Bir yıl içinde olmaması neden normal ovulasyonla deneyenler içindemi normal sayılıyor ?14aydir bekliyorum canim ben 2 ay gayet normal 1yil zaten dogal olmamasi 1 yildan sonra tedavi gerektriir daha basindan kendini bu kadar strese sokma bence cok yenisin ama inşallah bian once olir
Doktorlar genelde oyle soyluyor canm yumirtlama sikintin veya rahimde bi sikinti yoksaBir yıl içinde olmaması neden normal ovulasyonla deneyenler içindemi normal sayılıyor ?
Hatta cogu doktor ilk 1 yil tedavi bile onermiyor ben pkosum bana bile bekleyelim dedi ben kabul etmedim 6. Ayda tedaviye nasladimBir yıl içinde olmaması neden normal ovulasyonla deneyenler içindemi normal sayılıyor ?
Bana Çatlamadan 14 gün sonra dedi doktorum daha öncesi ilacın etkisiyle de pozitif çıkabiliyormuş çünkü..KIzlar merhaba yumurtlamadan sonra mı çatlamadan 14 gün sonra mı gebelik testi yapmak gerekiyor
Canım ben dün iğnenin 13. Günüydü test yaptım pozitif erken gebelik teati yaptım pozitif . Kan verdim 44.9 çıktı bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı . Bat 8 kasım çok erken belli oldu hala inanamıyorum hep bir şüphe regli olcak gibi kaşık ağrım var@camlihemsinli @sesett23 G GLBNZZ T TuseSU @fulyam2727 @haticeclk22
@bgmprns @drekinezya
Kızlar batlarımız aynı, siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ? Kan mı yoksa kaset test mi ? Sizce ne zaman çıkar ?
Yarin kan vericem cnm saglik ocagina ilk defa basima geldi sonuc ertesi gune cikar sanirim cok fazla belirtim var diyer hamileliklerimdede ayni belirtilerim vardi oyle anlamistim bu sefer fazladan vajina kasintim var 3 gundur deli gibi kasiniyor hakkimizda hayirlisi mutlaka haber vericem mayis ayinda 10 haftalik gebeligim kalp atisi durdugu icin kurtaj oldum bu 3 kaybim erken ogrenmeliyim kan pihtilasmam var muhtemelen igne olucam sanirimCanım sen bi kan testi ver istersen zaten günün geçmiş? Bize de durumunu bildir sonuca göre ekleyelim seni listeye :)
Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah ☺ darısı bekleyen herkesin başınaCanım ben dün iğnenin 13. Günüydü test yaptım pozitif erken gebelik teati yaptım pozitif . Kan verdim 44.9 çıktı bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı . Bat 8 kasım çok erken belli oldu hala inanamıyorum hep bir şüphe regli olcak gibi kaşık ağrım var
Amin canım rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinGözün aydın canım çok şükür sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah ☺ darısı bekleyen herkesin başına
İlaç kullanmadım yalnız ben ovülasyon testiyle yaptım bu ay sabırsızlıkla bekliyorum bakalımBana Çatlamadan 14 gün sonra dedi doktorum daha öncesi ilacın etkisiyle de pozitif çıkabiliyormuş çünkü..
Aa gözün aydın canımCanım ben dün iğnenin 13. Günüydü test yaptım pozitif erken gebelik teati yaptım pozitif . Kan verdim 44.9 çıktı bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı . Bat 8 kasım çok erken belli oldu hala inanamıyorum hep bir şüphe regli olcak gibi kaşık ağrım var
Var mı belirtilerin peki canım?İlaç kullanmadım yalnız ben ovülasyon testiyle yaptım bu ay sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
Ya psikolojik mi bilmiyorum ara ara midem ağzıma gelip gidiyor sanki bir de bugün öğlene kadar kasık ağrım oluyordu bazen de şuan yokVar mı belirtilerin peki canım?
Benim kahverengi lekem var@camlihemsinli @sesett23 G GLBNZZ T TuseSU @fulyam2727 @haticeclk22
@bgmprns @drekinezya
Kızlar batlarımız aynı, siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ? Kan mı yoksa kaset test mi ? Sizce ne zaman çıkar ?
Benimde aynen 6kasım. Bnde iş çıkışı test aldım sabahı bekliyorum heycanla
Kızlar yarın sabah test fotoğrafını paylaşırmısınızYaa evet benimde belim kasıklarım ağrıyor. Bugün bekledim hasta olmayı ama yine olmayınca eczanede buldum kendimi
Canım çok erken değil mi ? Sende elinde test varsa yarın yaparmısınBenim kahverengi lekem varadet olmazsam lekeler geçince hemen yapcam
Geçen ay ayın 9 unda regli olmuştum 22 sinde çatlama iğnesi vuruldum bat 8 kasımdıAa gözün aydın canımAllah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin peki senin SAT ve yumurtlama günün ne zamandı biliyormusun ?
Hmmm ben 13 ünde hasta olmuştum döngüm 26 ben biraz daha beklesem iyi olur sanırımGeçen ay ayın 9 unda regli olmuştum 22 sinde çatlama iğnesi vuruldum bat 8 kasımdı
Aynen canım ben bile çok erken test yaptığım için pişmanım beklemek çok zor oluyorHmmm ben 13 ünde hasta olmuştum döngüm 26 ben biraz daha beklesem iyi olur sanırım
Ama sen zaten hamilesin kuzum ?Aynen canım ben bile çok erken test yaptığım için pişmanım beklemek çok zor oluyor