Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anestesi alip cektirmistim ben gecen yıl 1000 tlydi
20 dakika surmustur girip cikmam.Cektirdigim doktor 2 saat yatis vermisti.Sonrasında cok az kanama yasadim ve normal hayata devam ettim .
Bende cok yorum okuyup cok tedirgin olmuştum ama herkesin acı eşigi farklı ,insallah kolayca cektirirsiniz.

Ekledim canım Birazda kendinizi tanıtır mısınız sohbet amaçlı :)
Ben iki senelik evliyim 28yaşındaym son bir senedir bebek düşünüyoruz ama hiç nasip olmadı devlette de özelde de farklı farklı doktorlara muayene oldum bir sıkıntı çıkmadı eşiminde normal üroloji sonucu bu aya kadar hep yumurtlama takıbi yaptım çakşır kullandık soğan kürü uyguladm ama olmadı temmuz ayında trıodlerim yükselmiş ilaçla normale döndü şu an ama o ay özeldeki doktor değerimin yuksek olmasına rağmen klomen ve çatlatma iğnesi uyguladı tutmadı tabii endokrindeki doktorda mutlaka korunun değer yuksekken boyle tutsa bıle düşük olur dedi ona rağmen korunmadm ama halâ tık yok eşimin isteğiyle bi doktora gttm bu ay, femara omega vitamin ve ınofolic başladm ilk defa.. Salı. Gunu yumurtalara bakılcak ve iğnemi vuracak doktor bu ay olmazsa hsg çekilecek.. inş hepımızın bebişleri bu ay bizimle olur

merhaba bende geçen ay hsg çektrdim istanbul fulyada görüntüleme merkezinde anestezi uygulamadan yapılan bir işlem herhangibi ağ sızı olmadı sadece normal muayene gibi oluyor ve 3 dk sürdü .
Ne güzel geçmiş senınki canım çabucak sanırım doktor hastane ve cihazla ılgılı bi durum bu

Hakkında hayırlısı olsun canım beni de pazartesi çağırmıştı doktor ama işi çıkmış salı gunu gıdeceğim aynı zamanlara denk gelıyorz sanırım inş bu ay nasip olur femara çok iyi bi ilaçmış sanırım onunla hamıle kalan bayağı olmuş çatlatma iğnesi olucak mısn?

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bi tanecik 18mm yumurtam büyümüş ama çatlamamış doktor kendiliğinden çatlamasını bekliycem bu ay dedi tutmazsa önümüzdeki ay iğneyle çatlatıcakmış bi tane yumurta için iğne vurmak istemedi duphaston verdi adet olmamı sağlıycakmış ilaç bittikten sonra bi hafta içinde adet olmazsan hamilesindir dedi adet olursamda tekrar daha yüksek dozla klomene başlıycakmış ve çatlatma iğnesi vericekmiş. Israrla kilo vermeye devam diyo ne kadar kilo verirsen o kadar çok yumurta olur dedi daha iyi gelişir dedi. Kullanıcağım ilaçtan dolayı bat tarihim güncellenmiş oldu newmoon10 4 kasım yeni tarihim

Beni de ekleyin lütfen 5.11.2020 bat

Bat 16 Kasım canım hadi inşallah gebe kalırız.

Herkese merhaba. BAT 31 EKİM
ama bu ay regl olacağım. Kasıma dahil olabilirim çünkü bugün doktorum yumurtalarımın gelişmediğini söyledi. En gelişmişi 8 mm o yüzden reglimin 5.günü ilaca başlayacak. İlk defa yaşayacağım bunu, çok da üzüldüm. Yaşımdan dolayı galiba 34 yaşındayım. Bi oğlum var 8 yaşında ama ikinci evliliklerimiz eşimle. Şimdi çok istiyoruz bir çocuğumuz olmasını. Nasip bekleyip göreceğiz

Allah hayırlısıysa versin canım o zaman tarihin netleşsin ekleyelim senide kasım olarak. :)

Düzeltim canım inşallah adet olmazsında güzel haberlerini alırız :)

Ekledim senide 7 kasım olarak yine değişirse revize ederiz kuzum hoşgeldin.

Merhaba bat 04.11 ekler misiniz? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…