Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elimde test yok maalesef birde lekelerin geçmesini beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Aranızda kolposkopi işlemi yaptran var mı kızlar doktorum smear testinden şüphelendi ve bu işlemi yapmak istedi on gün önce oldum ve aşırı akıntım var normalde böyle olmaz acaba işlemden dolayı mi zaten bu aydan gebelik yönünden pek umutlu değilim bari enfeksiyon falan olmasın

Hemen Bu ay tam 1 yıl doluyor. Her ay o testin tek çizgisini görmekten yıprandım. Sabah aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. İnşallah çift çizgili günleri görürüz ayrıca zaman zaman koku hassasiyeti oluyor. Stresten mi bilmem

Ay heycanla bekliormmmm ama smdide yapsan belli olurkı kuzum ben aksam yapmstm
Diyetteyim çok su içiyorum resmen su cikariyorum birde çok belim ağrıyor korkuyorum negatif görmekten. Hastalık ağrısı gibi

Kızlar regl ölurken bile sivilcem yokken şuan yüzümde sivilceler çıktı diğer belirtilerle birleşince acaba olabilir mi dedim ...? bilgisi olan paylaşa bilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…