- Konu Sahibi Plebisit82
canim Allah razi olsun senden, Rabbim insallah sag salim hayirlisiylanda kucagina almayi nasip eder o günleride görürsün insallah.Sende cektigin icin beni iyi anlarsin bu evlat özleminin bu kadar aci oldugunu inan bende bilmezdim taki Tüp bebek yapana kadar inan o kadar igneler o kadar tedaviler ve sonu koskoca sifir olunca insan cok yikiliyor her seferinde bir daha tüp bebek yapmiyacam dememe ragmen evlat sevgisi o kadar insanin icine isliyorki kendimi tekrar Tüp bebek mekezinde buluyorum Rabbim kimsenin kollarini bos birakmasin cok cok tesekkür ederim güzel dualarin icin buarada gercek ismim Sevim....
Sevimcim mesajı yazdıktan sonra, yasin okuyup gönderdim.Rabbim kabul etsin.Yerine ulaşmıştır eminim.Allah senden de razı olsun.İnşallah canım,İnşallah.Gönlünü ferah tut,umutsuzluğa kapılma.Geçmişte tutmadıysa inan daha zamanı gelmemiş olduğu içindi.Ben öyle inanıyorum.Hayırlısı Allahtan.Benim sana tavsiyem,içini ferah tut,yaradana güven,hep hayırlısını iste.Bir de Meryem Suresi de çok etkiliymiş çocuk sahibi olmak için,ben de okumuştum.Mesela doktora giderken,özellikle transfer günü abdest alıp git.Ben öyle yapmıştım.Transferden sonra da yatarken Ayetel kürsi okuyup,sağ avcuma üfleyip karnıma sürdüm hep.Yer gök duayla derler.İnşallah güzel haberlerini alırız canım.Dualarım seninle.