Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14aydir bekliyorum canim ben 2 ay gayet normal 1yil zaten dogal olmamasi 1 yildan sonra tedavi gerektriir daha basindan kendini bu kadar strese sokma bence cok yenisin ama inşallah bian once olir🤲
Bir yıl içinde olmaması neden normal ovulasyonla deneyenler içindemi normal sayılıyor ?

@camlihemsinli @sesett23 G GLBNZZ T TuseSU @fulyam2727 @haticeclk22
@bgmprns @drekinezya
Kızlar batlarımız aynı, siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ? Kan mı yoksa kaset test mi ? Sizce ne zaman çıkar ?
Canım ben dün iğnenin 13. Günüydü test yaptım pozitif erken gebelik teati yaptım pozitif . Kan verdim 44.9 çıktı bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı . Bat 8 kasım çok erken belli oldu hala inanamıyorum hep bir şüphe regli olcak gibi kaşık ağrım var

Canım sen bi kan testi ver istersen zaten günün geçmiş? Bize de durumunu bildir sonuca göre ekleyelim seni listeye :)
Yarin kan vericem cnm saglik ocagina ilk defa basima geldi sonuc ertesi gune cikar sanirim cok fazla belirtim var diyer hamileliklerimdede ayni belirtilerim vardi oyle anlamistim bu sefer fazladan vajina kasintim var 3 gundur deli gibi kasiniyor hakkimizda hayirlisi mutlaka haber vericem mayis ayinda 10 haftalik gebeligim kalp atisi durdugu icin kurtaj oldum bu 3 kaybim erken ogrenmeliyim kan pihtilasmam var muhtemelen igne olucam sanirim

Canım ben dün iğnenin 13. Günüydü test yaptım pozitif erken gebelik teati yaptım pozitif . Kan verdim 44.9 çıktı bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı . Bat 8 kasım çok erken belli oldu hala inanamıyorum hep bir şüphe regli olcak gibi kaşık ağrım var
Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah ☺ darısı bekleyen herkesin başına 😊

Aa gözün aydın canım😊 Allah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin🌸 peki senin SAT ve yumurtlama günün ne zamandı biliyormusun ?

Merhabalar ben de Pazartesi gonal f 50 iğneye başladım Cumartesi kontrole gidicem aşılama İçin sizce 5 gün kullanıp yumurtalarım yeterince gelişir mi

Benimde aynen 6kasım. Bnde iş çıkışı test aldım sabahı bekliyorum heycanla😅

Yaa evet benimde belim kasıklarım ağrıyor. Bugün bekledim hasta olmayı ama yine olmayınca eczanede buldum kendimi😊
Kızlar yarın sabah test fotoğrafını paylaşırmısınız 😊 bende merak ediyorum sizde çıkarsa belki bende de çıkma ihtimali bi umut.. denemiş olurum.
Benim kahverengi lekem var ☹️ adet olmazsam lekeler geçince hemen yapcam
Canım çok erken değil mi ? Sende elinde test varsa yarın yaparmısın

X