hormonu varmış regl tarihin geçmeden yapılması durumunda sonucun pozitif çıkacağını söyledi ben her ihtimalde bekleyeceğim canım doktorunun söylemesi lazım benim formlarda okuduğum aşılamadan 15 gün sonra kan testinde cıkıyomuş canım
canım ben dün hastakandım hiç erken olmazdı ama Allah daha fazla ümitlenmemi istemedi heralde hayırlısı inşallah diğer ardaşlar güzel haberler alırlar
canım ne zaman olmuştun aşılamanı...tatlım zaten aşılamada genelde ikinci sefrde hamile kalınıyomuş..ilk seferde kalanlar cok nadir..sıkma canını canım daha yolun başındasın
Test yapmaya gerek bile kalmadı erkenden regl oldumkısmet değilmiş demekki... ilk aşılamam sonuç olumsuz...
canım 200 tane kaldı,akşama doğru okurmusun sana haber veririm özel mesajdan,bu arada boşalttım mesajları
slm canım test yaptırmayı düşünmüyorum yarın,buğün idrar testi yaptım negatif çıktı.29-30 kasıma kadar kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorum canım,inan çok tırsıyorum günler yaklaşınca.göğüslerim ağrımaya başladı bilmiyorum hamileliğin belirtisimi,adetin belirtisimi anlamadım hep beraber görücez canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?