• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

ben 8 haftalik hamileyim 2 defa gittim canim 4 hafta sinra gidicem dr um tum testlerimi yapicak 2 lli falan ins tertemiz cikar dua edin kizlar

selam kızlar mide bulantılarım gün boyu sürüyo hiç geçmiyo
sütt yoğurt pekmez yemem lazım ama hepsinden tiksindim ne yapıcam bilmiyorum

Canım çok üzüldüm :( dinlen kendine iyi bak inşallah bebişin sana tutunur ve seni bırakmaz Rabbim senin ve tüm bebek bekleyen annelerin yardımcısı olsun.
Amin canım inşallah..
canım çok geçmiş olsun benimde iki kere kanamam oldu kahverengi lekelenme şeklindeydi 18 gündür progestan kullanıyorum. ayakta fazla kalırsam agrılarım oluyor perşembeden sonra hiç devam ettimi.ilk 20 haftada az miktarda kanama birçok hamilede görünüyormuş yarısı düşükle sonuçlanıyormuş dinlenmni tavsiye ederim inş birşeycik olmaz

Sağol canım zaten şimdi dr dan geliyorum kanamam geçmiş.

teşekkürler seninde bebegini kucagına almayı nasip etsin Allahım.
uzman tvydi sanırım oradaki doktor konuşurken gebeligin 10. haftasındayız yani 9+1 9+6 demişti o yüzden kafam karıştı

merhaba,

forumda dolaşırken mesajına rastladım ben de benzer bir problem yaşamıştım 7. haftada o yüzden mesaj atmak istedim.
bu devam eden bir kanama mı yoksa bir defalık mı oldu?
Doktorunun kesenin çevresine bakması gerekiyor. bazı kanamalar çok önemsiz kanamalar olabiliyor. benim kanamam bir kere olmuştu iğne yapıldı iki gün dinlendim ve çok şükür bu günlere kadar geldik bir daha tekrar etmedi. ilk 12 hafta riskli olduğu için bu tarz problemlerde dikkat etmek gerek ancak ''20.haftaya kadar düşük olabilir'' gibi bir açıklama hiç mantıklı ve güzel gelmedi bana. bebek ikinci trimester'a geçince yani 12. haftan bittikten sonra düşük riski de azalıyor. dolayısıyla doktorun böyle bir şey söylüyorsa adam akıllı bir sebep te vermeli bana kalırsa.
sakın endişelenme ve kendini üzme eminim her şey yoluna girecek

Canım benimde 1 defa oldu kanamam sonra giderek kesildi.progestanımı içiyorum çok şükür.Ben bugün Çamlıca semt polikiliniğindeki Nazlı Karataş hocaya gittim beni çok rahatlattı.Birçok test yaptı.İdrar ve idrar kültürüde verdim belki sancılarımın nedeni idrarda belli olur diye.Gaz oluncada kasıklarda ağrı loluyomuş.

Canım öncelikle zeynep kamile gitme sakın.Hiçbir şey yapmıyorlar çünkü.Ben daha önce aynı sebepten yatış bile yapmıştım orada.Sıfır ilaç,sıfır araştırma.Sadece gözlem yapıyorlar.Ne gözlemiyse? 2.si senin kan pıhtılaşması, troit gibi değerlerine hamileyken bakıldı mı? Onlar bir numaralı sebepler.Bakılmadıysa eğer en kısa sürede onlara baktır canım.Yani progesteronu dayayıp eve göndermek adet olmuş.Ama yapılabilecek birşey varsa, yapılmalı.He Rabbim korusun,Allah yazdıysa bozsun eğer ki bebek sağlıksızsa o zaman zaten elden bişey gelmiyor.Ama kızlara katılıyorum 20. haftaya kadar düşer diye bir saçmalık hayatımda duymadım.Neye göre düşer? Hey Allahım sen akıl fikir ihsan et bazılarına.:20:

Gitmem zeynep kamile zatenben bu gün çamlıca semt polik. gittim Nazlı Karataş hocaya çok ilgiliydi tüm tahlillerimi verdim 2 hafta sonra tekrar gidicem.Herşeyi anlattı bana tek tek şunu yapma bunu ye bunu içme diye çok tatlı biri Allah razı olsun çok Rahatlattı beni.Özel hastane gibiydi zaten öyle muamele gördüm yani.Ama 2 li 3 lü testleri zeynep kamilde yap dedi.

Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah hamile olan arkadaslarimizada sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.

Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.

Merhaba annemle ben de birer yasin okuyacağız sana. İnşallah rabbim kabul eder, okunan yasinler vesile olur ve sana da hayırlı bir evlat nasip eder.
Sen kendin meryem ve Ta Ha sürelerini de oku. Rahatlarsın sıkıntıların azalır inşallah.

Sevgilerle...

Kızlar bende1 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim.. Bugün 10+2 haftalık hamileyim.. 7. Haftadan beri progestan kullanıyorum.. Bu hafta sonu bırak dedi doktorum.. Kese çevresinde kanama alanları vardı benim.. İnşallah herkes sağlıklı bir şekilde 9 ayı atlatır..

Kızlar bende1 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim.. Bugün 10+2 haftalık hamileyim.. 7. Haftadan beri progestan kullanıyorum.. Bu hafta sonu bırak dedi doktorum.. Kese çevresinde kanama alanları vardı benim.. İnşallah herkes sağlıklı bir şekilde 9 ayı atlatır..

hayirli olsun canim saglikla al kucagina ins

midemde hic bıtmeyen cok kotu agrı var
sankı tas oturmus ve yakıyor mıdemı bogazıma kadar...

hep boyleyız.mıde bulantım hıc olmadı ama bu daha kotu

yanı bugunde kotuyuz=(

midemde hic bıtmeyen cok kotu agrı var
sankı tas oturmus ve yakıyor mıdemı bogazıma kadar...

hep boyleyız.mıde bulantım hıc olmadı ama bu daha kotu

yanı bugunde kotuyuz=(

Aahh ahh.Bir de düşün ki,ben normalde bu rahatsızlığa sahip olup,anca ilaçlarla rahatlıyordum.Şu an midemin durumunu tarif edemem.İlaç da vermiyorlar.Dişimizi sıkıcaz hamilelik bitene kadar.Sana tavsiyem,evdeysen eğer,sütyen takma.En azından şu sıkıntıların hafifleyene kadar.Az ve sık ye.Çok fazla doyma.Yemek yedikten sonra hemen yatma.Yemeğin üstüne hemen su içme.Bir de çiğ soğan,çikolata,kahve,çay,asitli içecekler,asitli meyveler(portakal,greyfurt gibi) reflüyü azdırıyor.Onlara dikkat et canım.

Aahh ahh.Bir de düşün ki,ben normalde bu rahatsızlığa sahip olup,anca ilaçlarla rahatlıyordum.Şu an midemin durumunu tarif edemem.İlaç da vermiyorlar.Dişimizi sıkıcaz hamilelik bitene kadar.Sana tavsiyem,evdeysen eğer,sütyen takma.En azından şu sıkıntıların hafifleyene kadar.Az ve sık ye.Çok fazla doyma.Yemek yedikten sonra hemen yatma.Yemeğin üstüne hemen su içme.Bir de çiğ soğan,çikolata,kahve,çay,asitli içecekler,asitli meyveler(portakal,greyfurt gibi) reflüyü azdırıyor.Onlara dikkat et canım.

eyvahhhhh e ben uc haftadır delı gıbı sıkma mandalına ıcıyorum ondan demek ölüyorum ben..bende de mıde problemı vardı onceden ..uzulup sınırlendıgımde aman allahım...hem gaz var gıbı sıserdım hem de aynen boyle yanardım.hamılelıgımın basından berı bır kez kusma yasamadım.ama bu bogazımdaymıs hıssı mıdemın ve tas gıbı eksi halini Allah kımseye vermesın..=(sutyen zaten takamıyorum gogussuz olan ben ,su an masallahım var ..ınanılmaz bır fark...

en cok yemekte sıkıntılıyım.dun mutfakta ben ne yıcem dıye agladım o kadar yanı...=( Rabbım yardımcımız olsun.. daha dr.umu bıle bulamadım..kafam cok karısık

mrb arkadaşlar. bugün doktora gittim çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördüm 7 hafta 6 günlük dedi doktor. boşuna stres yapmışım.Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah bebeklerimizi..

eyvahhhhh e ben uc haftadır delı gıbı sıkma mandalına ıcıyorum ondan demek ölüyorum ben..bende de mıde problemı vardı onceden ..uzulup sınırlendıgımde aman allahım...hem gaz var gıbı sıserdım hem de aynen boyle yanardım.hamılelıgımın basından berı bır kez kusma yasamadım.ama bu bogazımdaymıs hıssı mıdemın ve tas gıbı eksi halini Allah kımseye vermesın..=(sutyen zaten takamıyorum gogussuz olan ben ,su an masallahım var ..ınanılmaz bır fark...

en cok yemekte sıkıntılıyım.dun mutfakta ben ne yıcem dıye agladım o kadar yanı...=( Rabbım yardımcımız olsun.. daha dr.umu bıle bulamadım..kafam cok karısık

Çok zor yaa.Mesela ben akşam 8'den sonra su bile içemiyorum.Ama dün akşam,resmen siyah zeytin aşerdim.Ki normalde öyle bir düşkünlüğüm yoktur zeytine.Arka arkaya bir sürü yedim.Tabi sonrası malum.:105: Ya benim de hala doktorum yok.Devlet hast. gidiyorum ama,özelle beraber götürmek istiyorum ikisini.Çünkü doğumu(o aşamaya gelirsek inşallah) özelde istiyoruz.
Bu arada kızlar, özellikle İstanbul,Ankara,İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar, eğer 2'li testinizi devlet hastanesinde yaptıracaksanız, 6 ila 9 hafta arası randevusunu almanız gerekiyor.Çünkü 1 -1,5 ay önceden doluyor heryer.İhmal etmeyin.Sonra özelde yaptırmak zorunda kalırsınız.Bilginiz olsun.

kızlar ağzımın tadı hep acı acı bi garıp hep bişeler yıyıp o tat gitsin istıyorum bu normal mi?

Maşallah…Barekallah…:nazar::nazar: :49::49::49:

İsim Son adet Tarihi Beklenen doğum tarihi Son durum

annelite 01.10.2012 08.07.2012 Kalp atışları görüldü. :emir_bebek:

mrcn33 02.10.2012 09.07.2012 Kalp atışları duyuldu :emir_bebek:

gzmbrl 03.10.2012 10.07.2012 Kalp atışları duyuldu :emir_bebek:

htckbrysl 06.10.2012 13.07.2012 Kese göründü. :emir_bebek:

benimxx 06.10.2012 13.07.2012 Kese göründü. :emir_bebek:

pepeninteyzesi 06.10.2012 13.07.2012 :emir_bebek:

veryergin 08.10.2012 15.07.2012 Bebiş göründü.:emir_bebek:

asli_as 01.10.2012 15.07.2012 Kese göründü.:emir_bebek:

ebrarkenan 10.10.2012 17.07.2012 Kanda çıktıı :emir_bebek:

Pinuspinea 13.10.2012 20.07.2012 Kanda çıktıı:emir_bebek:

Amandil 13.10.2012 20.07.2012 :emir_bebek:

Gkcenglish 15.10.2012 22.07.2012 Kese göründü.:emir_bebek:

Nhg2 17.10.2012 24.07.2012 Kese göründü.:emir_bebek:

Alya21 18.10.2012 25.07.2012 Kese göründü.:emir_bebek:

imranergül 19.10.2012 26.07.2012 :emir_bebek:

TubiLii 20.10.2012 27.07.2012 :emir_bebek:

Alaraalara 22.10.2012 29.07.2012 :emir_bebek:

Gazili07 22.10.2012 29.07.2012 Kanda çıktıı :emir_bebek:

Mahsunmenekşe25.10.2012 01.08.2012 Test pozitiff :emir_bebek:

herkese meraba biraz gec oldu ama benide eklermisiniz benim sat 31 ekim doğum tarihi:08.08.2013 kese göründü ...
önümüzdeki hafta p tesi yada salı günü kalp atıslarını duyucaz inş...:16:herşey yolunda gider inş. kızlar dualarınızı eksik etmeyin...
sizinle yürümek güzel olucak umarım bu yolda hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız:16:

kızlar ağzımın tadı hep acı acı bi garıp hep bişeler yıyıp o tat gitsin istıyorum bu normal mi?

benimde öle cnm yaa ağzımın hic tadı yok:50:
sabah yine mide bulantısıyla kalktım öğür öğür mahvoldum napalım bu günlerde gecicek Allahın izniyle....
bu arada cnm sana özel msj atamıyom yaa hata verioo anlamadım gitti:44:

Back