- 25 Ağustos 2020
- 142
- 270
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 27 yaşındayım ayrıca bir düşüğüm ve çikolata kistim var kader arkadaşım Allah en hayırlı zamanda nasip etsin bize de27 yaşındayım bi düşüğüm ve çikolata kistim var aşağı yukarı 1 yıldır istiyoruz Allah nasip ederse tez zamanda da sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz inşallah
Aminn inşallah isteyen herkese de bize deBende 27 yaşındayım ayrıca bir düşüğüm ve çikolata kistim var kader arkadaşım Allah en hayırlı zamanda nasip etsin bize de
Hayırlı olsun inşallah gebe kalırsın bir şey soracaktım, kahve tamam da acının da kötü etkisi mi var acaba yumurtalar için ? bunu ilk defa duydum, biz de çocuk için çalışmalardayız, şansa bugünkü yemeğimiz de bol acılı şu an ne yapacağımı bilmiyorum acaba başka bir şey mi yesek offff bir de sık ilişki ne demek, yani günde içerisinde 2 3 kez falan mı, yoksa hergün mü demek?Canim merhaba kontrolden çıktım birtane yumurta oluşmuş yaninda bir tane daha oluşuyor dedi gun asiri ilişki önerdi bir tane daha ilaç verdi kahveden acıdan uzak dur dedi bu yumurta ile gebe kalınır dedi bakalim artik
ekledim canım hoşgeldin :) Siz ne zamandır istiyordunuz?Bat 1 kasım beni de ekler misiniz
Galiba acı da yumurta kalitesini etkiliyormus ben yemem zaten pek sık degil canim gün aşırı yani bir gün olacak bir gün olmayacak iki günde birHayırlı olsun inşallah gebe kalırsın bir şey soracaktım, kahve tamam da acının da kötü etkisi mi var acaba yumurtalar için ? bunu ilk defa duydum, biz de çocuk için çalışmalardayız, şansa bugünkü yemeğimiz de bol acılı şu an ne yapacağımı bilmiyorum acaba başka bir şey mi yesek offff bir de sık ilişki ne demek, yani günde içerisinde 2 3 kez falan mı, yoksa hergün mü demek?
5 gün önce yaptm marka days comford erken gebelk testiAdetten kaç gün önce yaptın ? Markası nedir ? Predictoru öneriyorum ben adet öncesi test için. Biraz maliyetli ama kesin sonuç veriyor 6 gün öncesine kadar.
İkimizin aynı tarih :)Bat 1 kasım beni de ekler misiniz
canım hoşgeldin listeye ekledim ama inşallah olmazsın hazır yumurtlamayıda görmüşsün :)1 Kasım bat Ekim sonuna kadar anlarmıyım bilmiyorum
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 26
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? 12
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Artık hayır
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun? Artı med
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Yok
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? Yok
7- İlk belirtilerin neydi? -
Streslii kaç yerde sordum bilmiyorum gına getirdim millete 2 gün sonra hsg çektireceğim ve çok korkuyorum doktorum istemedi benden öyle bişey konuşmadık hiç ben ordan burdan okuduğumla duyduğumla çikolata kisti ve bir kürtajla muhakkak çektirmem gerektiğini söyledi bugün cevat bey bilgi almak için aramıştım ben doktorum dedi oydu herhalde echomarı aradım durumumdan bahsettim sizin özellikle hsg çektirmeniz gerekli hem kürtajınız hem çikolata kistiniz var dedi de daha önceden tecrübeli arkadaşlardan bilgi alsamNasılsınız kızlar ? nasıl gidiyor hayat
Evet bende açıkcası burda kürtajdan sonra yapışıklık, tıkanıklık olabilme ihtimalinden dolayı başımdan da bi kürtaj geçti şimdi bende düşünüyorum ve korkuyorum çokta kasılırım böyle işlerde. Doktordan doktora değişiyormuş sanırım son cihaz nasıl birşeyse o acıtmıyormuş felan felan.. bende gitmek istiyorum aslında ama hem korkudan hemde ilk bi normal denesemmi, daha hiç çalışma yapmadık çünkü hamile kalmazsam öyle gideyim diye de düşündüm. Bakalım..zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler para içinde tabi çektirmen lazım felan demiş olabilirler..yoksa her kürtajlı hsg çektirsin o zaman. Kistinde varmış ama senin bence iyi düşünmüşsün bi git bakalım bana da söylersinStreslii kaç yerde sordum bilmiyorum gına getirdim millete 2 gün sonra hsg çektireceğim ve çok korkuyorum doktorum istemedi benden öyle bişey konuşmadık hiç ben ordan burdan okuduğumla duyduğumla çikolata kisti ve bir kürtajla muhakkak çektirmem gerektiğini söyledi bugün cevat bey bilgi almak için aramıştım ben doktorum dedi oydu herhalde echomarı aradım durumumdan bahsettim sizin özellikle hsg çektirmeniz gerekli hem kürtajınız hem çikolata kistiniz var dedi de daha önceden tecrübeli arkadaşlardan bilgi alsam
Söylerim tabi baya araştırdım 2 gündür sadece onu araştırıyorum diyebilirim Bakırköy’de bi yer buldum baya güzel yorumları falan bakalım hayırlısı artık parası da hiç gözümde değil insanlar ne paralar döküyo bu uğurda Rabbim isteyen herkese de bizlere de sorunsuz sıkıntısız nasip etsin Korkuyorum ama dediğin gibi zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır evlat sahibi olabilmek için işte her türlü zorluğa göğüs gerebilme cesaretinde bulunuyorsunEvet bende açıkcası burda kürtajdan sonra yapışıklık, tıkanıklık olabilme ihtimalinden dolayı başımdan da bi kürtaj geçti şimdi bende düşünüyorum ve korkuyorum çokta kasılırım böyle işlerde. Doktordan doktora değişiyormuş sanırım son cihaz nasıl birşeyse o acıtmıyormuş felan felan.. bende gitmek istiyorum aslında ama hem korkudan hemde ilk bi normal denesemmi, daha hiç çalışma yapmadık çünkü hamile kalmazsam öyle gideyim diye de düşündüm. Bakalım..zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler para içinde tabi çektirmen lazım felan demiş olabilirler..yoksa her kürtajlı hsg çektirsin o zaman. Kistinde varmış ama senin bence iyi düşünmüşsün bi git bakalım bana da söylersin
Ücreti neydi acaba canım çok mu maliyetli birşey hazırlıklı olayım bende.Söylerim tabi baya araştırdım 2 gündür sadece onu araştırıyorum diyebilirim Bakırköy’de bi yer buldum baya güzel yorumları falan bakalım hayırlısı artık parası da hiç gözümde değil insanlar ne paralar döküyo bu uğurda Rabbim isteyen herkese de bizlere de sorunsuz sıkıntısız nasip etsin Korkuyorum ama dediğin gibi zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır evlat sahibi olabilmek için işte her türlü zorluğa göğüs gerebilme cesaretinde bulunuyorsun
BendeEkim ayından ümidi kesmiş arkadaşlarımızı bat tarihleri ile birlikte böyle alalım :)
Yavaştan listemizi oluşturmaya başlayalım. Bat tarihleriniz ile birlikte ismimi etiketlerseniz sizleri tabloya dahil edeyim.
Kullanıcı B.A.T. Sonuç spring_ 01.11.2020 A aysebasar 01.11.2020 C corekotuannesi 01.11.2020 gecenin_resmi 01.11.2020 korfezida 02.11.2020 TOBEORNOTTOBE1 03.11.2020 serenndrmz 04.11.2020 kafasikarisikkiz 05.11.2020 tess07 05.11.2020 umudum58 05.11.2020 Ansumjora 05.11.2020 E c e 06.11.2020 Merayyy 08.11.2020 Cemren0604 08.11.2020 sesett23 08.11.2020 sutlaacc 08.11.2020 GLBNZZ 08.11.2020 Ebru1391 09.11.2020 ManyakPrenses 09.11.2020 janabobc 10.11.2020 Chemteach 10.11.2020 skylight06060606 10.11.2020 deryam03 10.11.2020 Ppsta 12.11.2020 atmosfer39 12.11.2020 MarV-el 12.11.2020 Selinos 14.11.2020 newmoon10 18.11.2020 Nehir444 20.11.2020
hoşgeldin olsun canım hiç umulmadık anda neler oluyor hayatta belki seninde yüzün gülerMerhabalar adetlerim duzensiz dongum 26-30 arasi yani 3 ve 7 kasim arasi gibi bisey. Uzun zamandir calisiyoruz ilk bebe icin iki ay once klomen catlatma ignesi yapildi bi ay oncede sadece klomen ama nasip olmadi normalde bugun esimle birlikte hem sperm testi hem rahim filmi icin hastaneye gidecektik ne yapti etti erteletti beyfendi yani bu ay tedavisiz calisacaz bende buraya yerimi alayim kizlar
Aminnn inşallah 600-700 lira arası fiyat verdiler bugün 600 diyen oldu 650-700 diyenler oldu benim gideceğim yer 650 lira dedi yorumları da iyiydi bakalım artık hayırlısı canımÜcreti neydi acaba canım çok mu maliyetli birşey hazırlıklı olayım bende.
İşte annelik böyle başlıyor hele o doğunca bambaşka.. aslında o zaman sen senmişsin ondan önce yokmuşsun gibi hissediyorsun tamamlanıyorsun ❤ 1 kere tattım bir daha nasip olur inşallah sizlerle birlikte. Allah hepimize nasip etsin tez vakit
Insallah canim Allah en kisa zamanda guzel haberler versinhoşgeldin olsun canım hiç umulmadık anda neler oluyor hayatta belki seninde yüzün güler