Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye yine görmeye devam ediyorum.. fotoğraflada hiç oynayanamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın ama🙈
canım var gibi ya off böyle beklemekte çok heyecanlı oluyor :) Bi kaç gün sonra kan testi ver istersen :)

Merhaba kızlar iki test yaptım ilki silik çıktı bu da ikincisi. En garanti kan testi sanırım😍
yaa sende de vaar allahım ne bereketli topik her gün hamilelik haberi alıyoruz maşallaahhh :) :) simgeni bile güncelledim kız :) o derece var olduğuna inandım yani :halay:

Benide eklermisin 28kasim
Ekledim canım sende hoşgeldin :)

Benim bat 11 kasım kuzum çatlatma iğnesinin 13.günündeyim kendimi zor tutuyorum test yapmamak için 🤦🏻‍♀️🥰
Tatlım yapma bence ben çok pişman oldum çünkü iğnenin etkinden çıkabilir ben ilk gördüğümde çift çizgiyi içim hep acaba oldu Kan verdim ama belki kanda da iğnenin etkisidir diye hep bir şüphe vardı . Her gün yine gebelik testi yapıyorum

canım var gibi ya off böyle beklemekte çok heyecanlı oluyor :) Bi kaç gün sonra kan testi ver istersen :)

yaa sende de vaar allahım ne bereketli topik her gün hamilelik haberi alıyoruz maşallaahhh :) :) simgeni bile güncelledim kız :) o derece var olduğuna inandım yani :halay:

Tesekkurler hosbuldum

Arkadaşlar Günaydın,

Sabah sabah 3 pozitif haberiyle uyandık yine bu çok güzel :) 5 Kasımda 9 gebelik haberimiz var :) İnşallah bu sayı giderek artıcak çok inanıyorum sizlerde inanın lütfen :)
BAT'ı bugün olan arkadaşlarımızdan güzel haberler verenlere teşekkür ederiz allah sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin. Diğer arkadaşlar sizlerde durumlar nasıl?

kafasikarisikkiz05.11.2020
T tess07 :nazar:05.11.2020:anneadayı:
umudum58 umudum58 05.11.2020
A Ansumjora 05.11.2020
Gdkd Gdkd 05.11.2020
ManyakPrenses ManyakPrenses 05.11.2020

S sinemimsi35

05.11.2020

M mervifan :nazar:

05.11.2020:anneadayı:

A Aylinklc

05.11.2020

M Minyons

05.11.2020

Kızlar bugün sabahtan gidip kan verdim daha önce yazmıştım hatırlıyorsanız çok geç adet oluyorum hormonlarım düzenli olmasına rağmen diye, bugün 44.gün ve yumurtlama görmedim hala. Sabah doktora gittiğimde ultrasonla baktı fakat yumurtlaman geçmiş şuan öyle bir belirti yok dedi. Ancak ben ovulasyon testi kullanıyorum ve yumurtlama görmedim henüz. Doktora bunuda söyledim çok fazla inanma onlara dedi. Kan testi istedi bakalım yarın tekrar gidip sonuçlarımı kontrol ettireceğim. Herhangi bir gebelik belirtimde yok ama kafam çok karıştı. Bu kadar geç yumurtlama gören var mı aranızda? betahcg testi de istedi hiç ümidim yok zaten ama insan yine bi ümitleniyor :KK43:

Erken gebelik testi yap kuzum bence

Canım 8 kasıma kadar gebelik testi yapmaya devam ederim elimde 4 tane kaldı. Koyulaşmasını görürüm varsa eğer. Sonrada doktora giderim diye düşündüm. Şuan kan versem değer sınırda felan cıkarsa diye şüphe ettim. Ama yarın veririm belki çünkü idrarda birazda olsa belli cıktı.
Kızlar bugün sabahtan gidip kan verdim daha önce yazmıştım hatırlıyorsanız çok geç adet oluyorum hormonlarım düzenli olmasına rağmen diye, bugün 44.gün ve yumurtlama görmedim hala. Sabah doktora gittiğimde ultrasonla baktı fakat yumurtlaman geçmiş şuan öyle bir belirti yok dedi. Ancak ben ovulasyon testi kullanıyorum ve yumurtlama görmedim henüz. Doktora bunuda söyledim çok fazla inanma onlara dedi. Kan testi istedi bakalım yarın tekrar gidip sonuçlarımı kontrol ettireceğim. Herhangi bir gebelik belirtimde yok ama kafam çok karıştı. Bu kadar geç yumurtlama gören var mı aranızda? betahcg testi de istedi hiç ümidim yok zaten ama insan yine bi ümitleniyor :KK43:
Ben demiştim en başında ovulasyona güvenmeyin yanıltıyor diye😕 en güzeli doktor gözetiminde takip ben öyle yaptım. Çünkü o dalgalanmalar insanın kafasını karıştıyor belkide yeteri kadar büyümeden çatlıyor. Kesinlikle senin doktor gözetiminde gebe kalmanı öneriririm.

canım öncelikle hiç üzülme. sana bir tavsiye vereceğim ben o şekilde tek ilişki ile hamile kaldım. ekim ayında ovü testi yaptım ve hiç çift çizgi göremeyince dr a gittim, sat 4 ekim 25'inde dr a gittim ve bana 'kan toplamaya başlamış artık hamile kalamazsın' dedi.. yani bu ne demek adet olmak için yumurtalık yavaş yavaş kan topluyor ve bat günü yumurtalık patlayarak biz adet olmuş oluyoruz. yani 25'inden sonra deneme ve ovü testi yapmaya gerek yoktu bizim için..
her neyse..
ben bu ay yine ovü testi yapmaya devam ettim ama 32 günde 1 olduğumdan ve aşağı yukarı ne zaman yumurtlamam hesaplamış oldum, çünkü dr kan topladı dediğine göre 20-22 arası yumurtlamaydı..
biliyorsunuz ki spermler 2 gün yaşıyor o nedenle drlar gün aşırı ilişki öneriyor, ki kendinizi sıcak tutar, stres sigara gibi şeylerden de uzak tutarsanız 3-5 gün arası bile yaşayabiliyor..
zaten spermlerin yumurtaya gitmesi 2-3 gün sürüyor, bizde 18'inde ilişkiye girdik, 20'sinde yumurtam olgunlaştı ve bingo!

nacizhane önerim testler olduğunda 24 saat içinde ilişkiye girin diyor ama sperm 24 saatte yumurtaya ulaşamayabilir (ulaşmaz demiyorum ulaşamayabilir) dolayısı ile 1-2 gün öncesinde ilişkiye girmek daha doğru böylece sperm yol almış oluyor.

canım newmoon sen şimdi kendi adet gününe ve yumurtlama gününe göre bir sonra ki ay deneme yap bak göreceksin ovü testlerinden daha başarılı olacaksın tabii önce Allah'ın izniyle.. bu kadar kişiye olumlu enerji gönderip dua eden birine Allah en hayırlısını nasip eder, sen o güzel gönlünü üzme.

Tatlım yapma bence ben çok pişman oldum çünkü iğnenin etkinden çıkabilir ben ilk gördüğümde çift çizgiyi içim hep acaba oldu Kan verdim ama belki kanda da iğnenin etkisidir diye hep bir şüphe vardı . Her gün yine gebelik testi yapıyorum
Yaa yapmayım ozaman boşuna heveslendirmeyim kendimi canım 🥺 ama aşırı derecede göğüs ağrım var ayy artık avcumun içi kaşınsa hamilelkmi ki diyorum psikoloji bozuldu resmen 😂

Kızlaaar fotoğrafı ekleyebildim mi bilmiyorum hamileyim inanamıyorum 😳 newmoon10 newmoon10

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 87
canım öncelikle hiç üzülme. sana bir tavsiye vereceğim ben o şekilde tek ilişki ile hamile kaldım. ekim ayında ovü testi yaptım ve hiç çift çizgi göremeyince dr a gittim, sat 4 ekim 25'inde dr a gittim ve bana 'kan toplamaya başlamış artık hamile kalamazsın' dedi.. yani bu ne demek adet olmak için yumurtalık yavaş yavaş kan topluyor ve bat günü yumurtalık patlayarak biz adet olmuş oluyoruz. yani 25'inden sonra deneme ve ovü testi yapmaya gerek yoktu bizim için..
her neyse..
ben bu ay yine ovü testi yapmaya devam ettim ama 32 günde 1 olduğumdan ve aşağı yukarı ne zaman yumurtlamam hesaplamış oldum, çünkü dr kan topladı dediğine göre 20-22 arası yumurtlamaydı..
biliyorsunuz ki spermler 2 gün yaşıyor o nedenle drlar gün aşırı ilişki öneriyor, ki kendinizi sıcak tutar, stres sigara gibi şeylerden de uzak tutarsanız 3-5 gün arası bile yaşayabiliyor..
zaten spermlerin yumurtaya gitmesi 2-3 gün sürüyor, bizde 18'inde ilişkiye girdik, 20'sinde yumurtam olgunlaştı ve bingo!

nacizhane önerim testler olduğunda 24 saat içinde ilişkiye girin diyor ama sperm 24 saatte yumurtaya ulaşamayabilir (ulaşmaz demiyorum ulaşamayabilir) dolayısı ile 1-2 gün öncesinde ilişkiye girmek daha doğru böylece sperm yol almış oluyor.

canım newmoon sen şimdi kendi adet gününe ve yumurtlama gününe göre bir sonra ki ay deneme yap bak göreceksin ovü testlerinden daha başarılı olacaksın tabii önce Allah'ın izniyle.. bu kadar kişiye olumlu enerji gönderip dua eden birine Allah en hayırlısını nasip eder, sen o güzel gönlünü üzme.
ne güzel yazmışsın ağzına sağlık kuzum allah inşallah en güzel zamanda buradaki herkese hamilelik duygusunu yaşatır. Çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim. Bakalım bende bugün test sonuçlarını bekliyorum ne diyecek doktor. :KK43:

Kızlaaar fotoğrafı ekleyebildim mi bilmiyorum hamileyim inanamıyorum 😳 newmoon10 newmoon10
yaa süper bugünde 4 hamileilk gördük çok şükür :) :) Sende ilk sayfadayı sorularımızı cevaplar mısın güzel kuzum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :KK200: Hemen durumunu güncelliyorum :)

Herkese merhaba,
Bu yılın basından hazirana kadar gebelik istedim, hatta ovulasyon testi de yaptım olmadi. Ardından haziran ayında eşim ve ben tüm testleri yaptırdık, hsg dahil. Bende herşey normal çıktı şükür, eşimde de çok cok iyi olmasada normal gebelik icin yeterli çıktı sperm testi. Akabinde o ay gebe kaldım. Tam bir mucizeydi..
adete 4 5 gün kala gebe olduğumu öğrendim, adet olacakmışım gibiydi belirtiler. Bide göğüs hassasiyeti.. her şey çok güzeldi, 0 mide bulantısı yaşadım.. ikili test bebeğin gelişimi her şey güzeldi.
16 haftalık olduğunda kontrole gittik ve bebegimin kalp atış hızı düşük çıktı. 82 ydi. (140 ve üzeri olmaliymis). Ve kabus dolu günler başladı. Hangi dr a gitsek hepsi gebeliği sonlandırın dediler. Bebegimin kalbinde ciddi bi anatomik bozukluk vardı. Ve max 1 2 hafta yaşar dediler.. gün geçtikçe kalp atışı 30 lara düştü. Ve bebeğimi kaybettim. Normal doğum yaptım suni sanci ile. Zor günlerdi..Tam 29 gün oldu. Daha iyiyim. Daha da iyi olacağım..elden bir şey gelmiyor duadan başka.

Bu hafta sonu genel bi kontrole gidicem, rahim ne durumda.. bi 7 8 güne de adet olurum diyorum. Bakalım dr bi problem görmezse korunmadan deneyeceğim. Allah büyük. O bekleme sureci her ay ne zordur bilirim. Rabbim büyük, dilerim hepinizin gönlündeki neyse o olur, güzel günler çok bekletmez bizleri🙏🙏

Arkadaşlar Günaydın,

Sabah sabah 3 pozitif haberiyle uyandık yine bu çok güzel :) 5 Kasımda 9 gebelik haberimiz var :) İnşallah bu sayı giderek artıcak çok inanıyorum sizlerde inanın lütfen :)
BAT'ı bugün olan arkadaşlarımızdan güzel haberler verenlere teşekkür ederiz allah sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin. Diğer arkadaşlar sizlerde durumlar nasıl?

A Ansumjora 05.11.2020
Gdkd Gdkd 05.11.2020

S sinemimsi35

05.11.2020

A Aylinklc

05.11.2020

M Minyons

05.11.2020
Selam kızlar. 2 gündür adet ağrılarını yaşıyorum fazlasıyla bacak ağrıları, bel sırt ağrıları, sol kasık ağrısı ve tam ortada ağrı. Şimdi baktım gelen giden yok henüz. Birşey farkettim gerilince sol kasıkta ağrı oluyor değişik bir his bilmiyorum. Bekleyip görücem artık, çok dua ediyorum inşallah Regl olmam diye ama sanırım gebelik olmasa bile psikolojik olarak geç gelicek 🤷🏼‍♀️

Arkadaşlar Günaydın,

A Ansumjora 05.11.2020
Gdkd Gdkd 05.11.2020

S sinemimsi35

05.11.2020

A Aylinklc

05.11.2020

M Minyons

05.11.2020
henüz adet olmadım canım ama belirtileri var tabi. bu ay ameliyatımdan dolayı ilişki yaşayamadık yasaktı sadece 1 sefer yumurtlama günü enjektörle spermi gönderdik içeri Hoppa ondanda bişey olacağını pek düşünmüyorum

X