- Konu Sahibi Plebisit82
düzelince atarsın canım
bnm bulantım yokta umarım başlamaz senın en bastan berı bulantın varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzelince atarsın canım
merhaba kızlar bende kasım ayıonda haıle kalıp 5 haftalıkken aralık ayında oğrendım bende sızdenım yanı bugun dr kontrolumuz vardı 6+3 gunluguz ve kalp atıslarını duyduk bugun allah hepimize saglıkla kudcagımıza almayı nasıp etsın
ayy cok sevindim cnm hayırlı uğurlu olsun ...
inş. cok güzel bi hamilelik gecirirsin ve bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız hepimiz
kalp atıslarınıda duymussun ne güzell....
biz keseyi gördük 5 haftalıkken ama kalp atısı için erken dedi doktorumuz...
önümüzdeki hafta gidicez ins bizde duyarız pıtpıtlarınııı
Rabbim bebişlerimizi korusun
kızlar ağzımın tadı hep acı acı bi garıp hep bişeler yıyıp o tat gitsin istıyorum bu normal mi?
tesekkur ederım canım ınsallah sende duyarsın ve saglıklı bır sekılde kucagına alırsın ben aralıgın 10 da oğrendım kan testıne gore 4-5 haftalıktı ve ussten ultrasyonla değil sadce vajınal ulrasyonla gorundu dr 2 ocakta gel kalp atısları anca ozaman duyarız demıstı sonra ben baska dr gıttım bebegım 5.5 haftalıkken o da bugunu yanı 1 hafta sonra gel 6. haftadan sonra duyulur demıstı cok sukur duyduk darısı senın basına canım
Aynı şekilde berbat bir ağız tadı.. Geçirici şeyler atıştırıyorum ama sonra yine aynı tat yani hamilelerde normal bir durummuş..
Kızlar bende salı günü gittim doktora.Allah a şükür herşey yolunda pata pata pata içerde inanılmaz bi çabada bebişim:) Maşallah ona. Böle yatay olarak duruo orda,göbek bağını falan gösterdi doktor. Bir ay sonra ikili teste çağırdı.Bu ikili test işi bana mantıklı gelmio ama ya sonucu kesin olmayan bi test, sadece olasılık testiymiş. Yani kimse o testin sonucuna göre herhangi bişeye karar veremezki, yanlışmı düşünüyorum?
Benim mide bulantılarım kısa sürdü geçmişti çoktan doktor tekrar olabilir dedi.Olmaz inşallah.
Bi de bende şey oluyo,gözlerim kırpınca parlak parlak ışıklar görüyorum anlık başka olan varmı acaba böle:)
günaydın canlarımmm ... 6. haftamızda bebeğimizi kaybettik dün veda ettik .. pıt pıt larımız durmuş dr larımız 3 dr gittik ki hepsi aynı şeyi söyledi bizde veda etmek zorunda kaldık rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza bizimki başka bahara kaldı artık
canım benım..cok ama cok uzuldum..bıkac gundur bende dusmesını ıstıyorum cunku dogru ınsanla evlı degılım..hergun herseferınde bır kez daha bır kez daha anlıyorum bunu..
bana cok kızacak ıcten ıce baska seyler dusunecek arkdaslar olacak bılıyorum..ama kımse kımsenın ne cektıgını bılmez.belkı benım bebegımın gunahı yok ama bız bu bebegı haketmıyoruz bunu artık cok net gorebılıyorum..hep duzelır dıye bekledım..bu hamıle halımle bıde dayak yedım.3 gundur ne uyuyorum ne yemek yıyorum sureklı aglıyorum...
daha once aıleden kımseye soylemedım..dun gece dayanamadım erkek kardesıme herseyı anlttım..aılemde ayrılmamdan yana...
Allah ısteyen herkese versın,uzmesın hamıle annelerı,mutlu mesut etsın....
cıdden durumuna uzuldum...Allah bu kaybını ınsallah ıkız cocuklar nasıp eder tez zamanda ve taçlandırır senı ve dıger tum anneleri
günaydın canlarımmm ... 6. haftamızda bebeğimizi kaybettik dün veda ettik .. pıt pıt larımız durmuş dr larımız 3 dr gittik ki hepsi aynı şeyi söyledi bizde veda etmek zorunda kaldık rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza bizimki başka bahara kaldı artık
ne diyeceğimi inan bilmiyorumm rabbim hayırlısını versin üzme kendini seni çok iyi anlıyorum benimde ilk evliliğimden şu an 12 yaşında olan bir oğlum var senin için ve bebeğin için inşallah en iyisi olur hayat işte neler neler yaşıyoruz sabır diliyorum sanacanım benım..cok ama cok uzuldum..bıkac gundur bende dusmesını ıstıyorum cunku dogru ınsanla evlı degılım..hergun herseferınde bır kez daha bır kez daha anlıyorum bunu..
bana cok kızacak ıcten ıce baska seyler dusunecek arkdaslar olacak bılıyorum..ama kımse kımsenın ne cektıgını bılmez.belkı benım bebegımın gunahı yok ama bız bu bebegı haketmıyoruz bunu artık cok net gorebılıyorum..hep duzelır dıye bekledım..bu hamıle halımle bıde dayak yedım.3 gundur ne uyuyorum ne yemek yıyorum sureklı aglıyorum...
daha once aıleden kımseye soylemedım..dun gece dayanamadım erkek kardesıme herseyı anlttım..aılemde ayrılmamdan yana...
Allah ısteyen herkese versın,uzmesın hamıle annelerı,mutlu mesut etsın....
cıdden durumuna uzuldum...Allah bu kaybını ınsallah ıkız cocuklar nasıp eder tez zamanda ve taçlandırır senı ve dıger tum anneleri
çok çok geçmiş olsun arkadaşım benimde geçen sene başıma geldi 6 haftalık kalbi durmuşdu şu an yine hamileyim rabbim sanada versinn canım çok üzülme sıkma canını
ne diyeceğimi inan bilmiyorumm rabbim hayırlısını versin üzme kendini seni çok iyi anlıyorum benimde ilk evliliğimden şu an 12 yaşında olan bir oğlum var senin için ve bebeğin için inşallah en iyisi olur hayat işte neler neler yaşıyoruz sabır diliyorum sana
çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin nasıl anlamıştınız kalbinin durduğunu ultrasonda bakıncamı anlaşıldı sen bir belirti falanmı hissettinmi kaçıncı haftada anladınız.
ben en son 7+5 gitmiştim haftadırgitmiyorum doktoramerak ediyorum o yüzden
ınsallah sende bır an evvel hayırlısıyla duyarsın canımmm benım mıdem bulantılarım oluyor ama cok yopgun degıl bazı gunlşer cok oluyor bazı gun hıc olmuyor bazen yemk kokusundan oluyor bu benım 2. bebgım ılkınde cok am cok rahat bır hamılelık gecırdım bu sefer bulantıdan cok kendımı asırı yorgun hıssedıyorum sureklı uyuma ıstegım falan var bırde acayıf acılı seyler canım cekıyor acı bıber tursu suyu acılı saltgam gıbıinş. canım yaa...aslında bende simdi gitsem olur biliyorum ama ne bilim doktor 15 gün sonra dedi öle beklemedeyim hayırlısıyla duyalımda gec olsun napalım...
ama cok merak ediyorum yaa
cok sükür sen duymussun herşey yolunda gider inş. canım ...
mide bulantıların ne durumda varmı sikayetlerin ...
benim mide bulantılarım cok fena inş. cabucak gecerrr
cokk gecmıs olsun cok ama cok uzuldum allah sabır versın hayırlısıyla tekrar saglıklı bır sekılde evlat versıngünaydın canlarımmm ... 6. haftamızda bebeğimizi kaybettik dün veda ettik .. pıt pıt larımız durmuş dr larımız 3 dr gittik ki hepsi aynı şeyi söyledi bizde veda etmek zorunda kaldık rabbim bebişlerinizi ve sizi korusun inşallah sağ salim alırsınız kucaklarınıza bizimki başka bahara kaldı artık