Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoş geldin aramıza ve hayırlı olsun

benim doktorum regl tarihimden 2 gün sonra testi yaptır dedi bundan önce yapacağın sonuçlar pozitif çıkabilir dedi çünkü yaptırdığım çatlama iğnesinde hamilelik hormonu varmış regl tarihin geçmeden yapılması durumunda sonucun pozitif çıkacağını söyledi ben her ihtimalde bekleyeceğim canım doktorunun söylemesi lazım benim formlarda okuduğum aşılamadan 15 gün sonra kan testinde cıkıyomuş canım

belki de ben sadece çatlatma iğnesi vuruldum ayrıca klomen hapı kullandım belkii de bundan dolayıdır vakit de geçmez oldu:)

iğneler daha etkili canım klomeni bende kullandım sadece ilaç bitene kadar yan etkisi oldu cift görme gibi :) sonra bir belirtim olmadı hiç sen düşünmemeye çalış başka bir şeye odaklan biraz zor oluyor ama beklemekten başka caremiz yok

eline sağlık canım çok güzel olmuş en azından kimin ne zaman sonuç alıcamızı biliriz ona göre dua ederdik.şımarım biraz ilk sırada ben varım ilk duayı kendime edicem :)))

kızlaarrrrr inşallah hepside tutar hepimiz de hamiş kalırız,ne mutlu olurum o zaman yaaa,hiç kötüsünü düşünmüyorum hepimizin ki olucak görün bakın,listenin hepsi hamiş kalıcak inşallah.

dualarım hepimize..

hamile olan arkadasım tebrik ederim saglıklı bi hamilelik hayırlı bi evlat nasip etsin ALLAHIM çok sevniyorum hamile haberi aldım güzel ALLAHIM inş bir gün benim gibi isteyen diger arkadaslarımıza da nasip eder bu duygu
yarın bir hafta olacak asılama olalı ALLAHIM ELİMİZİ BOŞ CEVİRMESİN İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZ ARTIK AGLAMAKDAN GÖZÜM DE YAS KALMADI BUNLARI YAZARKEN BİLE AGLIYORUM

kaplang listeye beni yazmamışsın(15 kasım aşılama tarihim...29 kasım test yapacağım tarih..ama 26 kasımda adet tarihim:)

evet tatlım ılk senın :)
benm hıc agrılarım yok ya tutmadı sanırım benım bı gogsumun ucu acıyo oda progestan jeldenmıs

Bende var sancı canım.hatta 1 saattir daha çok.tam adet sancısı.dokunsalar ağlayacak haldeyim.bugün gece yada yarın adet olurum ben.ilk aşılamamdı.ama 2 gün üst üste iki aşılama yapıldı bana sansımız artacaktı güya

hıc oyle duymadum ıkı gun ust uste canım walla nerden bılıosn belkıde tuttu cnm senn neyın var benım pko var 22 yasndaym ben

Öyle canım hissediyorum.hiçbi sorun yok bizde.eşimdede bendede herşey normal.çok yoruldum artık her ay beklemekten..2 bucuk yıllık ewliyim

belkide hamilesindir kırmızılar gelmez umarım allah yardımcımız olsun tez vakitte bizlerede nasip etsin

inşş canım benim iyi dileklerin için çok sağolrabbim inşş hepimize birer evlat nasip etsin şu mübarek cuma gecsinin hürmetine

benim hala adetim gelmedi bugün dr görüştüm gelip ultrasonla bakmam gerek dedi test yapmaya da hiiiiiiiç cesaretim yok:18: önümüzdeki hafta kesin gideceğim bişey yoksa bile adetim gelsin de allahın izniyle 2. aşılamaya başlayalım inşş bu kez bebeğime kavuşurum

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]regl tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]29/30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]basakbaş[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang[/TD]
[TD]17 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]azra_26[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[TD]3/4 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdimm[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel50[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]serenes[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]deniz1717[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buzin[/TD]
[TD]17 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedefekrem[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]26 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]begumsavcı[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

kırmızılar gelmeden moral bozmak yok canım inşallah olmazsın canım hamilelik belirtileridir bunlar

kızlar eğer sizlerde kabul ederseniz hepimiz için niyet edelim 1001 tane fatiha okuyalım bir hafta içerisinde nasıl yapılacağını aşağıda yazdım inceleyin yorumlarınız bekliyorum

1001 Fatihanın Muhabbet Dileği

1001 fatiha okunup sevdiğinizi dilediğiniz zaman ol muhabbeti allahın izniyle olur inşallah

her 100 başında;

Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz

duası okunur

Binbir fatiha tamamlandıktan sonra; aşağıdaki dua okunur

Allahümme ya cami’ a’ l asvati ya mucibe’d da’avati ya alimessırri vel hafiyyati bi hakkı suretil fatiha vel bakarati vel enami ve bi hakkı kef ha ya ayn sad ve bi hakkı suretil fatihati ikdi hacati fi hazihis saati birahmetike ya erhamer rahimiyn…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…