- Konu Sahibi Plebisit82
kızlar ne kadar sıklıkta rutin kontrollerine gidiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah..Canım çok üzüldüm dinlen kendine iyi bak inşallah bebişin sana tutunur ve seni bırakmaz Rabbim senin ve tüm bebek bekleyen annelerin yardımcısı olsun.
canım çok geçmiş olsun benimde iki kere kanamam oldu kahverengi lekelenme şeklindeydi 18 gündür progestan kullanıyorum. ayakta fazla kalırsam agrılarım oluyor perşembeden sonra hiç devam ettimi.ilk 20 haftada az miktarda kanama birçok hamilede görünüyormuş yarısı düşükle sonuçlanıyormuş dinlenmni tavsiye ederim inş birşeycik olmaz
Sağol canım zaten şimdi dr dan geliyorum kanamam geçmiş.
teşekkürler seninde bebegini kucagına almayı nasip etsin Allahım.
uzman tvydi sanırım oradaki doktor konuşurken gebeligin 10. haftasındayız yani 9+1 9+6 demişti o yüzden kafam karıştı
merhaba,
forumda dolaşırken mesajına rastladım ben de benzer bir problem yaşamıştım 7. haftada o yüzden mesaj atmak istedim.
bu devam eden bir kanama mı yoksa bir defalık mı oldu?
Doktorunun kesenin çevresine bakması gerekiyor. bazı kanamalar çok önemsiz kanamalar olabiliyor. benim kanamam bir kere olmuştu iğne yapıldı iki gün dinlendim ve çok şükür bu günlere kadar geldik bir daha tekrar etmedi. ilk 12 hafta riskli olduğu için bu tarz problemlerde dikkat etmek gerek ancak ''20.haftaya kadar düşük olabilir'' gibi bir açıklama hiç mantıklı ve güzel gelmedi bana. bebek ikinci trimester'a geçince yani 12. haftan bittikten sonra düşük riski de azalıyor. dolayısıyla doktorun böyle bir şey söylüyorsa adam akıllı bir sebep te vermeli bana kalırsa.
sakın endişelenme ve kendini üzme eminim her şey yoluna girecek
Canım öncelikle zeynep kamile gitme sakın.Hiçbir şey yapmıyorlar çünkü.Ben daha önce aynı sebepten yatış bile yapmıştım orada.Sıfır ilaç,sıfır araştırma.Sadece gözlem yapıyorlar.Ne gözlemiyse? 2.si senin kan pıhtılaşması, troit gibi değerlerine hamileyken bakıldı mı? Onlar bir numaralı sebepler.Bakılmadıysa eğer en kısa sürede onlara baktır canım.Yani progesteronu dayayıp eve göndermek adet olmuş.Ama yapılabilecek birşey varsa, yapılmalı.He Rabbim korusun,Allah yazdıysa bozsun eğer ki bebek sağlıksızsa o zaman zaten elden bişey gelmiyor.Ama kızlara katılıyorum 20. haftaya kadar düşer diye bir saçmalık hayatımda duymadım.Neye göre düşer? Hey Allahım sen akıl fikir ihsan et bazılarına.
Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah hamile olan arkadaslarimizada sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
Kızlar bende1 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim.. Bugün 10+2 haftalık hamileyim.. 7. Haftadan beri progestan kullanıyorum.. Bu hafta sonu bırak dedi doktorum.. Kese çevresinde kanama alanları vardı benim.. İnşallah herkes sağlıklı bir şekilde 9 ayı atlatır..
hayirli olsun canim saglikla al kucagina ins
midemde hic bıtmeyen cok kotu agrı var
sankı tas oturmus ve yakıyor mıdemı bogazıma kadar...
hep boyleyız.mıde bulantım hıc olmadı ama bu daha kotu
yanı bugunde kotuyuz=(
midemde hic bıtmeyen cok kotu agrı var
sankı tas oturmus ve yakıyor mıdemı bogazıma kadar...
hep boyleyız.mıde bulantım hıc olmadı ama bu daha kotu
yanı bugunde kotuyuz=(
Aahh ahh.Bir de düşün ki,ben normalde bu rahatsızlığa sahip olup,anca ilaçlarla rahatlıyordum.Şu an midemin durumunu tarif edemem.İlaç da vermiyorlar.Dişimizi sıkıcaz hamilelik bitene kadar.Sana tavsiyem,evdeysen eğer,sütyen takma.En azından şu sıkıntıların hafifleyene kadar.Az ve sık ye.Çok fazla doyma.Yemek yedikten sonra hemen yatma.Yemeğin üstüne hemen su içme.Bir de çiğ soğan,çikolata,kahve,çay,asitli içecekler,asitli meyveler(portakal,greyfurt gibi) reflüyü azdırıyor.Onlara dikkat et canım.
O yanmalar çok kötü oluyor ama 3-4 gün sonra geçecek biraz leblebi ye daha dayanılır olur.
eyvahhhhh e ben uc haftadır delı gıbı sıkma mandalına ıcıyorum ondan demek ölüyorum ben..bende de mıde problemı vardı onceden ..uzulup sınırlendıgımde aman allahım...hem gaz var gıbı sıserdım hem de aynen boyle yanardım.hamılelıgımın basından berı bır kez kusma yasamadım.ama bu bogazımdaymıs hıssı mıdemın ve tas gıbı eksi halini Allah kımseye vermesın..=(sutyen zaten takamıyorum gogussuz olan ben ,su an masallahım var ..ınanılmaz bır fark...
en cok yemekte sıkıntılıyım.dun mutfakta ben ne yıcem dıye agladım o kadar yanı...=( Rabbım yardımcımız olsun.. daha dr.umu bıle bulamadım..kafam cok karısık
Maşallah Barekallah
İsim Son adet Tarihi Beklenen doğum tarihi Son durum
annelite 01.10.2012 08.07.2012 Kalp atışları görüldü.
mrcn33 02.10.2012 09.07.2012 Kalp atışları duyuldu
gzmbrl 03.10.2012 10.07.2012 Kalp atışları duyuldu
htckbrysl 06.10.2012 13.07.2012 Kese göründü.
benimxx 06.10.2012 13.07.2012 Kese göründü.
pepeninteyzesi 06.10.2012 13.07.2012
veryergin 08.10.2012 15.07.2012 Bebiş göründü.
asli_as 01.10.2012 15.07.2012 Kese göründü.
ebrarkenan 10.10.2012 17.07.2012 Kanda çıktıı
Pinuspinea 13.10.2012 20.07.2012 Kanda çıktıı
Amandil 13.10.2012 20.07.2012
Gkcenglish 15.10.2012 22.07.2012 Kese göründü.
Nhg2 17.10.2012 24.07.2012 Kese göründü.
Alya21 18.10.2012 25.07.2012 Kese göründü.
imranergül 19.10.2012 26.07.2012
TubiLii 20.10.2012 27.07.2012
Alaraalara 22.10.2012 29.07.2012
Gazili07 22.10.2012 29.07.2012 Kanda çıktıı
Mahsunmenekşe25.10.2012 01.08.2012 Test pozitiff
kızlar ağzımın tadı hep acı acı bi garıp hep bişeler yıyıp o tat gitsin istıyorum bu normal mi?