Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar🤚🏻 yeni gün yeni umutlar 💫 herkese güzel geçecek bir gün diliyorum. Hayatımız her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir. Mutlu olmanız buna bağlı olmasın, hayattaki yaşadığımız olaylara karşı tutumumuzla oluşturalım her zaman. 🙏🏻 Hamile arkadaşlarımız sağlıklı gebelik diliyorum 🌸 hamile olmayı bekleyen anne adaylarımız sabırla ve yaklaşacak müjdeli habere hazır olun Yakında geliyor o haber ✨
Günaydınlar🌺🌺🌺taze anne adayi :anneadayı:

Ayyj ağlayarak okudum şu mesajı kendimi sanki sadeve çocuk için evlenmişim gibi hissediyorum ilk 5 ay çocuk istemediğimiz zamanlar çok iyiydik herkese eşim veya eşimin ailesi cevabınn veriyordu daha istemiyorlar askerlik var diye ama şimdi o 5 ay geçtikten sonra her ay eşimin aileside adet oldunmu varmı bi haber yokmu gelen giden valla kötü olmak istemiyorum kimseyle ama sorduklarında çok zoruma gidiyor yok diyorum bu ayda olmadı YOK YOK YOK BU AYDA OLMADI BU AYDA ADET OLDUM diye bağırmak istiyorum galiba benim bi psikoloğa gitmem gerekiyor bunu anladım
Sana çok kızdım şuan. Neden kendi kul hakkına giriyorsun bu kadar ??? Neden bunu senin mutluluğunu gerçekten düşünmeyen insanlar için kendine yapıyorsun ? Dünya hassas kalpler için cehennemdir. Sen kendi cehennemini neden bir başkalarının söylemleriyle yaratıyorsun. Çok şükür hayattasın sağlıklısın. Dünyanın binbir türlü hali var. Farz edelim hiç çocuğun olmayacak dünyanın sonu mu bu ? Olacağı varsada oldurmayandır böyle tipler uzak dur!

Bak benide aglatacaksin 😭 şunu asla unutma bu can sana emanet kimse senden daha değerli değil onlar kapılarını kapatıp hayatlarına devam ettiklerinde arkalarında nasıl bir enkaz biraktiklarinin farkında bile değiller o yüzden seni dusunmeden konuşanlar için asla üzülmeye değmez sakaya vur olayi sen uste çık bak nasıl susuyolar esinede kendinede sakın yapma bunu
Mağazadayım salak gibi ağlıyorum biri müşteri gelse halimi görse üzülür valla ben anladımki canım bu dünya imtihan dünyası gerçekten imtihan ediliyoruz bakalım sabredecekmi yoksa isyanmı edecek diye sabredeceğim bunada şükür diyeceğim başka yapacak hiçbişeyim yok🤲🏻

Parem Parem Günaydınlar🌺🌺🌺taze anne adayi :anneadayı:
Yaa yerim seni🥰🙈
Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olsun sizn için. :)

Cemren0604 Cemren0604 Canım sen naptın kan testi verdin mi?
Bugün bir tane BAT ımız var mış yaa :)
Nane surubu Nane surubu 07.11.2020

Var mı bi gelişme?
Canım normalde pazartesi verecektim, yarın bat günümdü geçsin dedim ama sanırım dayanamayıp bugün vereceğim. Haber veririm mutlaka 🙏🏻

Sana çok kızdım şuan. Neden kendi kul hakkına giriyorsun bu kadar ??? Neden bunu senin mutluluğunu gerçekten düşünmeyen insanlar için kendine yapıyorsun ? Dünya hassas kalpler için cehennemdir. Sen kendi cehennemini neden bir başkalarının söylemleriyle yaratıyorsun. Çok şükür hayattasın sağlıklısın. Dünyanın binbir türlü hali var. Farz edelim hiç çocuğun olmayacak dünyanın sonu mu bu ? Olacağı varsada oldurmayandır böyle tipler uzak dur!
Valla bak gerçekten olacağı varsada oldurmuyolar beni strese sokarak ya kusura bakmayın ama eşimle ilişkiye girerken bile hadi bu sefer olacak diye söylermi bi insan söylüyorum ! Eşimle ne zaman korunmayı bıraktık zevk alarak yaptığım işten yorulmaya başladım ne tat alıyorum ne zevk çok afedersiniz eşim rahatladınmı diyor evet diyorum geçiştiriyorum ben 1 seneden beri bunun ne olduğunu unuttum sırf ilişkiyi çocuk olarak gördüğüm için

Valla bak gerçekten olacağı varsada oldurmuyolar beni strese sokarak ya kusura bakmayın ama eşimle ilişkiye girerken bile hadi bu sefer olacak diye söylermi bi insan söylüyorum ! Eşimle ne zaman korunmayı bıraktık zevk alarak yaptığım işten yorulmaya başladım ne tat alıyorum ne zevk çok afedersiniz eşim rahatladınmı diyor evet diyorum geçiştiriyorum ben 1 seneden beri bunun ne olduğunu unuttum sırf ilişkiyi çocuk olarak gördüğüm için
Bugünden sonra bir karar al ve herşeyi akışına bırakarak yaşa. Geçen o 1 sene geri gelmiyor mutlumusun şimdi dönüp baktığında? Yazık günah yapma kendine bunu

Mağazadayım salak gibi ağlıyorum biri müşteri gelse halimi görse üzülür valla ben anladımki canım bu dünya imtihan dünyası gerçekten imtihan ediliyoruz bakalım sabredecekmi yoksa isyanmı edecek diye sabredeceğim bunada şükür diyeceğim başka yapacak hiçbişeyim yok🤲🏻
İste buuuu😉geçte olsa anladın be tatlim sabrın sonu selamettir mutlu olmak için tek sebebin çocuk mu (hayır tabikide bebeğim)😉😅

canım sen çok kafana takmışsın bu olayı belli. Ama inan her şey bir gün düzelicek sende anne olucaksın. Kafana takmazsan eğer herşey kendiliğinden yoluna girecek. Üzme kendini. Bak biz burda birbirimize destek olmak için varız. Her zaman içini dökebilirsin ama yeterki bizimde sana faydamız olduğunu bilelim :)

Bugünden sonra bir karar al ve herşeyi akışına bırakarak yaşa. Geçen o 1 sene geri gelmiyor mutlumusun şimdi dönüp baktığında? Yazık günah yapma kendine bunu
canım sen çok kafana takmışsın bu olayı belli. Ama inan her şey bir gün düzelicek sende anne olucaksın. Kafana takmazsan eğer herşey kendiliğinden yoluna girecek. Üzme kendini. Bak biz burda birbirimize destek olmak için varız. Her zaman içini dökebilirsin ama yeterki bizimde sana faydamız olduğunu bilelim :)
İste buuuu😉geçte olsa anladın be tatlim sabrın sonu selamettir mutlu olmak için tek sebebin çocuk mu (hayır tabikide bebeğim)😉😅
Allah sizden razı olsun bi parçada olsa şu yanan kalbimdeki ateşe su serptiğiniz için iyiki böyle bi platform varda derdimi anlatabiliyorum yoksa içimde kalsa ben iyice dolar taşarım allah razı olsun canlarım ❤️ Bundna sonra farklı bir tavır sergileyeceğim inşallah beni üzmelerine izin vermeyeceğim

Arkadaşlar bazı topiklerde macunlardan bahsediliyor. clife naturallen falan diye bunlardan kullanan var mı aranızda? Kullanan varsa biraz bilgi verebilir misiniz? Faydasını gördünüz mü ne zaman başlamak gerekiyor falan?
Merhaba canım ben ve eşim Naturallen macunu kullandık çok düzenli olmasana yemeklerden yarım saat önce kullanıyorsun 1 çay kaşığı doğrusunu söylemek gerekirse ben etkili olduğunu düşünüyorum eşimde morfoloji yüzde 2 di . Benimde rahimde polip vardı . Rabbim bu ay nasip etsi. Kullanımı ise değişi olunca başlıyorsun ovülasyon gününe kadar devam ediyorsun çatlama olunca bırakıyorsun . Ama eşler sürekli içiyor

Ayyj ağlayarak okudum şu mesajı kendimi sanki sadeve çocuk için evlenmişim gibi hissediyorum ilk 5 ay çocuk istemediğimiz zamanlar çok iyiydik herkese eşim veya eşimin ailesi cevabınn veriyordu daha istemiyorlar askerlik var diye ama şimdi o 5 ay geçtikten sonra her ay eşimin aileside adet oldunmu varmı bi haber yokmu gelen giden valla kötü olmak istemiyorum kimseyle ama sorduklarında çok zoruma gidiyor yok diyorum bu ayda olmadı YOK YOK YOK BU AYDA OLMADI BU AYDA ADET OLDUM diye bağırmak istiyorum galiba benim bi psikoloğa gitmem gerekiyor bunu anladım
Canım insanların size psikolojik baskı yapmasına izin vermeyin lütfen!...Madem eşin ilk zamanlarda insanlara cevap veriyordu.o zamannrşinlr bu konu hakkında konuş.Ruhsal durumunu psikolojik durumundan bahset baskı altında olduğunu kimse ile kötü olmak istemediğini her ay çektiğin ızdırabı anlat.Baktın eşin müdahale etmiyor.Sen insanlara gereken cevabı vereceksin ki,herkes haddini yerini bilsin.Kötülük olmasın diye ses çıkarmıyor sun ama sana çevrekiler en büyük kötülüğü yapıp özel hayatına maydonuz olmaya kalkıyorlar.Yok öyle bir dünya!...Benim 5 gebelik kaybım var kayınvalidemler bile ilk 2 tanesini biliyorlar.Hamile olmak benim çin bit ayrıcalık değil.Eltim evlendi 21 yaşında çocuğu olmaz diye çok korkuyordu ilk aydan hamile kaldı.Kayınvalidemler yazın memlekette olduğu için doktora ben götürüp getiriyordum.Ben 40 yaşındayım hastaneye gidip gelirken bir kaç kere hadi abla sende yap yaşın geçiyor demeye başladı.Cahil diye sesimi çıkarmadım.En son baktım kızın annesi bile bak yaşın geçiyor biran önce yap diyince dedim bu benim özel hayatım yaparım yapmam bu benim sorunum.Herkesin benim durumu anlayacak bilince sahip olmadığı için herkesle özelimi konuşmuyorum.Siz benim için üzülmeyi bırakın kızınızın çocuğu olduğuna sevinin!Çünkü sizlerde bu kadın=anne demek,ama benim için bu geçerli değil dedim.İyi niyetinizden dolayı insanlarla aranıza sınır koyamadığınız için bu şekilde sorunlar yaşıyorsunuz.İnsan kendi sınırlarını kendi çizmediği müddet,başkasının onun sınırları ihlal edip etmediğini farkında olmayabiliyor.Sen sınırını çiz haddizler senin sınırlarına çarptıklarında sırt üstü düşerler....

O zaman senin kafa yapını değiştirmemiz lazım.Bundan sonra eşinle çocuk yapmak için değil,zevk için birlikte ol!...💃💃💃💃💃Bakarsın şansınıza bir aşk meyve vermiş olur😉O meyvenin tadına da doyum olmaz belki🤗🤗🤗

Kızlar ovulasyon testini toplu almak istiyorum nerden hangi marka önerirsiniz, bat 10 kasım ama bugün beta testi yaptım maalesef 2 çıktı :KK43: Aralığa kaldı şimdiden almam gerek kargo anca gelir pzt ya da salı sipariş vereceğim
Hepsi burada n11 gibi sitelerden alabilirsin, kaset testler güzel ama şerit olanlar daha iyi. Innovita marka kullanmıştım baya iyi idi. Tavsiye ederim.. ınstagramda da satıyorlar.

Merhabaa kızlar 15 gundur duzenli test yaptim ilk 5 dakikada simdiye kadar cikmis en koyu testim bu bi daha da bu kadar olmadı ne dersiniz? Ertsesi günü değerlendirdik. Kasımlarında kasilma ve batma hissediyorum acaba döllenmeyi hissediyor olabilir miyim

Eklentiler

• 20201107_105324.jpg
    20201107_105324.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 52
X