• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşş canım benim iyi dileklerin için çok sağolrabbim inşş hepimize birer evlat nasip etsin şu mübarek cuma gecsinin hürmetine :16::16:

benim hala adetim gelmedi bugün dr görüştüm gelip ultrasonla bakmam gerek dedi test yapmaya da hiiiiiiiç cesaretim yok:18: önümüzdeki hafta kesin gideceğim bişey yoksa bile adetim gelsin de allahın izniyle 2. aşılamaya başlayalım :21:inşş bu kez bebeğime kavuşurum :21:

böyle bekleyip stres olmaktansa bence yaptır kan testini en azından için rahat eder stres yapmazsın canım allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]regl tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]29/30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]basakbaş[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang[/TD]
[TD]17 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]azra_26[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[TD]3/4 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdimm[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel50[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]serenes[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]deniz1717[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buzin[/TD]
[TD]17 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedefekrem[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]26 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begumsavcı[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım beni de listeye eklermisin :8:

şimdilik adet tarihim belirisiz canım bi tarih veremicem :1::1:

böyle bekleyip stres olmaktansa bence yaptır kan testini en azından için rahat eder stres yapmazsın canım allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

haklısn da canım valla hiç cesaretim yok evde test yapmak bile istemiyorum yine negatifi görürüm diye biraz daha bekleyeyim :31::31:tabi bekle bekle nereye kadar ne sabır kaldı nede başka bişey :26:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]regl tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]29/30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]basakbaş[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang[/TD]
[TD]17 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]azra_26[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[TD]3/4 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdimm[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel50[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]serenes[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]deniz1717[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buzin[/TD]
[TD]17 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedefekrem[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]26 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begumsavcı[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hasretim[/TD]
[TD]3 ekim[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ne yaptın sedef olurmu hiç öyle şey belkide yumurtlaman oluyodur şuan,karamsar olma.benimde 2.aşılamam ve benimde 5.günüm bende herhangi bi ağrı,sancı felan yok ama hiçbişey takmıyorum kafaya,sende mi 15 kasımda oldun aşılamanı bende 15,nde oldum.bat ın ne zaman?aynı zamanlarda sonuç alıcaz heralde?

inşallah güzel haberler alırız

bnde 15 kasım oldum canıım olması kolaydıda beklemesı ölüm gibi benım hıc agrı var bırtek gogsum agrıyo doktorda progestan jelden dedı bnm bı belırtım yk adet olcm sanırm

selam herkese benim adet tarihim aralık 3
dogum günüm de aralık 6 bana güzel bi hediye olsa bebeigim ALLAHIM NASİP ETTİİYSE
Ama bakıyorum kiminin beli kiminin gögsü agrıyor benim hiç bi yerim agrımıyor nedense
sanırım bende ümit yokk
:50::50::50::43::43::43::43:

canım kötü düşünme bendede yok hiç belirti hafiften karın agrısı oluyo arada onun hariçinde bişey yok her kezde aynı belirti olacak diye bişey yok belki bizimkide bu sekilde olacaktır inş tutmuştur

selam herkese benim adet tarihim aralık 3
dogum günüm de aralık 6 bana güzel bi hediye olsa bebeigim ALLAHIM NASİP ETTİİYSE
Ama bakıyorum kiminin beli kiminin gögsü agrıyor benim hiç bi yerim agrımıyor nedense
sanırım bende ümit yokk
:50::50::50::43::43::43::43:

ınsallah canım en buyuk hedıyen gelır sana.. benımde agrım yok kı hıc gogsum jeldenmıs herkesın agrısı var dıye agladım :) benım yok belırtım de yok hıcbıseyım yok persembe bellı olck bakalm

canım kötü düşünme bendede yok hiç belirti hafiften karın agrısı oluyo arada onun hariçinde bişey yok her kezde aynı belirti olacak diye bişey yok belki bizimkide bu sekilde olacaktır inş tutmuştur
bende de hafifi karın agrısı var adet olacakmısım gibi arada inş tutmustur ALLAHIM HER NERDE VARSA nasip etsin beklemek çok zor
ınsallah canım en buyuk hedıyen gelır sana.. benımde agrım yok kı hıc gogsum jeldenmıs herkesın agrısı var dıye agladım :) benım yok belırtım de yok hıcbıseyım yok persembe bellı olck bakalm

evet bende aglıyorum hep olmadı sanırım die çok üzülüyorum çok korkuyorum yasadıgımız seyler hiç kolay diil o masaya yatmak ALLAHIM görsün duysun artık bizinde ne olur inşALLAH TUTAR CANIM SENİN DE güzel haberlerini alırız

bende de hafifi karın agrısı var adet olacakmısım gibi arada inş tutmustur ALLAHIM HER NERDE VARSA nasip etsin beklemek çok zor

evet bende aglıyorum hep olmadı sanırım die çok üzülüyorum çok korkuyorum yasadıgımız seyler hiç kolay diil o masaya yatmak ALLAHIM görsün duysun artık bizinde ne olur inşALLAH TUTAR CANIM SENİN DE güzel haberlerini alırız

evet hıc kolay degıl cnm cok streslı seyler ben orucluyum bugun mıdem mı agrıyo karnım mı cozemedım suan :(

evet hıc kolay degıl cnm cok streslı seyler ben orucluyum bugun mıdem mı agrıyo karnım mı cozemedım suan :(

allah kabul etsinn canım
bende hap içtim sersem gibiyimm beklemekden baska hiç birsey yapamıyoruz bi ümit die de belirti arıyorum inş bir gün sesimi duya allahım

allah kabul etsinn canım
bende hap içtim sersem gibiyimm beklemekden baska hiç birsey yapamıyoruz bi ümit die de belirti arıyorum inş bir gün sesimi duya allahım

bnde cnm oram agrıdımı gogsum kararms mı kan geldımı heran tetıkteyız :( rabbım su mubarek muharrem ayında bızlerın sesını dduysun ınsallah.. sn kac yasındasn cnm

bnde cnm oram agrıdımı gogsum kararms mı kan geldımı heran tetıkteyız :( rabbım su mubarek muharrem ayında bızlerın sesını dduysun ınsallah.. Sn kac yasındasn cnm

ben 27 yasındayım 3 sene 6 aydır evliyıi iki bucuk yıldır olmuyor benim kanallarım tıkalıydı amalat oldum biri açıl dı yine denedik ama kendiliginden olmadıı

Back