Hepimiz umut dünyasında yaşıyoruz,Rabbim bizim sabrımızı bence en güzel imtihani ile siniyor ben buna bile sukrediyorum. Doktor tercihiniz çok önemli kızlar ve cevrenizde sizi strese sokan şeyler.. Eşim askeri personel biz resmiyette 2,5 senedir evli ama henüz 7 aydır yanyanayiz... Devlet hastanesinde doktora gittigimde her seyin cok iyi,folik asit al dedi. Folik asite guvenmedim (içeriği bakimindan) kullanmadim. Eşim zaten yine gorevlendirmeyle 8 ay gitti... Sonra geldi bu defa yurtdışı görevi çıktı Haziran da döndü. Geldiği gibi beni doktora götürmesini söyledim,babami kaybetmis olmak eşimin sürekli goreve gitmesi yatalak anneme bakmak tek başıma kalmışlık beni cok yipratti ve 2 ay adet olmadigimi biliyorum.. Haziranda doktora gittigimizde pko cikti minik minik 19-20 tane saydi doktorum. Dogum kontrol hapı kullandirdi (lh-fsh testine bakip) ilac yan etki yapti 2000'de bir olacak ihtimal beni buldu
bu defa 2 ay kan sulandırıcı igne vuruldum. 60-65 iğne gibi. Ve pkolu ben (kür extra ilaclar) bu ay ile beraber 5 aydir kendim adet oluyorum. Kasım da çatlatma iğnesi vuruldum,tutmadi bu ay 6 aralik gebelik beklerken 7 aralik adet oldum. Doktoruma gittik ve mucize gibi bir şey Kasım'da kalan kistlerim tamamen gitmis
Kasım da iğne vuruldugumda doktorum bana en az 1 hafta dinlen iliski sonralari dedi (kan pihtilasmasi yüzünden düşük riskim var) anneannem hastalandigindan ona da bakmak zorunda kaldim asla dinlenemedim. Velhasil bu ay haftaya doktorum yine yumurtaliklarima bakıp iğne vuracak. Gecen ay klomen ile büyüttük yumurtaligi bu ay femara. İlaca bugün basladim adetimin 3.gunu gunde 2 defa ilacı kullanacağım. Kesinlikle kendini yoracak is,agir kaldirma,bir yerlere uzanma vs yapma bol bol dinlen iğne sonrasi diye tekrar hatirlatti.. ve bu defa iğne tedavi vs buradaki sizler dışında kimseye bahsetmemeye karar verdim. Yumurtalık büyütmek icin doğal yol olarak ilaca ek doktorum: kuru incir/muz/sebze/avakado vs yememi önerdi sizlere de fikir olsun. Bu durumlari süreçleri yaşıyorsanız diye uzunca yazdım hakkınızı helal edin