- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Yok artik bende soktaym suan ya o kadar koyu cizgi nasil yalnis olurAttım canım fotosunu yaptım hiç çıkmadı bile başka markayla yaptım daha da o marka testi elime bile almam aylardır bekliyoruz zaten resmen sahte mutluluk yaşattı bize
İnşallah sana da. Hemen hemen aynıyız bebek bekleme süresi olarak benim de 12 ay olacakYok artik bende soktaym suan ya o kadar koyu cizgi nasil yalnis olurcanim benim Allah onunuzdeki ay gercegini yasatir inşallah
Senide heveslendirdigm icin cok uzgunum ama ilk defa boyle biseye sahit oluyorum kusura bakmaİnşallah sana da. Hemen hemen aynıyız bebek bekleme süresi olarak benim de 12 ay olacak
Yok canım olur mu öyle şey ben de bir hata vardır diye düşündüm ilk aklıma gelen o oldu çünkü çok net çıkınca. Bu da bir anı olarak kalır aklımda ilerde anlatırımSenide heveslendirdigm icin cok uzgunum ama ilk defa boyle biseye sahit oluyorum kusura bakmainşallah daha fazla beklemeyz canm benim
Ben kontrole gitmiştim 2 gün önce kan tahlili negatif çıktı atın beni sonraki ayaMerayyy S sesett23 G GLBNZZ T TuseSU fulyam2727 H haticeclk22
B bgmprns D drekinezya
Kızlar batlarımız aynı, siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ? Kan mı yoksa kaset test mi ? Sizce ne zaman çıkar ?
Değerin kaç çıktı canım çok mu düşüktü ? yükselme ihtimali varsa ?Ben kontrole gitmiştim 2 gün önce kan tahlili negatif çıktı atın beni sonraki aya
benim yumurtlamam 4 gün önce oldu adetimde öne cekildi dün olmalıydım ama bekliyorum bakalım kasım 8 dan sonra yapmayı düşünüyorum inşallah vardır ☺Merayyy S sesett23 G GLBNZZ T TuseSU fulyam2727 H haticeclk22
B bgmprns D drekinezya
Kızlar batlarımız aynı, siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ? Kan mı yoksa kaset test mi ? Sizce ne zaman çıkar ?
Benimde adet düzensizliğim var son 2 ay da 41 ve 42. Gün regl oldum 1.5 yıllık evliyim ve 1 yıldır da çocuk istiyoruz ama olmadı doktora adetimin 3.günü gittim yumurtalarima baktı12mmdi, klomen ve estrofem verdi yumurta takibi için de 8 gün sonra kontrole çağırdı 4 tane yumurtam vardı ve en büyüğü 18mm di o gün çatlatma iğnesi vurdu ve belli zamanlarda ilişki önerdi bugün 6.günüm, inşallah olur diye beklemedeyim..benimde bu şekilde ilerledi ilk iğne deneyimim bu arada.Kızlar selam bugün 43.günümdeyim hala regl olmadım zaten 55-60 günde bir oluyorum olmamaya alıştımda yumurtlama falanda görmedim. Yarın için randevu aldım bi bi doktora gidip en azından yumurtalıklarıma baktırayım diyorum? Daha önce gidip yumurta takibi yaptıran var mı? İlk defa bu sebeple gideceğim eylül sonunda tahlillerimi yaptırdım fakat herhangi bir problem yoktu.
Siz doktora gidip yumurtam büyümüşmü onu kontrole geldim diye mi soruyorsunuzz? Yardımcı olur musunuz?
Yarın ilk idrarla dene canım. İlk idrarda betahcg hormonu daha fazla salgılanmış oluyor. İlk 5 dk içinde çıkarsa 2. Çizgi hamilesindir. Yine de sonrasında kan testi vermeni öneririm..Benide araniza alirmisiniz kizlar beklenen adet tarihim 03.11.2020 yani dundu adete 10 gun kala asiri belirtilerim vardi mide bulantisi felaket kasik agrisi bas agrisi ve yuzum sivilceden gecilmiyodu adete 4 gun kala ve 1 gun kala test yaptim negatifti bugun yani adetim birgun gecince sabah ilk idrarla test yaptim yine negatifti az once tekrar bi bakayim dedim ikinci cizgi olusmus koruma cizgisidir diye suya tuttum ama kaybolmadi sizce hamile olabilirmiyim haftaya sali esimin dogum gunu eyer hamile isem dogum gununu bekleyip ona supriz yapmak istiyorum cok heyecanlandim ikinci cizgiyi gorunce ama hemen cikmadigi icinde hamilemiyim degilmiyim bilemiyorum lutfen bana dua edin insallah hamileyimdir biraz uzun oldu hakkinizi helal edin
10 dakika sonra çıkan sonuçları ciddiye almamak gerekiyor. Bir kaç gün daha bekle hala regli olmadıysan kan testi verirsin. En net sonuçBenide araniza alirmisiniz kizlar beklenen adet tarihim 03.11.2020 yani dundu adete 10 gun kala asiri belirtilerim vardi mide bulantisi felaket kasik agrisi bas agrisi ve yuzum sivilceden gecilmiyodu adete 4 gun kala ve 1 gun kala test yaptim negatifti bugun yani adetim birgun gecince sabah ilk idrarla test yaptim yine negatifti az once tekrar bi bakayim dedim ikinci cizgi olusmus koruma cizgisidir diye suya tuttum ama kaybolmadi sizce hamile olabilirmiyim haftaya sali esimin dogum gunu eyer hamile isem dogum gununu bekleyip ona supriz yapmak istiyorum cok heyecanlandim ikinci cizgiyi gorunce ama hemen cikmadigi icinde hamilemiyim degilmiyim bilemiyorum lutfen bana dua edin insallah hamileyimdir biraz uzun oldu hakkinizi helal edin
Ben 9unu bekliyorum, erken testten yapmıştım, negatif görünce beklemeye karar verdim. Erken test kafa karıştırıyor moral bozuyor. Önce idrarda bakarım, adetim gecikirse de kanda baktırmayı düşünüyorum. Hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz:)Merayyy S sesett23 G GLBNZZ T TuseSU fulyam2727 H haticeclk22
B bgmprns D drekinezya
Kimisi idrarda 4-5 gün önce öğrenince benimde kafam karışıyor açıkcası. Beklemek en mantıklısı tabiki sabırda olsaBen 9unu bekliyorum, erken testten yapmıştım, negatif görünce beklemeye karar verdim. Erken test kafa karıştırıyor moral bozuyor. Önce idrarda bakarım, adetim gecikirse de kanda baktırmayı düşünüyorum. Hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz:)
Bende merak ediyorum bat 6 Kasım dayanamadım aldım işten gelirken test. Ama sabahı beklemek zor olacak.Kızlar 13 ekim son adet tarihim. 25 ekimde yumurtam çatlamıştı. Bat 8 kasım. Sizce hamile olduğumu normal kaset testte yarın sabah ki idrarda silikte olsa görebilir miyim? Ya da kanda kesin çıkar mı ?