• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı hamileleri...

Arkadaşlar Pazartesı gunu keseyi görmeye gittim doktor kesenın dağınık oldugunu söyledı sizce bu nedemek?Sordum test fln verdi bısey sölemedı bilen varmı:5:

Merhaba kızlar adetim 10 gecikmişti 11 gün çamur gibi koyu kahve lekelenme geldi.ertesi günlerde aynı yalnız bugün hafiften kırmızıya döndü yalnız bi kaç damla dijital test yaptım pregnant yani hamile normal test yaptım ondada silik çıktı geciktiği ilk haftada kan testim negatifmi anlayamadım sizde nedir?

Slm kızlar,
Ne güzel, hepinizde güzel haberler var. Ben de az önce doktordan geldim. Ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. Pazartesi kürtajla alacaklar :(( Benim hamilelik maceram burada bitiyor yani..Allah size yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

Slm kızlar,
Ne güzel, hepinizde güzel haberler var. Ben de az önce doktordan geldim. Ne yazık ki bebeğimin kalp atışları durmuş. Pazartesi kürtajla alacaklar :(( Benim hamilelik maceram burada bitiyor yani..Allah size yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

canim cok uzuldum Allah yardmcin olsun p.tesi.Hayirlisi olsun herseyin bole olduysa vardir br sebebi diye dusun Allah hayirsiz bisi vermez.Ins yine hamile kalirsin bide soyle dusun sen hamile kalabliyosun en azindan bir bebege sahip olabileceksin bir gun ya hic olamayacak olanlar.Bide onlari dusun yine de sukur de canim

canim cok uzuldum Allah yardmcin olsun p.tesi.Hayirlisi olsun herseyin bole olduysa vardir br sebebi diye dusun Allah hayirsiz bisi vermez.Ins yine hamile kalirsin bide soyle dusun sen hamile kalabliyosun en azindan bir bebege sahip olabileceksin bir gun ya hic olamayacak olanlar.Bide onlari dusun yine de sukur de canim

Desteğin için çok teşekkür ederim canım.. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

kızlarr selammmm nasıl gidiooo hamilelikk?? ben size bişey sormak istiyorummm iki farkllı hastanede yaptırmış oldugum beta hcg değerim 3058 geçen hafta yaptırmıştım birde bı kaç gun once beta hcg yapıldımm 2608,43 gibi bi rakam çıktı ama iki hastaenınde referans aralıkları farklıydıı ordaki ve burdakı hastanenın refereans aralığındaki farkı anlayamadımmmm acaba sizin boyle bişey başınıza geldimiii geldiyse değere göre kaç hatalık oluyor?

Canım benim de geç döllenme.Mesela şu an 10+1 olması lazım ama 9+1.(İlk önce 10 gün fark vardı şimdi 7 güne düşmüş).Çünkü ben geç adet görüyorum.5 gün sonra olurum mesela her ay.Çoğunun öyle değildir.Onunla ilgili olabilir senin de.Geç döllenmiş olabilir.Bulantı durumu da kızlar bilir.Ben de çok muzdariptim.5+0 da başladı.8+4 te bitti.Şu an çok şükür gayet iyiyim.İnşallah hepinizinki de 1-2 haftaya kalmaz durur.

Gelelim yeme-içme meselesine.Ben de sadece okuduklarımı paylaşıyorum.Tabi ki uzmanı değilim konunun.Ama şu anda bebeğin midesi bile yok.Kordon bağından,plasenta aracılıyla bebişler besleniyor.Peki nasıl besleniyor.Tamamen kan akışı ile besleniyor.Kordon bağından bebişlerimize oksijen,vitaminler,kalsiyumlar,folik asitler,minerallr,proteinler vs. yani bebeğin ihtiyaç duyduğu herşey gidiyor.Biz yemek yemezsek nasıl gider diyebilirsin.Ama hepimizin zaten deposunda bunlar mevcut.Hatta hepinizden kan alıp buna bakmıştır doktorlar kan durumlarınıza.O yüzden burada çok önemli olan şey,kan akışınızın iyi olması.Kanın akışkanlığını da en iyi su sağlıyor.Önceliğiniz her zaman bol su içmek olmalı.Sonra zaten bulantılar azaldığında diğer herşeye özen gösterirsin.Ama hep kanlı canlı olmak lazım.Mesela ben artık bol bol pekmez,kara üzüm gibi kan yapıcı şeyler tüketiyorum.Her yerde çiğ şeyler yemeyin diyorlar.Salam,çiğ köfte falan gibi.İyi yıkanmamış meyve,sebze yememek lazım.Pişirme koşullarını bilmediğiniz yerleden yememek lazım.Bunlar önemli.Süt de kalsiyum için çok önemli.Normal süt bulantı yapıyorsa kakaolu,meyveli sütlerden içebilirsin.Yani bulantılarına çok takılma.İnan bana o kadar zararlı olsaydı Allah böyle bir düzen yaratmazdı ve bulantı çekenlerin çocuklarında Allah muhafaza sıkıntı olurdu.En önemlisi aslında stresten uzak durmaya çalışmak.Sakin bir gebelik geçirmek.

verdiğin bilgiler için çok tesekkur ederim canım

bizde pazartesi gideceğiz yaa çok heyecanlıyım daha görmedik kendisini kalp atışlarını da duymadık inş. herşey yolundadır

aynen yaaaaa göremeyince kalp sesini duyamayınca ne bileyim sanki orda değil gibi geliyor rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah sarılmış tutunmuştur bebişlerimiz bize :) 9:)

Back