• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

inş. sağlıklı sıhhatli bizimledirler çok merak ediyorum arada da korkuyorum ...
evet canım resmen aynı gözüküyoruz Rabbim o günleri göstersinde sağlıklı

merhaba kızlar.. şükürler olsun ki rabbime dün kalp atışlarını gördm bebeğimn..maşallah.maşallah. :nazar::nazar::nazar::nazar: . çok erken olduğu için merak ediyorsan vajinal bakalm dedi dr.. bende valla ben çok merak edyrm mümkünse baktıralm dedim.. beklemek çok zor gerçekten...rabbim sabr versn... yavrumun kalp atışlarını görünce çok farklı düşüncelere kapıldım.. insan çok tuhaf oluyor.. rabbimin izniyle bir can içimde ..ALLAHIM NE BÜYÜKSÜN.. yaratılışımz nasılda muazzam... ben sesi duymadm .ultrasnda ses düzeyi falan yoktu.. pzartesi kısmet olursa özele gidicez .orda duyarz inşallah hayırlısyla.....
rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu.. rabbim sağsalim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah....ben şimdilik progestan kullanmaya devam edicem düşük tehlikem olduğu için....rabbim hayırlısını versn inşallah...rabbim bizi layık etsn inşallah..

Son düzenleme:
bende hamileyim hala inanamıyorum sadece ağlıyorum...ve cok korkuyorum..guvenılır bır doktor bulmak ıstıyorum.onerısı olan avrupa yakasında ltf

kızlar bulantılarınız kaç gün sürüyor benim on gün önce 3-4 gün süren bulantılarım oldu . birden kesildiler şu ara hiç yok bu haftalarda da devam etmesi gerekmiyormu. karnımda baya şişti iki gündür indi gaz şişkinligiydi sanırım eşimde kontole gidelim diyor ama

dün doktora gittim ultrasonda 6+0 a uyumlu yazıyordu ama doktorum kese var ama boş dedi kalp atışı falan duyamadık vajınal muayene etti gene duyamadık cumaya kadar bekleyelim olmazsa kürtaj yapacağım dedi ne yapacağımı bilemiyorum şimdi
daha önce böyle bir durum yaşayan var mı sizde yada cevrenizde

dün doktora gittim ultrasonda 6+0 a uyumlu yazıyordu ama doktorum kese var ama boş dedi kalp atışı falan duyamadık vajınal muayene etti gene duyamadık cumaya kadar bekleyelim olmazsa kürtaj yapacağım dedi ne yapacağımı bilemiyorum şimdi

cnm dr daha iyi bilir ama bu gibi durumda 10 haftalık olana kadar beklenmesi gerekir 6 haftalık daha çok küçük 10. hafta dada duyulmazsa o zaman düşünülür bence acele etme sen ....

iyi akşamlar hamişlerimmm bebişler nasıl siizler nasılsınız bulantıyla aranız nasıl benim bu ara başladı .. yarın dr gidiyorum inşallah bebeşimiz kalp seslerini duyacağımm ve göreceğim bana dua edin ....

bende 6 haftalıkken gittiğimde kese göründü sadece 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor çarşamba günü gidicem . 8 inci haftaya girmiş oldum. Bence sende en azından 8. haftaya girene kadar bekle. Çünkü kardeşimde de aynısı olmuştu önce görünmemişti 8 haftalıkken kalp atışlarını duyabilmişlerdi bebeğin.Hayırlısı olsun inşallah boş gebeliksede zaten bebeğin sağlıksız olduğu anlamına geliyor. Tabi hayal kırıklığı v.s. oluyor ama çok takmamak lazım. Umarım ikimizde de bebiş vardır.

iyi akşamlar hamişlerimmm bebişler nasıl siizler nasılsınız bulantıyla aranız nasıl benim bu ara başladı .. yarın dr gidiyorum inşallah bebeşimiz kalp seslerini duyacağımm ve göreceğim bana dua edin ....

iyi akşamlar.. yarın inşallah bebeğini görür ve kalp atışlarını duyarsın. güzel haberlerini alırız..

günaydın canlarım dr yeni geldik bebeğimizin sesinide duyduk gördükte ama 2 hafta küçük çıktı 6 haftalıkmış :D hayırlısı ile büyür elimize alırız inşallah ....sizlerinde hayırlı haberlerini bekliyorum ..

kızlar bulantılarınız kaç gün sürüyor benim on gün önce 3-4 gün süren bulantılarım oldu . birden kesildiler şu ara hiç yok bu haftalarda da devam etmesi gerekmiyormu. karnımda baya şişti iki gündür indi gaz şişkinligiydi sanırım eşimde kontole gidelim diyor ama

Canım benim de, 8+3'ken birden bulantılarım kesilmişti.Annem de rüya gördüğünü,bir kontrole gitmemi söylemişti.Apar topar gittim.Çok şükür iyiydi.Bişey yoktu.Doktora bulantılarım kesildi,korktum dedim.Ne güzel işte,niye korkuyorsun dedi.Derken tam doğum günümde, 9+3'te tekrar başladı.Bugün iyiyim sanki.Yani ona çok takılma derim.Karnın da gaz durumuna göre, bazen daha şiş,bazen daha inmiş gelebilir.Bana da artık büyümüyormuş,10 gündür falan aynı gibi geliyor.Ama inanıyorum ki Allahın izniyle iyidir.Kendini çok dinlememeye çalış.Allah korusun,düşüğün belirtileri farklı oluyor.Ama bir içim rahatlasın dersen, göster doktora.

Back