How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kasım ayı hamileleri...

Hanımlar,hamilelik sevincimi annemin rahatsızlığı sebebiyle pek yaşayamıyorum.
Rahminde myom varmış ve birçok dr. aynı şeyi söyledi rahminin alınması lazım dediler.
İstanbul'da duyduğunuz bildiğiniz bir iyi bir kadın hastalıkları dr. var mı bu ameliyatı yapabilecek?
Yardımcı olursanız sevinirim tabi dualarınızı da eksik etmeyin.
Allah annelerimize tüm ailemize sağlıklı uzun ömürler versin..

Bu arada doğum günlerimiz seninle aynı görünüyor :) Şansa bak :)

Bebeklerimin kalp seslerini duymak istiyorum artık. Bu bekleme sürelerinden nefret ediyorum :(

Son düzenleme:
Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah hamile olan arkadaslarimizada sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.

Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.

Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah hamile olan arkadaslarimizada sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.

canim simdi dua ettim senin icin ins Allahim saglikla ve hayirlisiyla bir bebek nasip eder sana!

Kızlarr doktorum perşembe günü gittiğimde kesemi göremedi çok küçük dedi 4. haftaya giriosun demişti.Sizce normal mi bu çok heycan yapıyorum neden göremediki kesemi adeti düzensiz oldugu için döllenme geç olmuştur korkma dedi ama insan telaş yapıyor yaa..Umarım bu perşembe görürüzzz..

Canım oncelikle çok geçmiş olsun.. Bu konuda Prof.Dr.Bülent Baysal'ın üzerine tanımam. Muayenehanesi Şişli de.. Çapa da aynı zamanda öğretim görevlisi. Bir kere muayenehanesine gidip diğer işlemleri Çapa da yaptırtabilirsin. Muayenesi 300 TL... Biliyorum fazla ama bir kere veriyorsun sonra rahata eriyorsun bir de öyle düşünmek lazım....

Haklısın teşekkür ederim.. Annem için endişeleniyorum iyi dr. olsun da gerisi mühim değil ne yapalım..
Ayrıca evet canım tarihlerimiz aynı,sen duydun mu kalp atışlarını? Ben perşembe gidecem kontrole çok heyecanlıyım..

Ay Edanur bamtelime bastın.Ağlattın beni.Hemen abdest alıp başına geçiyorum.Ayrıca Allah nasip ederse cuma günü de sana özel olarak okuyup göndericem.Rabbim kabul etsin inşallah.Hala gözyaşlarıyla yazıyorum.Çünkü bu konuda çok hassasım.Çünkü ben de benzer şeyler yaşadım.Çünkü kendiliğinden hamile kaldığım için,Rabbime minnetarım.Ama onu daha önce 2 kez kaybettiğim için, aynı şeyleri yaşamaya çok korkuyorum.:43:Yerimden bile kalkamıyorum.Kimseyle görüşemiyorum.Kimseye hamile olduğumu söyleyemiyorum.Sürekli hepimiz için dua ediyorum.Ama sonuçta biliyorum ki 'O' ne isterse o olacak.Resmen paranoya oldum.Çok garip bişey.Çok hassasım offfff.Geçen çarşamba durduk yere gittim hastaneye.Randevu almadan.Sadece iyi mi diye baktırmaya? Yine karnı kocaman olmuş kadınları gördüm.Çoğunun 3. 4. çocuğu.O kadar rahatlar ki.Eşimin koluna girip,gizlice onları izledim ve Allahım ben de böyle olabilecek miyim dedim?Hamile kalmakla da bitmiyor tasa.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlarım.Aminnn.

Ay Edanur bamtelime bastın.Ağlattın beni.Hemen abdest alıp başına geçiyorum.Ayrıca Allah nasip ederse cuma günü de sana özel olarak okuyup göndericem.Rabbim kabul etsin inşallah.Hala gözyaşlarıyla yazıyorum.Çünkü bu konuda çok hassasım.Çünkü ben de benzer şeyler yaşadım.Çünkü kendiliğinden hamile kaldığım için,Rabbime minnetarım.Ama onu daha önce 2 kez kaybettiğim için, aynı şeyleri yaşamaya çok korkuyorum.:43:Yerimden bile kalkamıyorum.Kimseyle görüşemiyorum.Kimseye hamile olduğumu söyleyemiyorum.Sürekli hepimiz için dua ediyorum.Ama sonuçta biliyorum ki 'O' ne isterse o olacak.Resmen paranoya oldum.Çok garip bişey.Çok hassasım offfff.Geçen çarşamba durduk yere gittim hastaneye.Randevu almadan.Sadece iyi mi diye baktırmaya? Yine karnı kocaman olmuş kadınları gördüm.Çoğunun 3. 4. çocuğu.O kadar rahatlar ki.Eşimin koluna girip,gizlice onları izledim ve Allahım ben de böyle olabilecek miyim dedim?Hamile kalmakla da bitmiyor tasa.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlarım.Aminnn.

bende okurum 1 tane de bana yazabilirsin

canim Allah razi olsun senden, Rabbim insallah sag salim hayirlisiylanda kucagina almayi nasip eder o günleride görürsün insallah.Sende cektigin icin beni iyi anlarsin bu evlat özleminin bu kadar aci oldugunu inan bende bilmezdim taki Tüp bebek yapana kadar inan o kadar igneler o kadar tedaviler ve sonu koskoca sifir olunca insan cok yikiliyor her seferinde bir daha tüp bebek yapmiyacam dememe ragmen evlat sevgisi o kadar insanin icine isliyorki kendimi tekrar Tüp bebek mekezinde buluyorum Rabbim kimsenin kollarini bos birakmasin cok cok tesekkür ederim güzel dualarin icin buarada gercek ismim Sevim....

Kızlar ben hiç birşey yiyemiyorum ama. acayip bir iştahsızlığım var. Doktorum her ne kadar normal olduğunu söylese de açlıktan midem bulanıyor.. Yani hamilelikten bulanmıyor ya ona şaşıyorum. Zorlama kendini gerekirse iki kaşık yiyebiliyorsan 2 kaşık yiyeceksin fazlası için sakın zorlama kendini dedi.Hamileliğinde benim gibi iştahi kesilen var mıydı? Ben bu ikizleri nasıl besleyeceğim yauuu :)

canım araştırdığım kadarıyla bu ilk üç ayda bebekler havada karada beslenirmiş. Sen canını sıkma sakın. Elinden geleni yap gerisine kafanı takma stres yapma, stres yapman daha olumsuz etkiler onları bence.Bütün gün canım ne çeker acaba die düşünüp oturuorum bende.Keşke hiçbişey yemesemde serum taksalar öööle besleseler beni:) Ama geçiceği ümidiyle kendimi zorluyorum elimden geldiğince.Anlıyorum ama seni zor oluo tabiki. Gündemim yemek iki üç haftadır ööö oldum yani:)Ama geçicek inşallah.Takma kafana onlar beslenmenin bi yolunu bulur içini rahat tut sen.

kızlar benim karnım çıkmaya başladı yaa normalde göbekli biri değilim ama daha yeni nasıl çıktı anlamadım ben yaa sizlerde durum nedir??

ya o gazmış herhalde benimde öleydi ama hemen çıkmazmış :1: komik gelmişti bana duyunca bende havaya girmiştim hemen karnım çıkmaya başladı die:)

Back