Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik için ekstra birşey yapan var mı aramızda acaba?? Gebeliği destekleyecek bir şey?

Merhaba benimde yumurtlamaya göre bat 1 kasım benide eklerseniz sevinirim..Buarada arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım çift çizgi gördüğüm günü değerlendirdim ama silikleştiği yani çatladığı günü değerlendirmedim sizce şansım varmıdır ?

Ben doğal birkaç şey kullanıyorum bu ay 😊 doğal şeyleri kaydediyorsan yazabilirim 🤗
Evet doğal yöntemlerden bahsediyorum. Yenilen, içilen şeyler olabilir. İlişki öncesi ya da sonrası yaptıgınız ekstra birşey olabilir

Evet doğal yöntemlerden bahsediyorum. Yenilen, içilen şeyler olabilir. İlişki öncesi ya da sonrası yaptıgınız ekstra birşey olabilir
Öncelikle sabahları aç karnına incir kürünü (zeytin yağına yatırdığım kuru inciler) yiyorum. Sonrasında bir kaşık balın içine bir tatlı kaşığı çörek otu karıştırıp bunu yiyorum. Eşime de geceden keçiboynuzu kürü (yarım litreye 4 5 keçiboynuzu kırıp kaynatıyorum, 20 dakika dinlendiriyorum) içiriyorum, yarısını yatarken yarısını da sabah aç karnına içiyor. Bir de folik asite başladım.
İlk defa hepsini bu ay yapıyorum. Bakalım tutacak mı 😊

Bat ne zaman. Mutlaka yazın buraya da sonucu. Umarım gönlünüzden geçen olur...
Yağ tüketemiyorum malesef ama bal çörekotunu mutlaka deneyeceğim

Bat ne zaman. Mutlaka yazın buraya da sonucu. Umarım gönlünüzden geçen olur...
Yağ tüketemiyorum malesef ama bal çörekotunu mutlaka deneyeceğim
Benim bat 6 Kasım. Sizin ne zaman acaba 🤗 inşallah tutar bu ay çok sıkı sarıldım bu işe 😊 sizin kullandığınız bir şeyler var mı acaba?

Benim bat 6 Kasım. Sizin ne zaman acaba 🤗 inşallah tutar bu ay çok sıkı sarıldım bu işe 😊 sizin kullandığınız bir şeyler var mı acaba?
Benim de bat 5 ve eşimin doğum günü 14ü ona hediye vermek istiyorum çok istiyor o da 🤲🏻. Yaptıgım birşey yok benim maalesef o yüzden yardım almak istedim

Benim de bat 5 ve eşimin doğum günü 14ü ona hediye vermek istiyorum çok istiyor o da 🤲🏻. Yaptıgım birşey yok benim maalesef o yüzden yardım almak istedim
Folik asit de alabilirsiniz bence, gebelik için o da gerekli diyorlar.

Direkt eczaneden alınabiliyor mu reçetesiz
Evet tabi ki, hamilelik plandığınızı söyleyin, eczacınız yardımcı olur 🤗 ben kan değerlerimi bilmediğim için sadesini aldım. Mesela multivitamin veya Demir içeren ürünler de var. O yüzden ben en sadesini, sadece folik asit içeren ürünü aldım.

Evet tabi ki, hamilelik plandığınızı söyleyin, eczacınız yardımcı olur 🤗 ben kan değerlerimi bilmediğim için sadesini aldım. Mesela multivitamin veya Demir içeren ürünler de var. O yüzden ben en sadesini, sadece folik asit içeren ürünü aldım.
Tamamdır teşekkür ederim alacağım :)

Listeye benide eklermisiniz 15.11 de benim 😊

Merhaba benimde yumurtlamaya göre bat 1 kasım benide eklerseniz sevinirim..Buarada arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım çift çizgi gördüğüm günü değerlendirdim ama silikleştiği yani çatladığı günü değerlendirmedim sizce şansım varmıdır ?

Merhaba bat 04.11 ekler misiniz? Teşekkürler
Listeye beni de alirmisiniz gordum bugun piki sukur. 2 yada 3 kasimda bat.
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz listede ekledim hepinizi umarım güzel haberler alırız. :) Sizler ne zamandır bebek istiyorsunuz? Birde yumurtlamanızı gördünüz mü bu ay kaçıncı gün gördünüz v.s. herhangi ekstra bişeyler kullanıyormusunuz kısaca sohbet amaçlı bahsedin isterseniz :)

X