Arkadaşlar merhaba
Bende geçen hafta ilk aşılamamı yaptırdım ve heyecanla sonucu bekliyorum((
Sizce aşılamadan kaçgün sonra test yapmalıyım?idrar testi yapsam çıkarmı acaba ya bu beklemek insanı mahvediyo((
belki de ben sadece çatlatma iğnesi vuruldum ayrıca klomen hapı kullandım belkii de bundan dolayıdır vakit de geçmez oldu:)
merhaba kızlar bende 15 kasımda ılk asılamamı yapptrdm
Aynı gün olmuşuz canım.ilk aşılamanmı???adete benzer sancıların varmı,herkese soruyorum sanada soruyum:)
evet tatlım ılk senın :)
benm hıc agrılarım yok ya tutmadı sanırım benım bı gogsumun ucu acıyo oda progestan jeldenmıs
Bende var sancı canım.hatta 1 saattir daha çok.tam adet sancısı.dokunsalar ağlayacak haldeyim.bugün gece yada yarın adet olurum ben.ilk aşılamamdı.ama 2 gün üst üste iki aşılama yapıldı bana sansımız artacaktı güya
Bende var sancı canım.hatta 1 saattir daha çok.tam adet sancısı.dokunsalar ağlayacak haldeyim.bugün gece yada yarın adet olurum ben.ilk aşılamamdı.ama 2 gün üst üste iki aşılama yapıldı bana sansımız artacaktı güya
hıc oyle duymadum ıkı gun ust uste canım walla nerden bılıosn belkıde tuttu cnm senn neyın var benım pko var 22 yasndaym ben
24 yaşındayım canım ben
canım nerden bılıyosun agrıyınca tutuyo belkıı.. bende agrım yok dıye agladım :) yemın ederm beklemek en zoru persembe kanda baktırsakda rahatlasak :)
Hiç umudum yok hiç...her ay umutla bekleyip sona üzülmek çok kötü bişey.,
belkide hamilesindir kırmızılar gelmez umarım allah yardımcımız olsun tez vakitte bizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?