Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
newmoon10 merhabalar beni de ekler misin bat 4.11.2020 bu ay femara ve çatlatma iğnesi başlatıldı aynı zamanda ınofolic ve omega vıtamın ilacı alıyorum hakkımızda hayırlısı olsun

merhabalar bende aranıza yeni katıldım benide ekler misiniz BAT 08.11.2020
bende femaraya ilk defa başladım bugün 3 günüm inş güzel haberler alırız
Newmo

newmoon10 bat 10 Kasım listeye ekleyebilir misin
Ekledim arkadaşlar hoşgeldiniz. Ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz :) Birazda kendinizi tanıtır mısınız sohbet amaçlı :)

Canım bu ay olmazsa bende önümüzdeki ay hsg çektireceğim anestezi ıstemedm nasıl ağrısı sızısı sence?
Canım benim acı eşiğim çok ama çok düşük. Zaten alttan muayenede de zorlanıyorum biraz. Dr. bana anestezi alma bu basit işlem için dedi. Ah keşke dinlemeseydim, benim ki korkunç geçti. Ama ben Dr. ve hastane ile ilgili olduğunu düşünüyorum. 2 tane daha arkadaşım çektirdi, onlar hissetmemiş bile. Yine çektirecek olsam anestezili isterim.

hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :)

Canım bizimlede paylaşır mısın sonrasında doktor sonrası yorumlarını. Hayırlısı olsun inşallah ekledim bu arada senide listeye.
Canim merhaba kontrolden çıktım birtane yumurta oluşmuş yaninda bir tane daha oluşuyor dedi gun asiri ilişki önerdi bir tane daha ilaç verdi kahveden acıdan uzak dur dedi bu yumurta ile gebe kalınır dedi bakalim artik

Canım bu ay olmazsa bende önümüzdeki ay hsg çektireceğim anestezi ıstemedm nasıl ağrısı sızısı sence?
merhaba bende geçen ay hsg çektrdim istanbul fulyada görüntüleme merkezinde anestezi uygulamadan yapılan bir işlem herhangibi ağrı sızı olmadı sadece normal muayene gibi oluyor ve 3 dk sürdü .

merhaba bende yeni katıldım aranıza eşimin sperm morfolojisi %2 bende şuana kadar rahmimdeki polip dışında herhangi bir sorun çıkmadı 1 yıldır düşünüyorduk olmuyordu . Doktora gittim ve femara verdi 5 gün sabah akşam kullanmam gerektiğini söyledi. pazartesi tekrar gel dedi nasıl bir yol izlenecek açıkcası bilmiyorum :) bu arada çatlama testleri aldım innovitanın çok memnun olan kişiler var bu testlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…