- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
2 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz ama her ay hüsran sen canımSen kaç yıllık evlisin canım? Ne zamandır istiyorsun bebiş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz ama her ay hüsran sen canımSen kaç yıllık evlisin canım? Ne zamandır istiyorsun bebiş?
Önümüzdeki ay 2. Yıl dolacak en başından beri istiyoruz biz hiç korunmadık. Ama yok Rabbim kısmet etmiyor.2 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz ama her ay hüsran sen canım
Rabbim en tez zamanda en güzel şekilde versin.doktor ne diyor peki. Hormon testleri sperm testi vs yapıldı mıBen
Önümüzdeki ay 2. Yıl dolacak en başından beri istiyoruz biz hiç korunmadık. Ama yok Rabbim kısmet etmiyor.
Benim rahim filmi çekilcek bu ay.. Rahim filmi çekildiği ay klomen vs kullanılıyor mu bilmiyorum hiç.. İnşallah temiz çıkar bakalım doktor ne dicekBu ay hüsranla sonuçlanan arkadaşlarım hepimiz için çok üzgünüm önümüzdeki ay devam edecek olan var mı? Teach_Mavi Rosegold0 Magnifiaque
Herşey yapıldı hepsi tertemiz. Regl günlerim düzenli saati saatine hatta. Sadece stres. Bu benim ilk çatlatma iğnemdi kendi kendime söz vermiştim ne olursa olsun umursamicam kafama takmicam diye ama cidden bu huyumdan nefret ediyorum. Bende bi görümce var düşmanımın bile başına vermesin Allah. Yaptı yine yapacağını bende de suç var niye takıyorum bu kadar. Çok üzüldüm çok canımı sıktım günlerce biliyorum ondan olmadı.Rabbim en tez zamanda en güzel şekilde versin.doktor ne diyor peki. Hormon testleri sperm testi vs yapıldı mı
Hsg den sonra 1 ay dinlendiriyolar radyasyona maruz kaldığın içinBenim rahim filmi çekilcek bu ay.. Rahim filmi çekildiği ay klomen vs kullanılıyor mu bilmiyorum hiç.. İnşallah temiz çıkar bakalım doktor ne dicek
Ahh kuzumm stresle baş edemiyoruz malesef ki.. Ah çevre baskısı sinir oluyorum insanlara, zaten zor süreçteyiz daha da zorlaştırıyorlarHerşey yapıldı hepsi tertemiz. Regl günlerim düzenli saati saatine hatta. Sadece stres. Bu benim ilk çatlatma iğnemdi kendi kendime söz vermiştim ne olursa olsun umursamicam kafama takmicam diye ama cidden bu huyumdan nefret ediyorum. Bende bi görümce var düşmanımın bile başına vermesin Allah. Yaptı yine yapacağını bende de suç var niye takıyorum bu kadar. Çok üzüldüm çok canımı sıktım günlerce biliyorum ondan olmadı.
Off hayır ya direkt şubata kalcak o zamanHsg den sonra 1 ay dinlendiriyolar radyasyona maruz kaldığın için
Çok şükür her şey temiz demek ki olmaması için bir sebep yok öyle düşün ve dua et canımm, inşallah olacak bizim de yüzümüz gülecekkHerşey yapıldı hepsi tertemiz. Regl günlerim düzenli saati saatine hatta. Sadece stres. Bu benim ilk çatlatma iğnemdi kendi kendime söz vermiştim ne olursa olsun umursamicam kafama takmicam diye ama cidden bu huyumdan nefret ediyorum. Bende bi görümce var düşmanımın bile başına vermesin Allah. Yaptı yine yapacağını bende de suç var niye takıyorum bu kadar. Çok üzüldüm çok canımı sıktım günlerce biliyorum ondan olmadı.
Bende denicem galiba. Bi yandan da diyorum ki bu ay bi kendimi rahatlatsam tedavi olmayıp spor yapar biraz kilo veririm sigarayı bırakırım kafamı toplarım biraz diyorum ama bilmiyorum yine de çok kararsızımBen doktoruma msj attim anlattim böyle böyle diye bana yazmış ki bidaha kan ver adet olmadıysan ama hiç sanmıyorum evet ben bu ayda denicem benimde ilk iğneyle denememdi
Pes etme canım. Allah sabredenlerin yanında. Dene birdaha. Bende aynıyım şu an eşim akşam 5de eve gelicek nasıl söylerim bilmiyorum.Çok ağır Bi imtihan ya valla hiç bisi yapmak istemiyorum eşim diyo deneyelim bidaha diye iyice kolum kanadım kırıldı
Yaa gerçekten hissediyorum. Yuvam evlatsız kalmayacak rabbim bigün verecek. Ama bu süreç beni çok yıprattı. İsyan etmek istemiyorum Allah şaşırtmasın. Gerçekten ağır geliyo bana bu negatifi görmek. Çevrem hamişlerle dolu. Ya insanlar hamile kaldıklarında bana söylemeye çekiniyor. Bende gerçekten yemin ederim kimseyi kıskanmıyorum Allah biliyo içimi ama insanların onları kıskandığımı düşünmeleri bile beni çok üzüyo. Rabnim nolur en kısa zamanda bize de nasib etÇok şükür her şey temiz demek ki olmaması için bir sebep yok öyle düşün ve dua et canımm, inşallah olacak bizim de yüzümüz gülecekk
Bu cümleler sanki inan benim dilimden dökülmüş gibi.. Bebek sahibi olmaya çalışan biz kadınlar o kadar ortak duygu düşünceler içindeyiz ki.. Ve dalgalı ruh hali içinde.. Bir iyi hissediyorum kendimi umut doluyorum sonra bir bakmışım negatifi görünce yine yıkılmışım.. İyice tükeniyorum ama hissediyorum.. Öğrencilerime bakarken bazen gözlerim doluyor.. Benim de malrsef çevrem hamilelerle dolu ve kıskanmak değil asla insan imreniyor sadece..onlara veren Allah bize de verir bu ay inşallah..Yaa gerçekten hissediyorum. Yuvam evlatsız kalmayacak rabbim bigün verecek. Ama bu süreç beni çok yıprattı. İsyan etmek istemiyorum Allah şaşırtmasın. Gerçekten ağır geliyo bana bu negatifi görmek. Çevrem hamişlerle dolu. Ya insanlar hamile kaldıklarında bana söylemeye çekiniyor. Bende gerçekten yemin ederim kimseyi kıskanmıyorum Allah biliyo içimi ama insanların onları kıskandığımı düşünmeleri bile beni çok üzüyo. Rabnim nolur en kısa zamanda bize de nasib et
Helal olsun canım ne demek ne güzel uzun uzun yazmışsın.. Öncelikle başın saolsun.. Allahım annene şifa versin kistinin gitmiş olması ne güzel..bu ay iğneden sonra elinden geldiğince dinlen bol su iç stresten uzak durmaya çalıiş..inşallah bu ay miniğin seninle olurHepimiz umut dünyasında yaşıyoruz,Rabbim bizim sabrımızı bence en güzel imtihani ile siniyor ben buna bile sukrediyorum. Doktor tercihiniz çok önemli kızlar ve cevrenizde sizi strese sokan şeyler.. Eşim askeri personel biz resmiyette 2,5 senedir evli ama henüz 7 aydır yanyanayiz... Devlet hastanesinde doktora gittigimde her seyin cok iyi,folik asit al dedi. Folik asite guvenmedim (içeriği bakimindan) kullanmadim. Eşim zaten yine gorevlendirmeyle 8 ay gitti... Sonra geldi bu defa yurtdışı görevi çıktı Haziran da döndü. Geldiği gibi beni doktora götürmesini söyledim,babami kaybetmis olmak eşimin sürekli goreve gitmesi yatalak anneme bakmak tek başıma kalmışlık beni cok yipratti ve 2 ay adet olmadigimi biliyorum.. Haziranda doktora gittigimizde pko cikti minik minik 19-20 tane saydi doktorum. Dogum kontrol hapı kullandirdi (lh-fsh testine bakip) ilac yan etki yapti 2000'de bir olacak ihtimal beni buldu bu defa 2 ay kan sulandırıcı igne vuruldum. 60-65 iğne gibi. Ve pkolu ben (kür extra ilaclar) bu ay ile beraber 5 aydir kendim adet oluyorum. Kasım da çatlatma iğnesi vuruldum,tutmadi bu ay 6 aralik gebelik beklerken 7 aralik adet oldum. Doktoruma gittik ve mucize gibi bir şey Kasım'da kalan kistlerim tamamen gitmis Kasım da iğne vuruldugumda doktorum bana en az 1 hafta dinlen iliski sonralari dedi (kan pihtilasmasi yüzünden düşük riskim var) anneannem hastalandigindan ona da bakmak zorunda kaldim asla dinlenemedim. Velhasil bu ay haftaya doktorum yine yumurtaliklarima bakıp iğne vuracak. Gecen ay klomen ile büyüttük yumurtaligi bu ay femara. İlaca bugün basladim adetimin 3.gunu gunde 2 defa ilacı kullanacağım. Kesinlikle kendini yoracak is,agir kaldirma,bir yerlere uzanma vs yapma bol bol dinlen iğne sonrasi diye tekrar hatirlatti.. ve bu defa iğne tedavi vs buradaki sizler dışında kimseye bahsetmemeye karar verdim. Yumurtalık büyütmek icin doğal yol olarak ilaca ek doktorum: kuru incir/muz/sebze/avakado vs yememi önerdi sizlere de fikir olsun. Bu durumlari süreçleri yaşıyorsanız diye uzunca yazdım hakkınızı helal edin
Ben çocuk istiyorum diye bir yıl oldu sigarayı bırakalı ama her negatifte bir kaç tane kaçamak yapıyorum.. Belki de en baştan herşeyi hesapladığım için böyle geç oluyor istediklerim, plansız hareket edememe, kontrol altında tutma davranışımdan nefret ediyorum.. Ah bi akışına bırakabilsem..Bende denicem galiba. Bi yandan da diyorum ki bu ay bi kendimi rahatlatsam tedavi olmayıp spor yapar biraz kilo veririm sigarayı bırakırım kafamı toplarım biraz diyorum ama bilmiyorum yine de çok kararsızım