Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm aşılama yaptırdığında 5 6 gün sonra ağrın olmuşmuydu bende 6 gün önce aşılama yaptırdım belim kopacak gibi ağrıyor şimdi. aslında iyiydim ama sadece cok halszliğim vardı uyku hali vadı. bugün belim çok ağrıyor acaaba olumluya mı yormalıyım. bendede eşimdede bir sorun yok sizin gibi 3 yıllık evliyim 2 yıldır denememize rağmen olmadı. Birazda kaderci olmak gerekli sanırım diğer türlü çok üzülüyor insan. aşılamanı nerede yaptırdın ne kadara.ben gonal f kullandım sen ne kullanmıştın ilaç olarak.

Slm kızlar bende kasımın7 si adetimin ilk günü 8 inde ynelere başladım 17 sinde aşılama oldum. Gonal f 450 kullandım göbekten iğne. daha önce 3 ay klomen kullanmıştım.aşılamadan çok korkuyordum korkulacak kadar deği bence. memorial hastanesinde yaptırdım aşılamamı bakalım sonuç ne olacak. Neden bilmiyorum çok ümidim yok. Şimdi 6. günü aşılamanın belim çok ağrıyor. acaba bu herkeste yaşanan bir problemmi. ayın birinde trest yapacağım inşallah olumlu sonuç alırımda paylaşırım sizlerle. Bu arada bu ay aşılaması tutanlar var mı. Tutanlarda belirtsin ki bize umut ışığı olsunlar. bu iş nasip kısmet tabi ama insan güzel haberlerde almak istiyor.

ilk aşılamamda ağrım oldu özellikle bel ve göğüs ağrısı oldu bende ama reğl tarihimden 8 gün önce hastalandım

ikinci aşılamada ilk 4 gün ağrım oldu sol yumurtalığım battı belim ağrıdı şimdi sadece göğüsüm şiş ve ağrıyo sabahlarıda belim ağrıyo oda uyma şeklimden olabilir bende kendimi halsiz yorgun hissediyorum hem iştede yoruluyorum çok erken kalkıyorum sonra evdeki yapılacak işler var eşim hiç yardım etmez zaten anca söylemek lazım yardım etmesini halsizliğimin ve yorgunluğumum bu sebepten olduğunu düşünüyorum acıkcası yada psikolojik

ilk evlendiğimizden beri korunmadık evlendikten 2 ay sonra doktora gittim çocuk istediğimiz ne gibi bir yol gösterebilceğini sordum 6 ay denememizi 6 sonra gelmemi istedi 6 ay sonradan beri uğraşıyoruz yorulduğumu hissediyorum artık hem beden olarak hem ruh olarak

hayırlı bir vakti bir zamanı vardır dıye düşünüyorum ama genede neden demeden geçemiyorum

ben menogon 75ml iğne var kalcadan yapılıyor onu kullandım canım 11 gün benim doktorum daha önce devlet hastanesinde çalışıyodu ayrıca muayenehanesi vardı tam gün yasası çıkınca emekli oldu şimdi sadece muayenehanesinde kalıyor benim doktorum pek para göz bir insan değil çok iyi biri benim bildiğim aşılama ücreti alıyolar ama ben sadece muayene ücreti verdim eşimin tahlili içinde laboratuvara ücret verdik canım doktorum ayrıca riskli gebelik (perinatoloji) uzmanı

sen nrede yaptırıyosun aşılamanı canım

hepimizin kasım ayında aşılaması oldu canım inşallah birbirimize güzel haberler veririz ilk aşılamanmıydı

Kaplang; ben dün gece çatlatma iğnemi vurdum göbekten otrivelleydi benim göbekten vuruluyormuş ama hiç ağrı sızı da yapmadı yanmada yapmadı bugünde ne ağrım var ne sancım var gayet iyi yanii. Hiç o kadar iğneyi olan ben değilim sanki. Sen çatlatma iğneni olduğunda ağrın falan olmuş muydu bu iyi halim de normal mi diye takmaya başladım ne alemim ya dimi.. Gerçi hemen çatlamıyor yuımurta zaten aşılama olacağı gün çatlayacakta insan herşeyde bir klp arıyor ya yarın hayırlısıyla yapılsa da rahatlasam.

canım ben 30 ekimde aşılama oldum şükürler olsun Rabbime nasip etti sonunda benim aşılama işlemi
bittikten sonra kasık ve karın ağrılarım oldu sonrasında da kasık ağrılarım devam etti karın ağrım oldu adetime
yakın ilk belirtiyi göğüslerim verdi adet öncesi hiç ağrımayan göğüslerim feci sızlamaya başlamıştı sonra adetim
6 gün geçince test yaptım ve öğrendim

Son düzenleme:

sağlıkla kucagına alırsın inş:)sendede adet olcakmışsın gibi ağrılar varmıydı??

ben çatlama iğnesinide kalcadan vuruldum canım her hangi bir ağrım olmadı aşılamadan sonra biraz ağrım oldu okadar gayat iyi olman normal canım yarın biraz ağrın olur aşılamadan sonra sen şimdi aşılamadan sonrada herşeye takıntı yaparsın zor geçecek senin için aşılamadan sonraki dönem rahat olamıyo insan işte umut ediyoruz istiyoruz cektiğimiz sıkıntıları maddi manevi karşılığını almak istiyoruz allahım bu cuma vaktinde bizlere emeklerimizin karşılığını verir dualarımız kabul eder inşallah

maşallah canım allah nazarlardan saklasın sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin bizlerede bu cuma gününde dua et canım bizlerde senin gibi sevinçli haberler alalım

Yok valla bir olsa bitse aşılama hiç takıntı yapmıcam oram ağrıyo buram şöyle deyipte belirtiden saymıcam yanii kararlıyım dinlemicem vücudumu. Tek isteğim o kadar emeğimin boşa çıkmaması ve hayırlısıyla işlemin yapılması şu an ki takıntım hep ondan..

bende aşılamadna önce öyle düşündüm hep ama insan ister istemez takıyo dinlemiycem diyorum kendimi birden bir bakıyorum gene dinlemeye almışım kendimi işlerimde okadar yogunki yerimden kalkamıyorum ama bunu düşünecek vakti buluyorum :) :122::111:

ya herkeste bir belirti var bende hiçbir belirti yok ben anlamadım bu işten kötü ye mi yormam gerekiyor

ya herkeste bir belirti var bende hiçbir belirti yok ben anlamadım bu işten kötü ye mi yormam gerekiyor

illa belirti olacak demedi zaten doktorum benim düşüncem vurulduğum iğnelerden dolayı bu belirtiler hormon veriyor vücuda vücudun bir işleyişi var hormon vererek bu işleyişi bozuyor bazılarımızda belli başlı belirtiler olurken bazılarımızda olmuyor bence
sen sıkıntı stres yapma düşünmemeye çalış benim ağrım göğüsünde ama inan olmasını istemezdim bu benim ikinci aşılamam birincisinde de böyle belitim vardı 8 gün önce regl oldum şimdi de aynı belirtim var ve bu yüzden karamsarım olmadı gene aşılamam tutmadı diye inan bir belirtinin olmaması daha iyi bence ben olmamasını tercih ederdim

Arkadaşlar merhaba
Bende geçen hafta ilk aşılamamı yaptırdım ve heyecanla sonucu bekliyorum ((
Sizce aşılamadan kaçgün sonra test yapmalıyım?idrar testi yapsam çıkarmı acaba ya bu beklemek insanı mahvediyo ((

belki de ben sadece çatlatma iğnesi vuruldum ayrıca klomen hapı kullandım belkii de bundan dolayıdır vakit de geçmez oldu:)

sağlıkla kucagına alırsın inş:)sendede adet olcakmışsın gibi ağrılar varmıydı??

Teşekkür ederim canım darısı başına olsun inşallah tez zamanda..
adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu tabiki, ama dediğim gibi benim
en çok göğüslerim sızlamıştı adetime yakın birde kasıklarımdan karnıma
doğru bir gerilme olmuştu hem geriliyor hemde ağrıyordu.. vücudumda
farklı birşeyler olduğunu hissetmiştim birde adetime 3 gün kala 1 kavanoz
turşuyu yemiştim üzerinede suyunu içmiştim
darısı isteyen herkese olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…