- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
İnşallah bu topik hepimize uğurlu gelirBugün anne adaylarımız daha çok artttı herkes inşallah önümüzdeki ay güzel haberler verir bize ikinizide ekledim kızlar. :)
Hoşgeldin canım ekledim :)merhabalar bende aranıza yeni katıldım benide ekler misiniz BAT 08.11.2020
bende femaraya ilk defa başladım bugün 3 günüm inş güzel haberler alırız
Newmonewmoon10 bat 10 Kasım listeye ekler misiniz?
newmoon10 bat 10 Kasım listeye ekleyebilir misinBenide ekle canım benim 27 eylül de bitti ama bu ay da olmadı test yapildi
Canım bu ay olmazsa bende önümüzdeki ay hsg çektireceğim anestezi ıstemedm nasıl ağrısı sızısı sence?Merhaba hanımlar
Beni de ekler misinnewmoon10 BAT 03.11.2020
Geçen ay HSG çektirdim adetim bitmek üzere HSG den sonra ilk denemem olacak azıcık umutluyum
merhabalar bende aranıza yeni katıldım benide ekler misiniz BAT 08.11.2020
bende femaraya ilk defa başladım bugün 3 günüm inş güzel haberler alırız
Ekledim arkadaşlar hoşgeldiniz. Ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz :) Birazda kendinizi tanıtır mısınız sohbet amaçlı :)Newmo
newmoon10 bat 10 Kasım listeye ekleyebilir misin
Ekledim canım Birazda kendinizi tanıtır mısınız sohbet amaçlı :)newmoon10 merhabalar beni de ekler misin bat 4.11.2020 bu ay femara ve çatlatma iğnesi başlatıldı aynı zamanda ınofolic ve omega vıtamın ilacı alıyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Canım benim acı eşiğim çok ama çok düşük. Zaten alttan muayenede de zorlanıyorum biraz. Dr. bana anestezi alma bu basit işlem için dedi. Ah keşke dinlemeseydim, benim ki korkunç geçti. Ama ben Dr. ve hastane ile ilgili olduğunu düşünüyorum. 2 tane daha arkadaşım çektirdi, onlar hissetmemiş bile. Yine çektirecek olsam anestezili isterim.Canım bu ay olmazsa bende önümüzdeki ay hsg çektireceğim anestezi ıstemedm nasıl ağrısı sızısı sence?
Canım negatif gibi duruyor ama testi tekrarlasana bozukta olabilir öyle beyaz silik çizgi testin hatalı olmasından da kaynaklı oluyordur belki.Mrb kızlar ilk defa bu şekil erken gebelık testi goruyorum sizce durum ne olabilir?
36 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var yaklaşık altı aydır dememelere devamEkledim arkadaşlar hoşgeldiniz. Ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz :) Birazda kendinizi tanıtır mısınız sohbet amaçlı :)
Adetten kaç gün önce yaptın ? Markası nedir ? Predictoru öneriyorum ben adet öncesi test için. Biraz maliyetli ama kesin sonuç veriyor 6 gün öncesine kadar.Mrb kızlar ilk defa bu şekil erken gebelık testi goruyorum sizce durum ne olabilir? Eki Görüntüle 2705604
Canim merhaba kontrolden çıktım birtane yumurta oluşmuş yaninda bir tane daha oluşuyor dedi gun asiri ilişki önerdi bir tane daha ilaç verdi kahveden acıdan uzak dur dedi bu yumurta ile gebe kalınır dedi bakalim artikhadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :)
Canım bizimlede paylaşır mısın sonrasında doktor sonrası yorumlarını. Hayırlısı olsun inşallah ekledim bu arada senide listeye.
merhaba bende geçen ay hsg çektrdim istanbul fulyada görüntüleme merkezinde anestezi uygulamadan yapılan bir işlem herhangibi ağrı sızı olmadı sadece normal muayene gibi oluyor ve 3 dk sürdü .Canım bu ay olmazsa bende önümüzdeki ay hsg çektireceğim anestezi ıstemedm nasıl ağrısı sızısı sence?
Hoşgeldin canım çok teşekkürler inşallah hepimiz için hayırlı olur ben inanıyorum :) Ekledim listeye