Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 yaşındayım bi düşüğüm ve çikolata kistim var :KK43: aşağı yukarı 1 yıldır istiyoruz Allah nasip ederse tez zamanda da sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz inşallah 🤲🏻🤲🏻
Bende 27 yaşındayım ayrıca bir düşüğüm ve çikolata kistim var kader arkadaşım Allah en hayırlı zamanda nasip etsin bize de 🤲🏻

Canim merhaba kontrolden çıktım birtane yumurta oluşmuş yaninda bir tane daha oluşuyor dedi gun asiri ilişki önerdi bir tane daha ilaç verdi kahveden acıdan uzak dur dedi bu yumurta ile gebe kalınır dedi bakalim artik😊
Hayırlı olsun inşallah gebe kalırsın 💗 bir şey soracaktım, kahve tamam da acının da kötü etkisi mi var acaba yumurtalar için ?🧐 bunu ilk defa duydum, biz de çocuk için çalışmalardayız, şansa bugünkü yemeğimiz de bol acılı 😅 şu an ne yapacağımı bilmiyorum acaba başka bir şey mi yesek offff😅 bir de sık ilişki ne demek, yani günde içerisinde 2 3 kez falan mı, yoksa hergün mü demek?

Hayırlı olsun inşallah gebe kalırsın 💗 bir şey soracaktım, kahve tamam da acının da kötü etkisi mi var acaba yumurtalar için ?🧐 bunu ilk defa duydum, biz de çocuk için çalışmalardayız, şansa bugünkü yemeğimiz de bol acılı 😅 şu an ne yapacağımı bilmiyorum acaba başka bir şey mi yesek offff😅 bir de sık ilişki ne demek, yani günde içerisinde 2 3 kez falan mı, yoksa hergün mü demek?
Galiba acı da yumurta kalitesini etkiliyormus ben yemem zaten pek 😁sık degil canim gün aşırı yani bir gün olacak bir gün olmayacak iki günde bir😂

1 Kasım bat Ekim sonuna kadar anlarmıyım bilmiyorum

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 26
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? 12
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Artık hayır
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun? Artı med
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Yok
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? Yok
7- İlk belirtilerin neydi? -

1 Kasım bat Ekim sonuna kadar anlarmıyım bilmiyorum

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 26
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? 12
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Artık hayır
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun? Artı med
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Yok
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? Yok
7- İlk belirtilerin neydi? -
canım hoşgeldin listeye ekledim ama inşallah olmazsın hazır yumurtlamayıda görmüşsün :)

Nasılsınız kızlar ? nasıl gidiyor hayat 🤗
Streslii 😬 kaç yerde sordum bilmiyorum gına getirdim millete 🙈 2 gün sonra hsg çektireceğim ve çok korkuyorum doktorum istemedi benden öyle bişey konuşmadık hiç ben ordan burdan okuduğumla duyduğumla çikolata kisti ve bir kürtajla muhakkak çektirmem gerektiğini söyledi bugün cevat bey bilgi almak için aramıştım ben doktorum dedi oydu herhalde 😂 echomarı aradım durumumdan bahsettim sizin özellikle hsg çektirmeniz gerekli hem kürtajınız hem çikolata kistiniz var dedi de daha önceden tecrübeli arkadaşlardan bilgi alsam🤗

Streslii 😬 kaç yerde sordum bilmiyorum gına getirdim millete 🙈 2 gün sonra hsg çektireceğim ve çok korkuyorum doktorum istemedi benden öyle bişey konuşmadık hiç ben ordan burdan okuduğumla duyduğumla çikolata kisti ve bir kürtajla muhakkak çektirmem gerektiğini söyledi bugün cevat bey bilgi almak için aramıştım ben doktorum dedi oydu herhalde 😂 echomarı aradım durumumdan bahsettim sizin özellikle hsg çektirmeniz gerekli hem kürtajınız hem çikolata kistiniz var dedi de daha önceden tecrübeli arkadaşlardan bilgi alsam🤗
Evet bende açıkcası burda kürtajdan sonra yapışıklık, tıkanıklık olabilme ihtimalinden dolayı başımdan da bi kürtaj geçti şimdi bende düşünüyorum ve korkuyorum 🙈 çokta kasılırım böyle işlerde. Doktordan doktora değişiyormuş sanırım son cihaz nasıl birşeyse o acıtmıyormuş felan felan.. bende gitmek istiyorum aslında ama hem korkudan hemde ilk bi normal denesemmi, daha hiç çalışma yapmadık çünkü hamile kalmazsam öyle gideyim diye de düşündüm. Bakalım..zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler 🤪 para içinde tabi çektirmen lazım felan demiş olabilirler..yoksa her kürtajlı hsg çektirsin o zaman. Kistinde varmış ama senin bence iyi düşünmüşsün bi git bakalım bana da söylersin 😊

Merhabalar adetlerim duzensiz dongum 26-30 arasi yani 3 ve 7 kasim arasi gibi bisey. Uzun zamandir calisiyoruz ilk bebe icin iki ay once klomen catlatma ignesi yapildi bi ay oncede sadece klomen ama nasip olmadi normalde bugun esimle birlikte hem sperm testi hem rahim filmi icin hastaneye gidecektik ne yapti etti erteletti beyfendi yani bu ay tedavisiz calisacaz bende buraya yerimi alayim kizlar

Evet bende açıkcası burda kürtajdan sonra yapışıklık, tıkanıklık olabilme ihtimalinden dolayı başımdan da bi kürtaj geçti şimdi bende düşünüyorum ve korkuyorum 🙈 çokta kasılırım böyle işlerde. Doktordan doktora değişiyormuş sanırım son cihaz nasıl birşeyse o acıtmıyormuş felan felan.. bende gitmek istiyorum aslında ama hem korkudan hemde ilk bi normal denesemmi, daha hiç çalışma yapmadık çünkü hamile kalmazsam öyle gideyim diye de düşündüm. Bakalım..zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler 🤪 para içinde tabi çektirmen lazım felan demiş olabilirler..yoksa her kürtajlı hsg çektirsin o zaman. Kistinde varmış ama senin bence iyi düşünmüşsün bi git bakalım bana da söylersin 😊
Söylerim tabi baya araştırdım 2 gündür sadece onu araştırıyorum diyebilirim Bakırköy’de bi yer buldum baya güzel yorumları falan bakalım hayırlısı artık parası da hiç gözümde değil insanlar ne paralar döküyo bu uğurda😕 Rabbim isteyen herkese de bizlere de sorunsuz sıkıntısız nasip etsin 🙏🏻 Korkuyorum ama dediğin gibi zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır 😄 evlat sahibi olabilmek için işte her türlü zorluğa göğüs gerebilme cesaretinde bulunuyorsun😪

Söylerim tabi baya araştırdım 2 gündür sadece onu araştırıyorum diyebilirim Bakırköy’de bi yer buldum baya güzel yorumları falan bakalım hayırlısı artık parası da hiç gözümde değil insanlar ne paralar döküyo bu uğurda😕 Rabbim isteyen herkese de bizlere de sorunsuz sıkıntısız nasip etsin 🙏🏻 Korkuyorum ama dediğin gibi zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır 😄 evlat sahibi olabilmek için işte her türlü zorluğa göğüs gerebilme cesaretinde bulunuyorsun😪
Ücreti neydi acaba canım çok mu maliyetli birşey hazırlıklı olayım bende.
İşte annelik böyle başlıyor hele o doğunca bambaşka.. aslında o zaman sen senmişsin ondan önce yokmuşsun gibi hissediyorsun tamamlanıyorsun ❤️ 1 kere tattım bir daha nasip olur inşallah sizlerle birlikte. Allah hepimize nasip etsin tez vakit 🙏🏻

Ekim ayından ümidi kesmiş arkadaşlarımızı bat tarihleri ile birlikte böyle alalım :)

Yavaştan listemizi oluşturmaya başlayalım. B
at tarihleriniz ile birlikte ismimi etiketlerseniz sizleri tabloya dahil edeyim.

KullanıcıB.A.T.Sonuç
spring_01.11.2020
A aysebasar 01.11.2020
C corekotuannesi 01.11.2020
gecenin_resmi gecenin_resmi 01.11.2020
korfezida02.11.2020
TOBEORNOTTOBE103.11.2020
serenndrmz04.11.2020
kafasikarisikkiz05.11.2020
tess0705.11.2020
umudum5805.11.2020
Ansumjora05.11.2020
E c e E c e 06.11.2020
Merayyy Merayyy 08.11.2020
Cemren0604 Cemren0604 08.11.2020
sesett2308.11.2020
sutlaacc08.11.2020
GLBNZZ08.11.2020
Ebru139109.11.2020
ManyakPrenses09.11.2020
janabobc10.11.2020
Chemteach10.11.2020
skylight0606060610.11.2020
deryam0310.11.2020
Ppsta12.11.2020
atmosfer3912.11.2020
MarV-el12.11.2020
Selinos14.11.2020
newmoon10 newmoon10 18.11.2020
Nehir44420.11.2020
Bende

Merhabalar adetlerim duzensiz dongum 26-30 arasi yani 3 ve 7 kasim arasi gibi bisey. Uzun zamandir calisiyoruz ilk bebe icin iki ay once klomen catlatma ignesi yapildi bi ay oncede sadece klomen ama nasip olmadi normalde bugun esimle birlikte hem sperm testi hem rahim filmi icin hastaneye gidecektik ne yapti etti erteletti beyfendi yani bu ay tedavisiz calisacaz bende buraya yerimi alayim kizlar
hoşgeldin olsun canım hiç umulmadık anda neler oluyor hayatta belki seninde yüzün güler🙏🏻

Ücreti neydi acaba canım çok mu maliyetli birşey hazırlıklı olayım bende.
İşte annelik böyle başlıyor hele o doğunca bambaşka.. aslında o zaman sen senmişsin ondan önce yokmuşsun gibi hissediyorsun tamamlanıyorsun ❤ 1 kere tattım bir daha nasip olur inşallah sizlerle birlikte. Allah hepimize nasip etsin tez vakit 🙏🏻
Aminnn inşallah 🤲🏻 600-700 lira arası fiyat verdiler bugün 600 diyen oldu 650-700 diyenler oldu benim gideceğim yer 650 lira dedi yorumları da iyiydi bakalım artık hayırlısı canım 🤗

X