Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20-21 ekim ikinci çizgi koyuydu testte 22 ekimde de silik çıktı. Yani çatlamış diye yorumladım. Ama eski sayfaları okurken bu şekilde bi süreç yaşayıp aynı gün doktora gittiğinde Çatlayacak boyutta bi yumurtası olmadığını duyan olmuş aklım baya karıştı şimdi🤯Bekleyip görcez bakalım😅
Benim de 2 gün çizgi çıktı ama ikisi de t çizgisi koyuluğunda değil. Bu ne anlama gelir acaba...

Canım ben dün iğnenin 13. Günüydü test yaptım pozitif erken gebelik teati yaptım pozitif . Kan verdim 44.9 çıktı bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı . Bat 8 kasım çok erken belli oldu hala inanamıyorum hep bir şüphe regli olcak gibi kaşık ağrım var
Canımmmm çok sevındım hayırlı uğurlu olsun inşaAllah sağlıklı ılerlesin sağlıkla kavuş inşaAllah :) hamılelerın duası kabul olur bizlere de dua edin 🥰

Günaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye yine görmeye devam ediyorum.. fotoğraflada hiç oynayanamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın ama🙈

Eklentiler

• C9B3B57C-4D04-4805-A210-1715D29A7D86.jpeg
    C9B3B57C-4D04-4805-A210-1715D29A7D86.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 184
Ben de ovülasyon testi kullanıp yumurtlamayı yakalayınca kesin olur saniyordum.Haziran ayından beri istisnasız o günleri degerlendirdim ama olmadı.4. Ay da olmayınca doktora gittim.Hormon tahlili yaptirdim esimde test yaptirdi vs derken doktor bu degerlerde olmamasının hiç bir sebbebi yok birakicaksın o testleri falan dedi.Belirli tarihler söyledi o günlerde dene dedi.Ben de yumurtlama testi yapmayı azalttım tam birakmadım kafam esince yaptım cünki o ayı gözden cikarmistim ve iki gün önce hamileliğimi öğrendim şok oldum.2 ay daha cok erken Bir sorun yoksa Sabret eninde sonunda gelecektir Bebeğin ☺️
Doktor hangigunleri onerdi

Bende 3ay normal denedim tutmadi bu ay hatta yarin ovulasyon teste baslicam bugun reglinin son gunu bakalim nasip, 3ay daha olmazsa yas35 dogru doktora

X