ben ilk aşılamamı 20 eylülde yaptırdım malesef tutmadı ekimde dinleneceğiz dedi çünkü kullandığım ilaçların bir sonraki ayada etkisi oluyomuş hem vucut dinlensin hemde normal yolla olur belki diye yumurtlama zamanlarımda gün aşırı ilişkiye girdik sonuç gene negatif 3 kasımda regl oldum 5 kasımda doktara gittim menogon diye iğne verdi onu vuruluyorum şimdi pazartesi kontrole gideceğim eğer foluküller gelişmise çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama 2 aşılamamda tutmazsa ben 3 aşılamayı istemiyorum tüp bebek deneyeceğim aynı ilaçları kullanıcam nede olsa dahada geç kalmak istemiyorumeşimde de bende de bir sorun yok tahlillerimiz normal ama demekki bir vakti var
Haklısın canım hatta ikinizde de sorun yokken neden olmuyor diye daha çok hırpalıyorsundur kendini en azından bi sorun olsa sebebi bilirdin. Ama inan sorun olmaması işini daha da kolaylaştırıcak ve şöyle söyliyim benim hep duyduğum ikinci aşılamada şansın çok daha yüksek olduğu. İnşallah bu sefer tutacak ümidini yitirme canımÖyle çok şeye şahit oluyoruzki gerçekten olmaz diye birşey yok. İnanıyorum bu ay güzel haberlerini alıcaz... Bizim topiğimzde pozitif düşünerek eğlenerek bisürü kişi hamile kaldı. Kafanı dağıtmak istersen beklerim http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...is-kalmayan-kalmayacak-2066.html#post27190172
Şimdi sonucu mu bekliyorsun??? İnşallah güzel haberler veririsinnn[/QUOTE
KOLAYLAŞSIN İSTİYORUM BİR SORUN OLSAYDI EĞER DÜŞÜNÜRDÜM BÖYLE BİR SORUN VAR O DÜZELİNCE OLACAK ŞİMDİ HAVADA KALIYOR KASILIYORUM 2 AŞILAMA İÇİN ÇOK ÜMİT ETMEK İSTEMİYORUM ÜZÜLÜYORUM ÇOK BENİM BİR ARKADAŞIM VAR DOĞUŞTAN RAHMİ TERS MÜMKÜN DEĞİL ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞTİ DOKTOR 2 TANE ÇOCUĞU VAR ŞİMDİ NORMAL YOLLA OLDU BİRDE DAHA SONRA DOKTORU BU BİR MUCİZE DEMİŞTİ TIPTA BUNA ÇARE YOK AMA ALLAHIN HİKMETİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ BEN BİRAZ ACELE EDİYORUM CÜNKÜ YAŞ OLDU 32 DAHA FAZLA BEKLEYEMEM YAŞ İLERLEDİKÇE VUCUT ARTIK KENDİNİ YENİLEMİYOR
cnm bizdede sorun olmamasına rağmen olmuyor bu ay aşılama yaptrdm bakalm 8 gün sonra test yapcm inşallah olmlu sonç olur hayırlısıysa. Fakat şunu da söylemek isterim internettende bakabilirsin rahim tersliği ne gebe kalmaya ne de normal doğuma engel değil bir çok kadında olan birşey neden doktoru imkansız demiş şaşırdım doğrusu?? Benm çok arkadaşm var rahmi ters arka arkada bebeği oldu 2. yanlışlıkla oldu düşün. Aslında bu işler birazda kısmet. bendede var rahim tersliği fakat doktor dedi bu bir engel değil.
cnm aşılama yaptırdığında 5 6 gün sonra ağrın olmuşmuydu bende 6 gün önce aşılama yaptırdım belim kopacak gibi ağrıyor şimdi. aslında iyiydim ama sadece cok halszliğim vardı uyku hali vadı. bugün belim çok ağrıyor acaaba olumluya mı yormalıyım. bendede eşimdede bir sorun yok sizin gibi 3 yıllık evliyim 2 yıldır denememize rağmen olmadı. Birazda kaderci olmak gerekli sanırım diğer türlü çok üzülüyor insan. aşılamanı nerede yaptırdın ne kadara.ben gonal f kullandım sen ne kullanmıştın ilaç olarak.
Slm kızlar bende kasımın7 si adetimin ilk günü 8 inde ynelere başladım 17 sinde aşılama oldum. Gonal f 450 kullandım göbekten iğne. daha önce 3 ay klomen kullanmıştım.aşılamadan çok korkuyordum korkulacak kadar deği bence. memorial hastanesinde yaptırdım aşılamamı bakalım sonuç ne olacak. Neden bilmiyorum çok ümidim yok. Şimdi 6. günü aşılamanın belim çok ağrıyor. acaba bu herkeste yaşanan bir problemmi. ayın birinde trest yapacağım inşallah olumlu sonuç alırımda paylaşırım sizlerle. Bu arada bu ay aşılaması tutanlar var mı. Tutanlarda belirtsin ki bize umut ışığı olsunlar. bu iş nasip kısmet tabi ama insan güzel haberlerde almak istiyor.
cnm bizdede sorun olmamasına rağmen olmuyor bu ay aşılama yaptrdm bakalm 8 gün sonra test yapcm inşallah olmlu sonç olur hayırlısıysa. Fakat şunu da söylemek isterim internettende bakabilirsin rahim tersliği ne gebe kalmaya ne de normal doğuma engel değil bir çok kadında olan birşey neden doktoru imkansız demiş şaşırdım doğrusu?? Benm çok arkadaşm var rahmi ters arka arkada bebeği oldu 2. yanlışlıkla oldu düşün. Aslında bu işler birazda kısmet. bendede var rahim tersliği fakat doktor dedi bu bir engel değil.
hiçte imaknsız değil rahim tersliğinde gebe kalmak.Ben evlendiğimde gittim doktora o zaman öğrendim sonra memnun kalmayıp kaç dr daha gittim hiçbiri bana engel demedi hiç sorun olmaz dedi. Çok var çevremde öyle olup normal gebe kalan belki aşılamada şans daha artıyordur ama engel birşey değil hele imkansız hiç değil onu hangi dr söylesiyse yaksın diplomasını bence. İnsanları umutsuzluğua sürüklüyorlar.
Slm kızlar bende kasımın7 si adetimin ilk günü 8 inde ynelere başladım 17 sinde aşılama oldum. Gonal f 450 kullandım göbekten iğne. daha önce 3 ay klomen kullanmıştım.aşılamadan çok korkuyordum korkulacak kadar deği bence. memorial hastanesinde yaptırdım aşılamamı bakalım sonuç ne olacak. Neden bilmiyorum çok ümidim yok. Şimdi 6. günü aşılamanın belim çok ağrıyor. acaba bu herkeste yaşanan bir problemmi. ayın birinde trest yapacağım inşallah olumlu sonuç alırımda paylaşırım sizlerle. Bu arada bu ay aşılaması tutanlar var mı. Tutanlarda belirtsin ki bize umut ışığı olsunlar. bu iş nasip kısmet tabi ama insan güzel haberlerde almak istiyor.
canım ben 30 ekimde aşılama oldum şükürler olsun Rabbime nasip etti sonundabenim aşılama işlemi
bittikten sonra kasık ve karın ağrılarım oldu sonrasında da kasık ağrılarım devam etti karın ağrım oldu adetime
yakın ilk belirtiyi göğüslerim verdi adet öncesi hiç ağrımayan göğüslerim feci sızlamaya başlamıştı sonra adetim
6 gün geçince test yaptım ve öğrendim
Kaplang; ben dün gece çatlatma iğnemi vurdum göbekten otrivelleydi benim göbekten vuruluyormuş ama hiç ağrı sızı da yapmadı yanmada yapmadı bugünde ne ağrım var ne sancım var gayet iyi yanii. Hiç o kadar iğneyi olan ben değilim sanki. Sen çatlatma iğneni olduğunda ağrın falan olmuş muydu bu iyi halim de normal mi diye takmaya başladım ne alemim ya dimi.. Gerçi hemen çatlamıyor yuımurta zaten aşılama olacağı gün çatlayacakta insan herşeyde bir klp arıyor ya yarın hayırlısıyla yapılsa da rahatlasam.
hiçte imaknsız değil rahim tersliğinde gebe kalmak.Ben evlendiğimde gittim doktora o zaman öğrendim sonra memnun kalmayıp kaç dr daha gittim hiçbiri bana engel demedi hiç sorun olmaz dedi. Çok var çevremde öyle olup normal gebe kalan belki aşılamada şans daha artıyordur ama engel birşey değil hele imkansız hiç değil onu hangi dr söylesiyse yaksın diplomasını bence. İnsanları umutsuzluğua sürüklüyorlar.
kızma yav benim işyerimdeki arkadaşıma denmiş birşey bu kadın 40 yaşından fazla onların zamanında böyle söylenmesi normal artık tıp nekadar ilerledi çoğu şeyin çaresi var ben arkadaşın bana söylediğini yazdım başka cevremdede yok bu durumda olan
canım ben 30 ekimde aşılama oldum şükürler olsun Rabbime nasip etti sonundabenim aşılama işlemi
bittikten sonra kasık ve karın ağrılarım oldu sonrasında da kasık ağrılarım devam etti karın ağrım oldu adetime
yakın ilk belirtiyi göğüslerim verdi adet öncesi hiç ağrımayan göğüslerim feci sızlamaya başlamıştı sonra adetim
6 gün geçince test yaptım ve öğrendim
ben çatlama iğnesinide kalcadan vuruldum canım her hangi bir ağrım olmadı aşılamadan sonra biraz ağrım oldu okadar gayat iyi olman normal canım yarın biraz ağrın olur aşılamadan sonra sen şimdi aşılamadan sonrada herşeye takıntı yaparsın zor geçecek senin için aşılamadan sonraki dönem rahat olamıyo insan işte umut ediyoruz istiyoruz cektiğimiz sıkıntıları maddi manevi karşılığını almak istiyoruz allahım bu cuma vaktinde bizlere emeklerimizin karşılığını verir dualarımız kabul eder inşallah
Yok valla bir olsa bitse aşılama hiç takıntı yapmıcam oram ağrıyo buram şöyle deyipte belirtiden saymıcam yanii kararlıyım dinlemicem vücudumu. Tek isteğim o kadar emeğimin boşa çıkmaması ve hayırlısıyla işlemin yapılması şu an ki takıntım hep ondan..
ya herkeste bir belirti var bende hiçbir belirti yok ben anlamadım bu işten kötü ye mi yormam gerekiyor
illa belirti olacak demedi zaten doktorum benim düşüncem vurulduğum iğnelerden dolayı bu belirtiler hormon veriyor vücuda vücudun bir işleyişi var hormon vererek bu işleyişi bozuyor bazılarımızda belli başlı belirtiler olurken bazılarımızda olmuyor bence
sen sıkıntı stres yapma düşünmemeye çalış benim ağrım göğüsünde ama inan olmasını istemezdim bu benim ikinci aşılamam birincisinde de böyle belitim vardı 8 gün önce regl oldum şimdi de aynı belirtim var ve bu yüzden karamsarım olmadı gene aşılamam tutmadı diye inan bir belirtinin olmaması daha iyi bence ben olmamasını tercih ederdim
sağlıkla kucagına alırsın inş:)sendede adet olcakmışsın gibi ağrılar varmıydı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?