Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerin kaç çıktı canım çok mu düşüktü ? yükselme ihtimali varsa ?
1.20 den düşük tam değeri bilmiyorum ama yok ya umutlu değilim bu aydan çok umutluydum hem hsg hem bal tarçın çörekotu yaptım negatif çıktı ondan sonra umudum yok bu aydan nasip sonraki aya inşallah bakalım

İyi akşamlar arkadaşlar.bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmuştum.reglim geçti. 4 gün olacak.sabaha kan vermeye gideceğim .hayırlısı bakalım.
Bir erken gebelik testi aldım negatif çıktı.ne umutluyum ne umutsuz.

14aydir bekliyorum canim ben 2 ay gayet normal 1yil zaten dogal olmamasi 1 yildan sonra tedavi gerektriir daha basindan kendini bu kadar strese sokma bence cok yenisin ama inşallah bian once olir
Çok teşekkür ederim desteğin için, deneyimli birinden duymak çok iyi geldi. Yarında doktora görünüp bir kontrol olacağım. Umarım hepimiz bir an önce istediğimiz bebeğe kavuşuruz

Çok teşekkür ederim desteğin için, deneyimli birinden duymak çok iyi geldi. Yarında doktora görünüp bir kontrol olacağım. Umarım hepimiz bir an önce istediğimiz bebeğe kavuşuruz
E dogrusu canim rahim yumurtaliklarinin iyi oldugundan emin olmuş olursun b12 ve d vitamini baktirmani tavsiye ederm dusukse takviye alirsin tabi bide folik asit takviyesi al her sey gonlunce olsun amiin insallahh

Ben de ovülasyon testi kullanıp yumurtlamayı yakalayınca kesin olur saniyordum.Haziran ayından beri istisnasız o günleri degerlendirdim ama olmadı.4. Ay da olmayınca doktora gittim.Hormon tahlili yaptirdim esimde test yaptirdi vs derken doktor bu degerlerde olmamasının hiç bir sebbebi yok birakicaksın o testleri falan dedi.Belirli tarihler söyledi o günlerde dene dedi.Ben de yumurtlama testi yapmayı azalttım tam birakmadım kafam esince yaptım cünki o ayı gözden cikarmistim ve iki gün önce hamileliğimi öğrendim şok oldum.2 ay daha cok erken Bir sorun yoksa Sabret eninde sonunda gelecektir Bebeğin

Ben çok test yaptım ikisinde hamileydim diğerlerinde hiç bir çizgi saatler de beklese çıkmadı umarım hamilesinizdir

Farklı lab. Sonuç farklı çıkabiliyor referans aralıkları da farklı oluyor

kasımdaki ovulasyon günlerini kaçırma olacak inşallah
Bu ay aşılama yaptıracam canım, kısmet olur inşallah. Kıbrıs tüp bebek merkezi Halil İbrahim Tekin (HİT Merkezi) iyi diyorlar orda yapacam,4 ilaç verdi kullanağım ve haftaya çarşamba muayeneye gidecem. Hakkımızda hayırlısı.

Kızlar regl ölurken bile sivilcem yokken şuan yüzümde sivilceler çıktı diğer belirtilerle birleşince acaba olabilir mi dedim ...? bilgisi olan paylaşa bilir mi
Ben hamileyim canım bendede sivilceler cıktı bu ay normaldede sık sık çıkar ama bu sefer bikereden kaç yerden çıktı

Ben hamileyim canım bendede sivilceler cıktı bu ay normaldede sık sık çıkar ama bu sefer bikereden kaç yerden çıktı
MasaAllah Rabbim bağışlasın bende hiç olmazdı bide bu ay sadece 2gun regl olunca aşırı bel ağrısı ara kanama bide bu olunca üstüne mi gördüm dedim acaba çok teşekkür ederim bilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…