Rica ederim rabbim herkesin gönlüne göre versin:)MasaAllah Rabbim bağışlasın bende hiç olmazdı bide bu ay sadece 2gun regl olunca aşırı bel ağrısı ara kanama bide bu olunca üstüne mi gördüm dedim acaba çok teşekkür ederim bilgin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim rabbim herkesin gönlüne göre versin:)MasaAllah Rabbim bağışlasın bende hiç olmazdı bide bu ay sadece 2gun regl olunca aşırı bel ağrısı ara kanama bide bu olunca üstüne mi gördüm dedim acaba çok teşekkür ederim bilgin için
Selam:) Biraz geç gördüm:) 2 aydır yumurtlama takibi yapıyorum. 5-6 aydır çocuk istiyoruz.Senide ekledim canım aramıza hoşgeldin. :) Yumurtlama takibi v.s. yapıyor musun?
Benim de 2 gün çizgi çıktı ama ikisi de t çizgisi koyuluğunda değil. Bu ne anlama gelir acaba...20-21 ekim ikinci çizgi koyuydu testte 22 ekimde de silik çıktı. Yani çatlamış diye yorumladım. Ama eski sayfaları okurken bu şekilde bi süreç yaşayıp aynı gün doktora gittiğinde Çatlayacak boyutta bi yumurtası olmadığını duyan olmuş aklım baya karıştı şimdiBekleyip görcez bakalım
Canımmmm çok sevındım hayırlı uğurlu olsun inşaAllah sağlıklı ılerlesin sağlıkla kavuş inşaAllah :) hamılelerın duası kabul olur bizlere de dua edinCanım ben dün iğnenin 13. Günüydü test yaptım pozitif erken gebelik teati yaptım pozitif . Kan verdim 44.9 çıktı bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı . Bat 8 kasım çok erken belli oldu hala inanamıyorum hep bir şüphe regli olcak gibi kaşık ağrım var
Bthcgn kac canımBen hamileyim canım bendede sivilceler cıktı bu ay normaldede sık sık çıkar ama bu sefer bikereden kaç yerden çıktı
Merhaba 26 yaşındayım ikinci sını istiyorum 3 aydan beri 3 ay önce spralimi çıkardım hâlâ bisey yok bekliyorumHoşgeldiniz kızlar
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Doktor hangigunleri onerdiBen de ovülasyon testi kullanıp yumurtlamayı yakalayınca kesin olur saniyordum.Haziran ayından beri istisnasız o günleri degerlendirdim ama olmadı.4. Ay da olmayınca doktora gittim.Hormon tahlili yaptirdim esimde test yaptirdi vs derken doktor bu degerlerde olmamasının hiç bir sebbebi yok birakicaksın o testleri falan dedi.Belirli tarihler söyledi o günlerde dene dedi.Ben de yumurtlama testi yapmayı azalttım tam birakmadım kafam esince yaptım cünki o ayı gözden cikarmistim ve iki gün önce hamileliğimi öğrendim şok oldum.2 ay daha cok erken Bir sorun yoksa Sabret eninde sonunda gelecektir Bebeğin
Belli belirsiz var gibi. Kan ver istersen canimKızlar bu da 5 dk içinde oluşan o gördüğüm çizginin kurumuş hali
Iyi dileklerin icin tsk ederim cnm birazdan kan vermeye gidicem umarim hamileyimdirBen çok test yaptım ikisinde hamileydim diğerlerinde hiç bir çizgi saatler de beklese çıkmadı umarım hamilesinizdir
Erken gebelik testi yap kuzum benceKızlar bu da 5 dk içinde oluşan o gördüğüm çizginin kurumuş hali
Benide eklermisin 28kasimİkinize de ekledim kızlar inşallah gebelik haberleride bu hızla çoğalır :)
Hmm gerekli tüm testleri yapmıyor o zamanYapıyor ama her testi değil bazılarını yapıyor
Canım çizgi var taa ben heyecanlandım hadi allahın izniyle rabbim inşallah bebeğini sana bağışlarIyi dileklerin icin tsk ederim cnm birazdan kan vermeye gidicem umarim hamileyimdir
T çizgisi aynı koyulukta ya da daha koyu olmalıBenim de 2 gün çizgi çıktı ama ikisi de t çizgisi koyuluğunda değil. Bu ne anlama gelir acaba...
Bebişin ordan sana göz kırpıyor annesi hadi inşallahMerhaba kızlar iki test yaptım ilki silik çıktı bu da ikincisi. En garanti kan testi sanırım