- Konu Sahibi Plebisit82
Arkadaşlar Pazartesı gunu keseyi görmeye gittim doktor kesenın dağınık oldugunu söyledı sizce bu nedemek?Sordum test fln verdi bısey sölemedı bilen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 9 ay önce bir düşüğüm olmuştu o nedenle gideceğimcanım 10 gün sonra neden tekrar gideceksin?
O guzel duyguyu sen de yasarsin insallah..
Sagol canim bugun cok sukur kalp atisini gorduk.. Dr. 7 haftalik oldugunu söyledi.Bir ay sonra gel dedi ama fazla degil mi?
beni de 1ay sonra çağırdı çünkü şuan yapacak bişey yok :) 1 ay sonra renkli ultrason ve 2li test inşallah güzel sonuçlar alırız:)
artık 1 ay rahatız kızlarr:)))
Slm kızlar,
Ne güzel, hepinizde güzel haberler var. Ben de az önce doktordan geldim. Ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. Pazartesi kürtajla alacaklar ( Benim hamilelik maceram burada bitiyor yani..Allah size yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
Ben kafaya takacak bişeyler bulurum kesin
canim cok uzuldum Allah yardmcin olsun p.tesi.Hayirlisi olsun herseyin bole olduysa vardir br sebebi diye dusun Allah hayirsiz bisi vermez.Ins yine hamile kalirsin bide soyle dusun sen hamile kalabliyosun en azindan bir bebege sahip olabileceksin bir gun ya hic olamayacak olanlar.Bide onlari dusun yine de sukur de canim
Desteğin için çok teşekkür ederim canım.. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
benim 9 ay önce bir düşüğüm olmuştu o nedenle gideceğim
Canım benim de geç döllenme.Mesela şu an 10+1 olması lazım ama 9+1.(İlk önce 10 gün fark vardı şimdi 7 güne düşmüş).Çünkü ben geç adet görüyorum.5 gün sonra olurum mesela her ay.Çoğunun öyle değildir.Onunla ilgili olabilir senin de.Geç döllenmiş olabilir.Bulantı durumu da kızlar bilir.Ben de çok muzdariptim.5+0 da başladı.8+4 te bitti.Şu an çok şükür gayet iyiyim.İnşallah hepinizinki de 1-2 haftaya kalmaz durur.
Gelelim yeme-içme meselesine.Ben de sadece okuduklarımı paylaşıyorum.Tabi ki uzmanı değilim konunun.Ama şu anda bebeğin midesi bile yok.Kordon bağından,plasenta aracılıyla bebişler besleniyor.Peki nasıl besleniyor.Tamamen kan akışı ile besleniyor.Kordon bağından bebişlerimize oksijen,vitaminler,kalsiyumlar,folik asitler,minerallr,proteinler vs. yani bebeğin ihtiyaç duyduğu herşey gidiyor.Biz yemek yemezsek nasıl gider diyebilirsin.Ama hepimizin zaten deposunda bunlar mevcut.Hatta hepinizden kan alıp buna bakmıştır doktorlar kan durumlarınıza.O yüzden burada çok önemli olan şey,kan akışınızın iyi olması.Kanın akışkanlığını da en iyi su sağlıyor.Önceliğiniz her zaman bol su içmek olmalı.Sonra zaten bulantılar azaldığında diğer herşeye özen gösterirsin.Ama hep kanlı canlı olmak lazım.Mesela ben artık bol bol pekmez,kara üzüm gibi kan yapıcı şeyler tüketiyorum.Her yerde çiğ şeyler yemeyin diyorlar.Salam,çiğ köfte falan gibi.İyi yıkanmamış meyve,sebze yememek lazım.Pişirme koşullarını bilmediğiniz yerleden yememek lazım.Bunlar önemli.Süt de kalsiyum için çok önemli.Normal süt bulantı yapıyorsa kakaolu,meyveli sütlerden içebilirsin.Yani bulantılarına çok takılma.İnan bana o kadar zararlı olsaydı Allah böyle bir düzen yaratmazdı ve bulantı çekenlerin çocuklarında Allah muhafaza sıkıntı olurdu.En önemlisi aslında stresten uzak durmaya çalışmak.Sakin bir gebelik geçirmek.
umarım bu sıkı sıkı tutunur hayata ve sana
bizde pazartesi gideceğiz yaa çok heyecanlıyım daha görmedik kendisini kalp atışlarını da duymadık inş. herşey yolundadıriyi akşamlar sevgili canlarımmm bebişler ne alemde biz hala sesini duyamadık pazartesi olsada bi görsekkkkkkk
bizde pazartesi gideceğiz yaa çok heyecanlıyım daha görmedik kendisini kalp atışlarını da duymadık inş. herşey yolundadır