ben ilk aşılamamı 20 eylülde yaptırdım malesef tutmadı ekimde dinleneceğiz dedi çünkü kullandığım ilaçların bir sonraki ayada etkisi oluyomuş hem vucut dinlensin hemde normal yolla olur belki diye yumurtlama zamanlarımda gün aşırı ilişkiye girdik sonuç gene negatif 3 kasımda regl oldum 5 kasımda doktara gittim menogon diye iğne verdi onu vuruluyorum şimdi pazartesi kontrole gideceğim eğer foluküller gelişmise çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama 2 aşılamamda tutmazsa ben 3 aşılamayı istemiyorum tüp bebek deneyeceğim aynı ilaçları kullanıcam nede olsa dahada geç kalmak istemiyorum eşimde de bende de bir sorun yok tahlillerimiz normal ama demekki bir vakti var
cnm aşılama yaptırdığında 5 6 gün sonra ağrın olmuşmuydu bende 6 gün önce aşılama yaptırdım belim kopacak gibi ağrıyor şimdi. aslında iyiydim ama sadece cok halszliğim vardı uyku hali vadı. bugün belim çok ağrıyor acaaba olumluya mı yormalıyım. bendede eşimdede bir sorun yok sizin gibi 3 yıllık evliyim 2 yıldır denememize rağmen olmadı. Birazda kaderci olmak gerekli sanırım diğer türlü çok üzülüyor insan. aşılamanı nerede yaptırdın ne kadara.ben gonal f kullandım sen ne kullanmıştın ilaç olarak.