• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb canım normal vuruldugun igneyi kim yapıyordu catlatma iğneside aynı sekilde vuruluyo göbekten digerlerini kendin yaptıysan catlatmayıda kendin yaparsın aynı sekilde oluyo çünkü

canım diger asılamamı izmir de yaptırmıştım ben o zaman ordaydım

Ben dr aradı zaten o da öyle söyledi otrivelle zaten göbekten yapılıyormuş onu da kendin yapabilirsin dedi iyi oldu benim için yarın gece 12 de vurucam c.tesi 12 de aşılamam var bugün bir doz daha vurul dedi çünkü bana o yüzden aşlama c.tesi ye kaldı.

Teşekkür ederim inşallah hepimizin aşılamaları tutar bu ay... Beim 3 yumurtam vardı ancak 2 si çatlayacak durumda19 mm demişti, gonalf 75 unite kullandım. aşılamayı yaptıktan sonra spermler yıkanmış olduğu için daha yoğun olduğunu ve bu yüzden rahimde kramp ve kasılmaların olacağını söyledi. Rahim onu bir anda kabul edemiyorumuş. Bana aşılamadan sonra ilişki önermedi doktorum. Atladımı acaba bilemedim..

Kızlar bişey sorcam.aşılamadan 14 gün sonramı adet olunuyo yoksa beklenen adet günündemi.eger tutmadıysa aşılama..yanı adet geciktiriyomu

benim bu ikinci aşılamam birinci aşılamamda 8 gün önce regl oldum 17 kasımda 2 aşılamam gercekleşti şimdi beklemedeyiz ya erken gelir yada zamanında

geldim ben. Dr muayene etti bir iğne daha vurmam gerekiyormuş daha tam gelişmemiş 3 yumurtam varmış zaten bende böyle istiyordum çok yumurta ile aşılama olmuyor. Bugün son iğnemi vurucam yarın gece 12 de çatlatma iğnemi vurdurcam, c.tesi sabah eşim örneği verecek laba 11.30 da alıcaz ve c.tesi 12 de aşılamam olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa o zamana da kadar da kontrole falan çağırmadı daha gerek yok dedi hayırlısı artık.

gözün aydın canım forumdaki arkadaşların çoğunun 3 tane yumurtası olmuş inşallah hepimizinki tutarda burda düğün dernek yaparız sen stres yapma sakin ol ay sanki benim aşılamam olcak gibi heycanlandım dua edeceğim sana bol bol canım

sıtres yaptıkca olmuyo zaten bunun farkındayım onun için rahat davranıyorum olursa olur diyorum nasıl olsa bir evladım var diyorum teselli veriyorum kendime

seninde dediğin gibi bir tesellin var daha önce tatmışsın bu duyguyu allahım inşallah yeniden tattırsın sana canım

Kızlar bide herkes kaç yumurtayla aşılama oldu yazarmısınız hepiniz..ben 3 yumurtyala aşılama oldum...yumurta fazla olunca sans artıyomu???

3ten fazla olan yumurtayla yapmıyolar benim bildiğim aşılamayı iptal ediyolar coğul gebelik olma şansı var cunku onun için risk almıyo doktorlar benimde 3 tane yumurtam oldu canım

ben yeni katıldım aranıza bu ay aşılama yaptırdımm.. ilk haftaa hasta olucakmışım gibi kasıklarımda belimde agrılar vardıı.şimdi okadar agrım yok ama bel agrısı cekiyorum bugün11. günüm icim icime sıgmıyorr. hafif bi sancıda olsa hasta olucakmışım gibi hissediyorum kendimi.:((:(:(:

hayırlı olsun canım inşallah tutar aşılaman bende de gögüs ağrısı ve sol kasığımda arası ra batma oluyor az kalmış test gününe inşallah mutlu haberler alırsın düşünmemeye calış her nekadar zor olsada başka şeylere odaklan stres yapma canım:16::16::16::16::16::16:

Teşekkür ederim inşallah hepimizin aşılamaları tutar bu ay... Beim 3 yumurtam vardı ancak 2 si çatlayacak durumda19 mm demişti, gonalf 75 unite kullandım. aşılamayı yaptıktan sonra spermler yıkanmış olduğu için daha yoğun olduğunu ve bu yüzden rahimde kramp ve kasılmaların olacağını söyledi. Rahim onu bir anda kabul edemiyorumuş. Bana aşılamadan sonra ilişki önermedi doktorum. Atladımı acaba bilemedim..

hoş geldin aramıza verdiğin bilgiler için teşekkürederim benim doktorum hiç söylemedi bu şekilde doktorun doğru söylemiş bence bize aşılamadan sonra ilişkiye girmekte bir sakınca yok dedi her doktorun bilgileri paylaşımları farklı buradaki forumlardan güzel şeyler öğreniyorum arkadaşlardan aralık ayını iple çekiyoruz sonuçlar icin allah yüzümüze gülsün

ya hesaba vurursan adet tarihine denk geliyo zaten canım.benim ilk aşılamam da 14.günde oldum.2.aşılamam da 15.gün adet oldum

adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyomuş inşallah sizinkide hamilelik belirtisidir

bacım bu dua biraz fazla değil mi ? :)))

olur canım bana uyar,bide ne dicem,liste yapmayı felan bilmiyorum ben,sen yapabilirmisin?

az çok belli oldu zaten kimin ne zaman aşılama olduğu aşina olduğumuz arkadaşları ekleyelim.

benim ki 15 kasım da oldum bat ım 29-30 kasım canım

saol canım çok teşekkür ederim.tüp bebekten çok korktum dr biraz daha ağır dedi,o yüzden bu aşılamaya bağladım kendimi ikiz olucak diyorum :)))

ya güzel arkadaşım şu avatarını değiştirsen baktıkça bi tuhaf oluyorum,sanki öyleymişin gibi :))) bak bana çılgın doktor ve çılgın hemşire,aynen beni anlatıyolar :))))

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]regl tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]29/30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]basakbaş[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang[/TD]
[TD]17 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azra_26[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdimm[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel50[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serenes[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]regl tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]29/30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]basakbaş[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang[/TD]
[TD]17 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azra_26[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdimm[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel50[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serenes[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hadii hayırlısı kızlar inş hepiniz güzel haberler alırsınız...

Son düzenleme:
Dün akşam doktordaydık bebişimiz çok iyi maşallah 7hafta 3günlük Kalp atışlarını duyduk eşimde bende çok heyecanlandık hatta eşim diyo tüylerim diken diken oldu dedi gayet iyiyiz yani bol bol C vitamini içmemi söyledi doktor 1 ay sonra tekrar kontrolümüz var hayırlısı artık.. :-)

[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]aşılama tarihi[/TD]
[TD]regl tarihi[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]29/30 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]basakbaş[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaplang[/TD]
[TD]17 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azra_26[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdimm[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel50[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serenes[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım aşılamadan itibaren 14 gün koyuyorum üzerine 8 aralık diye yaz batımı sen canım..

Back