- Konu Sahibi Plebisit82
bizde pazartesi gideceğiz yaa çok heyecanlıyım daha görmedik kendisini kalp atışlarını da duymadık inş. herşey yolundadır
bu arada bebişlerimizde aynı günde sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde pazartesi gideceğiz yaa çok heyecanlıyım daha görmedik kendisini kalp atışlarını da duymadık inş. herşey yolundadır
inş. sağlıklı sıhhatli bizimledirler çok merak ediyorum arada da korkuyorum ...
evet canım resmen aynı gözüküyoruz Rabbim o günleri göstersinde sağlıklı
iyi akşamlar sevgili canlarımmm bebişler ne alemde biz hala sesini duyamadık pazartesi olsada bi görsekkkkkkk
bu arada bebişlerimizde aynı günde sanırım :d :d:d
amin canim. Rabbim korusun...ne mutlu sana canim.Allahim tum hepimizin bebeklerini korusun ins
dün doktora gittim ultrasonda 6+0 a uyumlu yazıyordu ama doktorum kese var ama boş dedi kalp atışı falan duyamadık vajınal muayene etti gene duyamadık cumaya kadar bekleyelim olmazsa kürtaj yapacağım dedi ne yapacağımı bilemiyorum şimdi
daha önce böyle bir durum yaşayan var mı sizde yada cevrenizde
dün doktora gittim ultrasonda 6+0 a uyumlu yazıyordu ama doktorum kese var ama boş dedi kalp atışı falan duyamadık vajınal muayene etti gene duyamadık cumaya kadar bekleyelim olmazsa kürtaj yapacağım dedi ne yapacağımı bilemiyorum şimdi
daha önce böyle bir durum yaşayan var mı sizde yada cevrenizde
iyi akşamlar hamişlerimmm bebişler nasıl siizler nasılsınız bulantıyla aranız nasıl benim bu ara başladı .. yarın dr gidiyorum inşallah bebeşimiz kalp seslerini duyacağımm ve göreceğim bana dua edin ....
iyi akşamlar.. yarın inşallah bebeğini görür ve kalp atışlarını duyarsın. güzel haberlerini alırız..
kızlar bulantılarınız kaç gün sürüyor benim on gün önce 3-4 gün süren bulantılarım oldu . birden kesildiler şu ara hiç yok bu haftalarda da devam etmesi gerekmiyormu. karnımda baya şişti iki gündür indi gaz şişkinligiydi sanırım eşimde kontole gidelim diyor ama